Super. Hvala na savjetu.PitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Golemo volimo zenski dio te populacije, muskiPitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Normalno kad kod nas nema lezbe, sve su dvocijevke i dobijes dvije a trudis se za jednuProbisvjet je napisao/la:Golemo volimo zenski dio te populacije, muskiPitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
Znaci lesbe
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?
Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Jesa veliki saveznik nas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dodji sebi.Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Fakat Kasap Ješić hoće da razjebe CAPAJBO ahahahahaha,cuj pojačanje lik koji nije igrao čitavu polusezonu ahahahahahaha.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjeruj, on se zahebava na vas racun. Ziv bio, pa vidio. Zapamti. Kasap je pravi fudbalski alkemicar. Hoce nesto da umuti al' ne zna sta ce dobiti.RuleHz je napisao/la:Dodji sebi.Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
- PitarBordo
- Kontakt:
A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doduse odbio je vas jer je to bio Musemicev prvi pik ali Sloboda ga nije mogla registrovati...?Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo ja ozbiljno, bez obzira sto je tema neozbiljna. Zar se vama tako ne cini?PitarBordo je napisao/la:A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
Oni dok skontaju već bude kasno,a sada neka uzivaju u pojačanju iz zrinjeProbisvjet je napisao/la:Ovo ja ozbiljno, bez obzira sto je tema neozbiljna. Zar se vama tako ne cini?PitarBordo je napisao/la:A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
narodniheroj
- Kontakt:
I ja sam ovo cuo, zeljeli su ga ali nemaju pravo registrovati stranog igraca, jeli ovo nesto vezano za njihove dugove ?MortemHz je napisao/la:Doduse odbio je vas jer je to bio Musemicev prvi pik ali Sloboda ga nije mogla registrovati...?Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
PS u pravu je @Probisvjet, ovo je tema za za_ebanciju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% dogovoreno sve bilo da dodje ali ga nisu mogli registrovati..mozda zato sto je stranac ili se predomislio neko u zadnji trenutak?
-
Sunderland
- Kontakt:
Registrovali smo Kostica,njega bi isto.MortemHz je napisao/la:100% dogovoreno sve bilo da dodje ali ga nisu mogli registrovati..mozda zato sto je stranac ili se predomislio neko u zadnji trenutak?
Momak nije htio potpisati na 6 mjeseci,kasnije hoce,Ali trazio astronomske uslove.
S obzirom koliko nije igrao dugo,nismo pristali.
Musemic je lijepo rekao,insistiracu na kratkim ugovorima do ljeta.ko se dokaze,dobiti ce bolji ugovor.
Nije on bio standardan u prvih 11,da moze zahtjevati nesto.i to je to.nema to veze sa registracijom ljudi precjenjuju sebe,a Sloboda nije vise naivna nema para na kurcevacu.
Nepisite nesto bezveze,nagadjate,
Sloboda je moja nacija
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ovo sa slobodom mi lici isto na ono sa velikanom iz platonove, eto nam novog velikana... doduse ovi iz platonove su bar nesto i osvojili 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa bila su vremena kada niste imali za struje platiti pa se hvala Bogu promjenilo kao i kod nas kada nam je bus ostajao bez goriva. Po tvojoj logici treba tapkati u mjestu, izgleda.BitiSrcemVezan je napisao/la:Do juče svšravali na Harisa Redžepija i ono našlo nešto govoriti
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Redzepiju je bilo ponudjeno da ostane, medutim on je umislio sebi da je Zeba. Onda smo mu se fino zahvalili i rekli da pronadje bolji ugovor sa drugim klubom. Napominjem, niko ga nije otjerao. Dobro je odigrao u cvaji.BitiSrcemVezan je napisao/la:Do juče svšravali na Harisa Redžepija i ono našlo nešto govoriti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro ali vidim da nemate nijednog stranca, zanima me da li je Kostic odigrao ijednu utakmicu?
Na stranu sve ali što su pojedini Tuzlaci postali nepodnošljivi
Kada malo bolje razmislim, nije da nemaju razloga, ipak su oni ti koji dovode Medunjanina i Ibričića..
Kada malo bolje razmislim, nije da nemaju razloga, ipak su oni ti koji dovode Medunjanina i Ibričića..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.