FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm1921 » 14 dec 2015, 17:17

milanribar je napisao/la:Ne kontam kakvi ste vi navijaci. Prodali Bajica I Kvesu, doveli neke hadalje. Sa milionom od Bajica nisu nista uradili. Cak imamo nove dugove i to iz Gredicevog mandata jer nisu uplacivivali doprinose. I ovom sranju kojem jesmo, vi bi jos prodali Memiju. Pa ko ce igrat kad svi odu jbt polusezona. I fol vi ste navijaci a drugi pitari.
Ne lazi milane zuje ti tvog :) #jesuismilan

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 14 dec 2015, 17:56

vrbanjusa je napisao/la:Ti i ja se danas nikako nismo uspjeli sporazumjeti :D , do sada. Slažem se da vrijedi više od ovoga što se nudi ali ja ne bih rizikovao ništa. Uzmi pare i bježi :D .
ja bi se složio sa tobom,često mi naumpadnu povrede kvese ,zole,benje............

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 dec 2015, 17:57

neka se nasi i cjenkaju malo ako vec ima ista zvanicno, neka dizu malo cijenu i traze procenat... a ako nema nikakva ponuda nego ovi skupljaju klikove, onda jos bolje ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 14 dec 2015, 18:29

Neki pristojan klub iz Europe ce igraca iz nase lige kupiti samo zbog toga sto je jeftin u njihovim okvirima i sto ako pogode s tim transferom mogu lahko zaraditi 4-5 puta vise od ulozenog. Ako fule, i nije neka tragedija. E sad ako ti njima izvjesis cijenu od npr. 1,5 mil Eura za Memiju oni se hladno okrenu Juznoj Americi ili Africi i za te pare dovedu 2-3 igraca. Mi jos uvijek ni kao klub, ni kao liga a bogami ni kao reprezentacuja jos uvijek nemamo nikakve reference na osnovu kojih kupcima mozes prezentovati svoje igrace kao neupitan kvalitet.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 14 dec 2015, 18:32

Porto uvijek proda neke igrace za bruku para,a evo gledam im sastav imaju 3 Portugalca u ekipi,Meksikanaca isto toliko,a među najboljim skolama ta njihova,prepoznaju ljudi negdje talentovano nesto,dovedu ga,naprave jos boljim i prodaju za velike pare i opet te pare ulazu u nove talente ne trose puno na neke istrosene zvijezde,tako i mi ako vec mozemo,umjesto Ibricica kojem je zadnja utakmica na Bajramskom turniru,bolje za te pare dovesti npr.najbolji igrac mlade rep.Crne Gore. ,pa i Dinamo uzima u BiH sve sto je talentovano ,a nama se nude neki istroseni igraci
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 dec 2015, 18:37

Realno gledano,bekovi su traženi....malo je u svijetu kvalitetnih bekova....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 14 dec 2015, 18:37

adnan6595 je napisao/la:Porto uvijek proda neke igrace za bruku para,a evo gledam im sastav imaju 3 Portugalca u ekipi,Meksikanaca isto toliko,a među najboljim skolama ta njihova,prepoznaju ljudi negdje talentovano nesto,dovedu ga,naprave jos boljim i prodaju za velike pare i opet te pare ulazu u nove talente ne trose puno na neke istrosene zvijezde,tako i mi ako vec mozemo,umjesto Ibricica kojem je zadnja utakmica na Bajramskom turniru,bolje za te pare dovesti npr.najbolji igrac mlade rep.Crne Gore. ,pa i Dinamo uzima u BiH sve sto je talentovano ,a nama se nude neki istroseni igraci
Kad si kod Porta,negdje sam nekad pročitao da imaju 250 skauta u svojoj mreži širom svijeta.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 14 dec 2015, 18:39

Ibricic istrosen igrac :shock:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 14 dec 2015, 18:40

FKZ1921 je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:Porto uvijek proda neke igrace za bruku para,a evo gledam im sastav imaju 3 Portugalca u ekipi,Meksikanaca isto toliko,a među najboljim skolama ta njihova,prepoznaju ljudi negdje talentovano nesto,dovedu ga,naprave jos boljim i prodaju za velike pare i opet te pare ulazu u nove talente ne trose puno na neke istrosene zvijezde,tako i mi ako vec mozemo,umjesto Ibricica kojem je zadnja utakmica na Bajramskom turniru,bolje za te pare dovesti npr.najbolji igrac mlade rep.Crne Gore. ,pa i Dinamo uzima u BiH sve sto je talentovano ,a nama se nude neki istroseni igraci
Kad si kod Porta,negdje sam nekad pročitao da imaju 250 skauta u svojoj mreži širom svijeta.
"We work with 250 scouts around the world in countries that make sense for football, because we will not send anyone to Bangladesh.

"We have internal and external scouts, which are divided into several levels of observation, which allows a player to be viewed by several people.. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 18:44

Brkoo je napisao/la:Ibricic istrosen igrac :shock:
pa za ozbiljnu ekipu i ligu i jeste. za nas nije :mrgreen:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 dec 2015, 18:44

DooVe je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
"We work with 250 scouts around the world in countries that make sense for football, because we will not send anyone to Bangladesh.

"We have internal and external scouts, which are divided into several levels of observation, which allows a player to be viewed by several people.. :)
Pogledajte malo bolje kupovinu Porta...jednostavno ljudi odu po južnoj Americi i pokupuju ono najbolje iz liga za novac koji imaju...nema tu puno palamuđenja i filozofije...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 18:49

da je to baš tako jednostavno još bogatije ekipe bi same kupile te igrače za 3-4 miliona kao oni, a ne od njih za 30-40...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 dec 2015, 18:49

pile87 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Nije to stvar volje nego potreba.. Meni je vise krivo sto mi nismo do sada izbacili igraca koji bi mogao zamijeniti Memiju ako ode.. Mali Sehic je bio prilika da se tako nesto uradi ali ocito da nije bilo hrabrosti pa se forsirao Enis na neprirodnim pozicijama.. Ono sto mene vise brine je da kada prodamo Memiju i Amira mi vise necemo imati toliko vrijednih igraca.. Mujagic bi to mogao biti sljedece sezone i ja ih ne vidim vise..
Zeric sigurno pa Kemo
I jedan i drugi moraju prvo dobiti pravu priliku u nasih prvih 11 a kako stvari stoje to se nece desiti bar u ovoj sezoni.. Bice od njih nesto ali tek za 2-3 sezone.. Splet okolnosti u prosloj sezoni je doprinijeo da Memija i Amir postanu to sto su danas.. Da je kojim slucajem Tomic ostao Amir bi grijao klupu i da se Stanic nije povrijedio vjerovatno bi i Memijina sudbina bila slicna.. Sila nas je natjerala da ih gurnemo u vatru i ti nam se isplatilo.. Ove sezone novi omladinci su dobijali malo prostora.. Mozda opravdano a mozda ne.. Siguran sam da je Sehic ako niko drugi mogao odigrati bar utakmice u kojima Memija nije igrao.. Ja mislim da bi ih bolje odradio nego Livaja i Enis..
BUDI ŽELJO !!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 dec 2015, 18:50

Jaozinho22 je napisao/la:Realno gledano,bekovi su traženi....malo je u svijetu kvalitetnih bekova....
Trazeni i slabo placeni.. Ja mislim da je transfer Danila u Real najveci po pitanju bekova a i taj transfer je iznosio 30mil eura sto je realno smijesna cifra u odnosu na ostale pozicije...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 dec 2015, 18:52

ChWilla je napisao/la:
Mozda je cak i za nas al vrijedi pokusati..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 18:53

ima rizika, nezanemarljivih. ali i ja mislim da vrijedi, ukratko.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 14 dec 2015, 18:53

ChWilla je napisao/la:
Covjek ima 30 godina, super igracku karijeru za naše uslove, preko 40 nastupa za našu seniorsku reprezentaciju, sigurno je da nema kvalitet za lige petice ali ima kvalitet za mnogo bolje lige od naše..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 dec 2015, 18:55

Minjore je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Realno gledano,bekovi su traženi....malo je u svijetu kvalitetnih bekova....
Trazeni i slabo placeni.. Ja mislim da je transfer Danila u Real najveci po pitanju bekova a i taj transfer je iznosio 30mil eura sto je realno smijesna cifra u odnosu na ostale pozicije...
Shaw je mislim placen 35mil funti,placeni su oni samo sto realno nemas dobrih bekova i taj Danilo je onako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 14 dec 2015, 18:57

Opet oni o Ibricicu :damn:, nama ako odu Memija i Amir mi smo donji. Pa nek oni dovode Alvesa i Iska

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 dec 2015, 18:57

Brkoo je napisao/la:
Covjek ima 30 godina, super igracku karijeru za naše uslove, preko 40 nastupa za našu seniorsku reprezentaciju, sigurno je da nema kvalitet za lige petice ali ima kvalitet za mnogo bolje lige od naše..
imao bi da nije lola i da mu nije mrsko. ali jeste, a to se u mnogo boljim ligama ne toleriše i ne prolazi. onaj snimak od preksinoć se nama sviđa jer pjeva grbavicu. al' hajd' ga pogledaj iz ugla trenera...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm i 72 gosta.