Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Možda malo i ja pogledam meč,čisto da vidim u kakvoj formi je budući igrač Milana.Candreva naravno. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nakon 1 boda iz 5 utakmice red je da se osvoje bar 4 u naredne dvije, u suprotnom ste luzeri na kubChinaglia je napisao/la:da li vrijeme da Lazio konačno slavi u Serie A i zašto ne![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
braći Interistima puštamo tri boda, samo da vi ne osvojite ScudettoPadovan je napisao/la:Nakon 1 boda iz 5 utakmice red je da se osvoje bar 4 u naredne dvije, u suprotnom ste luzeri na kubChinaglia je napisao/la:da li vrijeme da Lazio konačno slavi u Serie A i zašto ne![]()
.
#juve #merda #ladri
Njima ste trebali pustiti 5. maja, to bi bilo i više nego bratski, ovakoChinaglia je napisao/la:braći Interistima puštamo tri boda, samo da vi ne osvojite Scudetto
#juve #merda #ladri
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Oprosti im Chini, žrijeb im je pomutio um.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:braći Interistima puštamo tri boda, samo da vi ne osvojite ScudettoPadovan je napisao/la:Nakon 1 boda iz 5 utakmice red je da se osvoje bar 4 u naredne dvije, u suprotnom ste luzeri na kubChinaglia je napisao/la:da li vrijeme da Lazio konačno slavi u Serie A i zašto ne![]()
.
#juve #merda #ladri
Ne puštate vi ništa dok se glavni u klubu ne pita. Lotito per sempre
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
druga su to vremena bila, pustilo smo im prije nekoliko godinaPadovan je napisao/la:Njima ste trebali pustiti 5. maja, to bi bilo i više nego bratski, ovakoChinaglia je napisao/la:braći Interistima puštamo tri boda, samo da vi ne osvojite Scudetto
#juve #merda #ladri
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Ne shvatam cemu tolika zabrinutost. Viole ce pregaziti Spurse koji se us.eru u svakoj velikoj utakmici.Padovan je napisao/la:Juventus - Bayern
Roma - Real Madrid
Fiorentina - Tottenham
Galatasaray - Lazio
Villareal - Napoli
Ne sjećam se kada su zadnji put Talijani dobili ovako težak zdrijeb, ne bi bilo čudno da se desi situacija i da svih 5 klubova završe takmičenje u ovoj rundi.
Lazio je realno najbolje prošao od svih ekipa, i trebali bi ovo dobiti bez mnogo muke. Prednost je i što se revanš igra u Rimu.
Napoli je loše prošao kako je perfektno prošao grupu zaslužili su mnogo slabijeg protivnika u ovoj fazi, ali nadati se da će se osvetiti za izbacivanje iz iste runde prije nekoliko sezona.
Fiorentina je prošle godine izbacila Tottenham, ali ove godine će biti teže, jer mislim da će i oni od sad igrati EL ozbiljnije jer tu vide svoju šansu za LP.
Roma ima veoma male šanse kada se pogleda trenutka forma, reklo bi se da imaju veoma male šanse, i da će prije doživjeti katastrofu nego biti ozbiljan rival RM, ali treba sačekati januar pa onda dati neku ozbiljniju prognozu.
Galata fanatici ali s fudbalom veze nemaju ako se lazio fino postavi bez srljanja proci ce.
Napoli je sigurno najjaca ekipa u evropa ligi i ne vidim kako mogu ispasti od viljarrala ciji napad predvodi panj soldado.
Sto se tice lp sanse malo manje al ih ima.
Bayo je dobio najtezi match up vas. Jos igraju ocajno u proljece a i diletant na klupi je sklon eksperimentisanju kad se to od njeg najmanje ocekuje.
Romi dajem najmanje sanse ali cuda se desavaju pogotovo ako ode Rudi i ako kupe jedno kvalitetno krilo..
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
pa Lotito posluje s Interistima, pa ti vidiHeavensWonder je napisao/la:Ne puštate vi ništa dok se glavni u klubu ne pita. Lotito per sempre![]()
ma nije, vodi ih Morata od €20 mln do finala Ćempjons ligeFaraonTM je napisao/la:Oprosti im Chini, žrijeb im je pomutio um.
Al' na PlayStationuChinaglia je napisao/la:ma nije, vodi ih Morata od €20 mln do finala Ćempjons ligeFaraonTM je napisao/la:Oprosti im Chini, žrijeb im je pomutio um.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nakon današnjeg ždrijeba europskih natjecanja više je nego izgledno kako će se dva jedina konkurenta za naslov na Apeninima već sredinom ožujka mjeseca moći potpuno posvetiti svojoj neizvjesnoj borbi za najprestizniji domaci trofej.Bayern i Villarreal ipak su u ovom trenutku nepremostive prepreke.
Izbori
Izbori
De nam pošteno reci, da li još uvijek navijaš da svi timovi iz Serije A ispadnu iz Europe? Juve konkretno?SiamoNoi je napisao/la:Nakon današnjeg ždrijeba europskih natjecanja više je nego izgledno kako će se dva jedina konkurenta za naslov na Apeninima već sredinom ožujka mjeseca moći potpuno posvetiti svojoj neizvjesnoj borbi za najprestizniji domaci trofej.Bayern i Villarreal ipak su u ovom trenutku nepremostive prepreke.
Izbori
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HeavensWonder
- Kontakt:
U stilu Mamića: " Ti si jedan obični mučki provokator !!! "SiamoNoi je napisao/la:Nakon današnjeg ždrijeba europskih natjecanja više je nego izgledno kako će se dva jedina konkurenta za naslov na Apeninima već sredinom ožujka mjeseca moći potpuno posvetiti svojoj neizvjesnoj borbi za najprestizniji domaci trofej.Bayern i Villarreal ipak su u ovom trenutku nepremostive prepreke.
Izbori
@Chinaglia
Lotito je ratni profiter isto ko i ćaća mu. Zato će vam Galata presuditi. I s njima je on napravio deal !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
SiamoNoi je napisao/la:Nakon današnjeg ždrijeba europskih natjecanja više je nego izgledno kako će se dva jedina konkurenta za naslov na Apeninima već sredinom ožujka mjeseca moći potpuno posvetiti svojoj neizvjesnoj borbi za najprestizniji domaci trofej.Bayern i Villarreal ipak su u ovom trenutku nepremostive prepreke.
Izbori
Navija se za Bayern jasno.Živio sam u Munchenu neko vrijeme i oduvijek su mi drag klub.Što se ostalih tiče...Real ne mogu smislit i svakako da će se tu Roma podržat.Mislim da bi to čak i mogli nekako proći ako Benitez ostane tamo na klupi,a ovi se malo srede do drugog mjeseca.Napoli-Villarreal svejedno,tu bi moglo dobrog nogometa biti.Tottenham će nažalost izbacit Fiorentinu,a Galatasaray isto tako Lazio.FaraonTM je napisao/la:De nam pošteno reci, da li još uvijek navijaš da svi timovi iz Serije A ispadnu iz Europe? Juve konkretno? :mrgreen
2/5 maksimalno.Šteta da je Talijane dopao tako loš ždrijeb pošto će sada Interu biti jos teze doci do treceg mjesta s obzirom da ce mu gotovo svi konkurenti ostati u igri na samo dva fronta.
Izbori
Što Juve duže igra Europu to će Interu biti lakše u ligiSiamoNoi je napisao/la:Navija se za Bayern jasno.Živio sam u Munchenu neko vrijeme i oduvijek su mi drag klub.Što se ostalih tiče...Real ne mogu smislit i svakako da će se tu Roma podržat.Mislim da bi to čak i mogli nekako proći ako Benitez ostane tamo na klupi,a ovi se malo srede do drugog mjeseca.Napoli-Villarreal svejedno,tu bi moglo dobrog nogometa biti.Tottenham će nažalost izbacit Fiorentinu,a Galatasaray isto tako Lazio.FaraonTM je napisao/la:De nam pošteno reci, da li još uvijek navijaš da svi timovi iz Serije A ispadnu iz Europe? Juve konkretno? :mrgreen
2/5 maksimalno.Šteta da je Talijane dopao tako loš ždrijeb pošto će sada Interu biti jos teze doci do treceg mjesta s obzirom da ce mu gotovo svi konkurenti ostati u igri na samo dva fronta.
Izbori
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ja sve je do sreceChinaglia je napisao/la:najsretnija ekipa u Serie A, godinama!IlPrincipino je napisao/la:Reminder that Roma became the worst team that ever qualified to the round of 16 in the UCL in the modern era.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.