FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

milanribar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 14 dec 2015, 11:32

Ljudi nece da im kupe paketice a ovdje se pise kako nam je uprava odlicna, ocekuju se janjad, svi ce pasti na guzove i tako.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 14 dec 2015, 11:37

Ma Turska je dobra nasim igracima da zarade pristojan novac, ali za dalji razvoj njihove karijere nesto i nije. Evo Visca je npr dosta napredovao i najbolji je igrac svog kluba, vjerujem i da ima bas bas dobra primanja ali i dalje je u Turskoj nema transfera u jacu ligu sto naravno ne znaci da nece biti.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 14 dec 2015, 11:45

Kad shvatite da mi prodajemo igraci da bi pojedinci zaradili a ne Zeljo, bice Vam lakse. Da uzme pinku Zubanovic, ovaj, onaj i nesto ostane za Zelju. A kad dode kraj godine shvatimo da Gredic od kad je dosao nije placao doprinose i da je dug veci. Ali se ispalio na vrijeme, pametan. Istina, ostavio nam divam statut. Svaka mu cast.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 14 dec 2015, 11:47

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nigdje kraja, coik kuca li kuca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 11:49

Ribar daj odmori malo sviju ti i dozvoli da se razvije konstruktivna diskusija na ovoj temi. Jasno je svima vjeruj, kakvi su tvoji stavovi po svim pitanjima vezanim za FKŽ, tako da nema potrebe da to svaki dan ponavljaš po 20 puta. Na taj način, tvoji postovi gube smisao i čitaocu ove teme djeluje, da sve to radiš smišljeno sa lošom namjerom, a u neku ruku to je i krajnje bezobrazno sa tvoje strane prema ostalim forumašima. Ako toliko voliš plave sa grbavice nadam se da ćeš uvažiti ovu opasku jer svi mi ovdje želimo bolju budućnost našem Želji.
povratak otpisanih!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 14 dec 2015, 11:50

ide sada replika...wait for it... :lol: :lol: :lol:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 14 dec 2015, 11:53

Bilo bi dobro napravit neku sliku-kompilaciju aldinovih gluposti, tipa strijelac gola u budimpesti pa kako se svađa i ne konta kako lupeta, pa zadatak ekonoma Želje koji je po njemu zavrsio Ekonomski fakultet itd.. da ne nabrajam ima toga, pa mu da mu to bude odgovor na svaki post :D

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 14 dec 2015, 11:54

GoodisonPark je napisao/la:Ribar daj odmori malo sviju ti i dozvoli da se razvije konstruktivna diskusija na ovoj temi. Jasno je svima vjeruj, kakvi su tvoji stavovi po svim pitanjima vezanim za FKŽ, tako da nema potrebe da to svaki dan ponavljaš po 20 puta. Na taj način, tvoji postovi gube smisao i čitaocu ove teme djeluje, da sve to radiš smišljeno sa lošom namjerom, a u neku ruku to je i krajnje bezobrazno sa tvoje strane prema ostalim forumašima. Ako toliko voliš plave sa grbavice nadam se da ćeš uvažiti ovu opasku jer svi mi ovdje želimo bolju budućnost našem Želji.
Ja sam ti bezobrazan i mene citiras, a ne citiras ove sto samo ponavljaju da je sve dobro i samo pozitivno pisu. Oni nisu bezobrazni. Posto nisi realan, haj sad razguli. Ako ti se ne svida, preskoci post. Dovidjenja

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 dec 2015, 11:54

zaboljisportuBiH je napisao/la:
@ublehas ne znam ja Amara pa da znam šta je radio sve. Nije bitan on kao pojedinac. Ima i takvih nego ti govorim (i tebi) o uzrocima nezainteresovanosti. Pa eto i to čišćenje je projekat, samo sam onako to naveo. Eto Amar je bio u tim projektima i šta se desilo sa njima? Propali jel tako? Još volontirao čovjek. Nakon deset tih nekih projekata kaže čovjek pa jeb... se svi neću ja za vas raditi džaba jel tako? Amar je imao sreću pa upao u UO pa nastavio, ali da nije upao rekao bi ko vas je.., jel tako?
Dosta tih projekata je uspjelo. Dosta dugova je vraćeno/otpisano zahvaljujući angažmanu Amara i još nekoliko momaka iz "pravnog tima". Dugova koji su nastali ili se uvećali zato što je nekom bilo mrsko otići na neko ročište, ili na vrijeme regulisati neke stvari. Amar je imao sreću, ali je to i zaslužio svojim angažmanom, a vjerujem da i ovi pobrojani momci to zaslužuju. Sigurno puno više od nekog sa možda i boljim CV-em, ko se nije ni počešao da pomogne Želju, a možda je na neki način mogao.
Gator je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Samo nemoj u "sporove" da idu..
Ako zeli sebi dobro bjezace od Turske ko djavo od krsta ali ako uzmemo u obzir Zubanove dosadasnje transfere buducnost u Turskoj mu je vise nego izvjesna..
A Mamic bi od njega napravio zvijezdu,evo Hodzica zeli Aston Vila,a Gojaka takodjer prati neko iz Engleske,pokazao se u LP za mlade
Dinamo ima reputaciju. Oni i Partizan imaju jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi. Ne prodaju oni bez razloga igrace za par miliona eura. Svi njihovi igraci igraji po najboljim klubovima.
Najbolji su ti pokazatelj Tomić, Kvesa i Bajić. Više sjede na klupi nego što igraju, a u našoj ligi su bili među najboljim.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 11:58

Jedan od najboljih fudbalera Željezničara Kerim Memija uskoro bi mogao napustiti Grbavicu. Za usluge mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine interesuje se slavni Anderlecht, čiji su skauti u nekoliko navrata gledali Memiju, kako u dresu Željezničara, tako i u dresu sa nacionalnim grbom. Belgijski klub nije jedini koji želi dovesti Kerima Memiju. Prema našim informacijama, fudbaler Željezničara bi karijeru mogao nastaviti i u Austriji, jer se za njega zanimaju dva tamošnja prvoligaša. Kerim Memija je izdanak omladinske škole FK Željezničar, za čiji je prvi tim debitovao 2014. godine, a u ovoj sezoni je odigrao 13 utakmica u dresu Plavih sa Grbavice.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/memija-n ... uba/178672
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 dec 2015, 11:59

Hahaha ne mogu da vjerujem.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 14 dec 2015, 12:05

milanribar je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Ribar daj odmori malo sviju ti i dozvoli da se razvije konstruktivna diskusija na ovoj temi. Jasno je svima vjeruj, kakvi su tvoji stavovi po svim pitanjima vezanim za FKŽ, tako da nema potrebe da to svaki dan ponavljaš po 20 puta. Na taj način, tvoji postovi gube smisao i čitaocu ove teme djeluje, da sve to radiš smišljeno sa lošom namjerom, a u neku ruku to je i krajnje bezobrazno sa tvoje strane prema ostalim forumašima. Ako toliko voliš plave sa grbavice nadam se da ćeš uvažiti ovu opasku jer svi mi ovdje želimo bolju budućnost našem Želji.
Ja sam ti bezobrazan i mene citiras, a ne citiras ove sto samo ponavljaju da je sve dobro i samo pozitivno pisu. Oni nisu bezobrazni. Posto nisi realan, haj sad razguli. Ako ti se ne svida, preskoci post. Dovidjenja
Tambura li se sta Milane?

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 14 dec 2015, 12:07

vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
I ti si se totalno pogresno izrazio. Ispade da svi spustimo glave, nista ne gledamo, ne pitamo i da radimo sta nam se kaze. Boga mi je jako bitno za svaki klub ko je predsjednik i ko je trener.

Opet kazem ovo je forum, ovdje ljudi pisu ono sto misle, raspravlja se o svemu i uopste nije mjerilo neke ljubavi i prvrzenosti klubu. Eto ovaj milan je, ako je vec on bio s drugog nika, postavio sliku s godisnjim kartama kojih ima kamara. I realno ne treba da nas brinu oni koji kritikuju jer oni dolaze na stadion, treba da nas brinu ove nove furke i ljudi koje jednostavno zaboli za Zelju ili Sarajevo koje inace ima malo bolju posjetu.

Dakle, posjeta na stadionu je mnogo dublji problem i nece se u skorije vrijeme promjeniti drasticno.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 14 dec 2015, 12:09

Ajzea je napisao/la:Jedan od najboljih fudbalera Željezničara Kerim Memija uskoro bi mogao napustiti Grbavicu. Za usluge mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine interesuje se slavni Anderlecht, čiji su skauti u nekoliko navrata gledali Memiju, kako u dresu Željezničara, tako i u dresu sa nacionalnim grbom. Belgijski klub nije jedini koji želi dovesti Kerima Memiju. Prema našim informacijama, fudbaler Željezničara bi karijeru mogao nastaviti i u Austriji, jer se za njega zanimaju dva tamošnja prvoligaša. Kerim Memija je izdanak omladinske škole FK Željezničar, za čiji je prvi tim debitovao 2014. godine, a u ovoj sezoni je odigrao 13 utakmica u dresu Plavih sa Grbavice.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/memija-n ... uba/178672
Sad mi nista nije jassnoGdje ide Memija sada?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 12:11

pola radnog vremena u austriju, pola u belgiju :mrgreen:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 12:14

milanribar je napisao/la:
Ti si realan?

Mogu ja preskočiti jedan post i dva, ali i ti moraš shvatiti da se od tebe ne može apsolutno ništa pročitati na ovoj temi već dugo vremena.

Niko ovde ne piše da je sve dobro i da je sve pozitivno i naravno da ni jedan navijač Želje nije zadovoljan što smo već dvije godine bez trofeja i što nam je ekipa i igra na terenu daleko od dobre, ali tvoj način pisanja i konstantno pljuvanje svega i svačega neće donijeti ništa dobrog, već naprotiv može biti samo gore.

Sad će skupština, izvještaj, prelazni rok i tada na osnovu činjenica možemo diskutovati o stvarima koje ti potenciraš do besvjesti. Shvatam ja da si ti isfrustriran mnogo čim i da opravdano imaš razloga za nezadovoljstvo kao i svi mi, ali da pretjeruješ, pretjeruješ.
povratak otpisanih!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 12:16

ChWilla je napisao/la:pola radnog vremena u austriju, pola u belgiju :mrgreen:
Kerim će u Anderlecht, Memija će u neki od austrijskih klubova :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 dec 2015, 12:20

@ublehas ponovo ti o konkretno Amaru.Svaka njemu čast. Ja ti govorim kroz ime Amar kakva je situacija bila sa mnogim ljudima koji su pomagali i koji sada ne pomažu više. NJih možeš vratiti jedino sa pravim planom rada i sl stvarima.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 14 dec 2015, 12:39

milanribar je napisao/la:Ljudi nece da im kupe paketice a ovdje se pise kako nam je uprava odlicna, ocekuju se janjad, svi ce pasti na guzove i tako.
Bice janjadi dok je Zdrava voda sponzor
The Maniacs 1987
FK Željezničar

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 14 dec 2015, 12:40

zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas ponovo ti o konkretno Amaru.Svaka njemu čast. Ja ti govorim kroz ime Amar kakva je situacija bila sa mnogim ljudima koji su pomagali i koji sada ne pomažu više. NJih možeš vratiti jedino sa pravim planom rada i sl stvarima.
Pa ne znam kakav plan rada očekuješ. Koliko zanam plan postoji. Problem je što se mnogima ne sviđa jer ljudi imaju tendenciju da žive u oblacima. Meni je npr. bila smješna priča potpišeš Ibričića i uz marketnišku akciju prodaš 500+ dresova. Sve to na prvu izgleda super, ali realnost je puno drugačija. Pričamo o klubu koji ima nešto malo preko 2000 članova (članska 20 KM - bila je odlična kampanja - za istu je najviše zaslužan momak koji je i na ovom forumu). Na tekme dođe cca 3.000 (ovaj prosjek je bio i kad smo osvajali titule). Znači puno je ljudi jako na riječima, a malo na djelima.
Zato ide i sva ova priča vezane za ljude koji su oko kluba, da bi oni trebali u Skupštinu, a ne neko ko nikad ništa nije uradio za Želju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google [Bot], kontra, Lokomotifa i 18 gostiju.