Kako umislja sebi lik kakav mentalni sklop
Nego pozz mi silnu armiju koja nemoze skupiti za gorivo do Banja Luke.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hladis se. Skontao si koji levat ispadas i da te sramotim bezveze. Napredujessolinas je napisao/la:Ma ja ba sve je uredu,evo cir mi puca zbog fenjerasa pred gasenjem.![]()
Kako umislja sebi lik kakav mentalni sklop![]()
![]()
Cocaine je napisao/la:Hladis se. Skontao si koji levat ispadas i da te sramotim bezveze. Napredujessolinas je napisao/la:Ma ja ba sve je uredu,evo cir mi puca zbog fenjerasa pred gasenjem.![]()
Kako umislja sebi lik kakav mentalni sklop![]()
![]()
Rece froti dok mu glava viri iz misketovog supka,da sadaku udjeli,i dokumente sakrije,iskocice jos koji milioncic duga.fedeltafrotta je napisao/la:krleza iz beca se vratio poslije ciscenja anusa zivotinja
I ja sam se pitao gdje je nestao.. Helem, sada kad nam i jednom i drugom drsko i bahato odgovori sa poznatim stilom pisanja koji će nas podsjećati na Miroslava Krležu, dok će solinasa obasipati komplimentima i o njemu pisati isključivo u superlativu. Podnijet ću sve, neka me razapne, samo neka me ponovo fascinira svojim načinom izražavanja. Krleža, bina je tvoja !joker90 je napisao/la:Sad ce Sunderland prestati da pise misteriozno!
Ma on se odao stilom pisanja na Sunderlandu odmah, kad napise ono "SE" veliko odmah znas da je on!Ajzea je napisao/la:I ja sam se pitao gdje je nestao.. Helem, sada kad nam i jednom i drugom drsko i bahato odgovori sa poznatim stilom pisanja koji će nas podsjećati na Miroslava Krležu, dok će solinasa obasipati komplimentima i o njemu pisati isključivo u superlativu. Podnijet ću sve, neka me razapne, samo neka me ponovo fascinira svojim načinom izražavanja. Krleža, bina je tvoja !joker90 je napisao/la:Sad ce Sunderland prestati da pise misteriozno!
Selam alejk prijatelju!DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
solinas je napisao/la:Rece froti dok mu glava viri iz misketovog supka,da sadaku udjeli,i dokumente sakrije,iskocice jos koji milioncic duga.fedeltafrotta je napisao/la:krleza iz beca se vratio poslije ciscenja anusa zivotinja
Bog ti pomogao . Hvalajoker90 je napisao/la:Selam alejk prijatelju!DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.