Evo nisam ni ja odusevljen dovođenjem denija al pokusavam da ne crnjacim u stratu mozda ce biti pun pogodak, nisam bio odusevljen ni bekicima pa su se ispostavili korektni u najmanju ruku sa druge strane mnogo sam ocekivao od sevke, hebiba, ikandea, alispahica od kojih nista nismo dobili ili jesmo ali mnogo manje od ocekivanog za razliku od rustemovica koji nije bog zna kakav igrac ali je bar nesto ponudio a to je s obzirom na ocekivanja mnogo.jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
Loš potez, sumnjiv, krajnje neprihvatljiv za mene koji volim Sarajevo i koji sam realan. Koliko znam nije ni trebao doći kod nas, trebao je u jedan drugi klub u ligi, i tamo ne bi bio pojačanje nego prinova.
Nećemo daleko sa igračima ranga Simeunović.
Mozda cemo dovesti tri zvijer igraca u januaru a trbat ce nam bar 7-8 novih igraca a nemogo svi biti "klasa", zasad smo doveli tri igraca ko zna kakvi ce biti ostali dovedeni