ma vidi druže, ja pričam na osnovu Memije ko Memije. Ne znam šta je u njegovoj glavi nit iko zna, koliko njemu nude i sl. On bi morao imati motiv još najmanje godinu da igra ovdje. Isto tako ne možemo mi razmišljati šta će biti ako se povrijdi i sl. Ne znamo mi još mnogo stvari koje utiču na to hoćemo li prodati Memiju. Možda naši imaju dva desna beka u opcijama, a ja ovdje mislim da nemamo i da ćemo biti lošiji. Ljudi koji to sve znaju će odlučiti na osnovu svega ovoga što smo pričali. Pričam na osnovu ranijih transfera isto tako. Ne slažem se @chwilla da je ovaj manje talentovan fudbalski. Ima Memija sjajnih ideja i lopti za svoju poziciju. Ima još prostora za napredak u ovoj ligi, motiva nebi smjelo da nema i veći je po meni potencijal od Baje, pa mi je logično da ode za malo veću cifru ako već dižemo ljestvice.vrbanjusa je napisao/la:Opet se neću složiti sa tvojim mišljenjem. Jedna stvar upada u oči, Memija je "prestao" igrati kad je Bajić otišao iz kluba a njemu stopiran transfer. Psihički je vrlo loše podnio sve to. I ako mu stopiraš još jedan transfer, bojim se da se nikad neće oporaviti. Tako da smatram da treba uzeti ovo što ti se sad nudi (a milion nije mala cifra). A ako bude napredovao kako se očekuje svakako imaš mehanizam solidarnosti koji će ti donijeti neke novce u budućnosti.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nije malo nego samo mislim da nije pravi momenat za prodaju. I da možemo uzeti još više za Memiju.vrbanjusa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je milion maraka (1.000.000,00 KM) malo para. Ovdje sve puno uspješnih privrednika kojima je 2 mil p.... dim
Ako će njemu motiv biti manji zato što smo odbili nek ide odmah tu se slažem. Ovo je ujedno odgovor i ostalima koji su me citirali. @ublehaš i @FKZ1921. Zbog otoga svega treba i sa Memijom popričati.