NK Zvijezda Gradačac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la staragarda » 14 dec 2015, 22:33

Ilatso je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Gdje je sada višak iz Slobode,ljudi nas preveslase za Ordagića...uostalom ko će znati ko je tu dobar bio,al ajd.
Tako to ide danas, nase iz uprave levate vjecito nazalost
A od koga ste vi konkretno čuli za taj deal Ordagic-posudba iz Slobode il je kao i obično rekla-kazala u pitanju....mada ja nemam ništa protiv toga da.vam se prebace neki igrači...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 dec 2015, 22:44

staragarda je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Gdje je sada višak iz Slobode,ljudi nas preveslase za Ordagića...uostalom ko će znati ko je tu dobar bio,al ajd.
A od koga ste vi konkretno čuli za taj deal Ordagic-posudba iz Slobode il je kao i obično rekla-kazala u pitanju....mada ja nemam ništa protiv toga da.vam se prebace neki igrači...
Ordagić je Zvijezdin igrač bio i za njega je Zvijezda debelo iskeširala Gradini.Mislim kada su se tek sveli računi za njega slijedi transfer u Slobodu.Ne znam gdje tu ima logike da bez ikakvog dogovora, da li u igračima ili novcu, Zvijezda ne dobije nista.Ko zna,mozda je i neko dobio....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 dec 2015, 23:07

realno ko ce doc...jedino Moranjkic i mogao je golman Nikolic, al golmana cini mi se da imate

tu je jos i Adnan Salihovic, ali upitno koliko njega vasi zele....a svi ostali ili su nama trebali, ili ne zele u nizi rang (Mujic, Mehidic, Krpic itd itd)

nema ni kod nas toliko igraca mimo ovih 15-16 prvotimaca koji imaju kvalitet za tim koji napada prvo mjestu u ligi federacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 dec 2015, 23:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:realno ko ce doc...jedino Moranjkic i mogao je golman Nikolic, al golmana cini mi se da imate

tu je jos i Adnan Salihovic, ali upitno koliko njega vasi zele....a svi ostali ili su nama trebali, ili ne zele u nizi rang (Mujic, Mehidic, Krpic itd itd)

nema ni kod nas toliko igraca mimo ovih 15-16 prvotimaca koji imaju kvalitet za tim koji napada prvo mjestu u ligi federacije
Kakav Moranjkić,davno je on bio za penzije,jos dok je igrao u Zvijezdi....ajd..ebaiga...valjda i nas BELA uzme,a mislim da je Husić u financijskom smislu mala maca za njega pa onda dvije ekipe sa TK. U BORBI ZA PRVAKA :D

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 dec 2015, 23:51

staragarda je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:
Azmir husic rekao licnoo,,, da ce pomoc zvijezdi,oko pivratka u pl.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 dec 2015, 00:58

Cuj onog nije dobila Zvijezda nista.
Dobila je Zvijezda pristojnu odstetu,plus neki manji postotak od transfera.
Pa sta bi ti jbt,stotine hiljada il sta.
Drugo,vasa uprava je odredila koje igrace zeli dovest,i tu se posredovalo,
u pomoglo koliko moze.Neznam sta ste vi ocekivali,posudbe ce zavisiti öd dolazaka kod nas,polako,kud zurite jbt.
Ali nije posteno onome Sto govori da smo dobili Ordagica dzaba,on je placen,pregovaralo se,naslo sredina,i to je to.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 15 dec 2015, 07:30

solinas je napisao/la:Cuj onog nije dobila Zvijezda nista.
u pomoglo koliko moze.Neznam sta ste vi ocekivali,posudbe ce zavisiti öd dolazaka kod nas,polako,kud zurite jbt.
Ali nije posteno onome Sto govori da smo dobili Ordagica dzaba,on je placen,pregovaralo se,naslo sredina,i to je to.
To drug samo naša krasna uprava zna nać takvu sredinu. Ordagić je za manje para otišao u Slobodu nego što je Zvijezda sudskim putem za njega iskeširala Gradini. To pouzdano znam. Ali niste vi za to krivi, vaši se normalno cjenkali i snizili do najnižeg mogućeg iznosa. Tu treba nabit na ku..c naše iz uprave jer svaki potez koji su oni vukli kako su došli je u najmanju ruku smješan. Od ispadanja iz premier lige, puštanja Ordage, do pojačanja koja su našli za ovu sezonu i da dalje ne nabrajam.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 dec 2015, 08:45

combe je napisao/la:
solinas je napisao/la:Cuj onog nije dobila Zvijezda nista.
To drug samo naša krasna uprava zna nać takvu sredinu. Ordagić je za manje para otišao u Slobodu nego što je Zvijezda sudskim putem za njega iskeširala Gradini. To pouzdano znam. Ali niste vi za to krivi, vaši se normalno cjenkali i snizili do najnižeg mogućeg iznosa. Tu treba nabit na ku..c naše iz uprave jer svaki potez koji su oni vukli kako su došli je u najmanju ruku smješan. Od ispadanja iz premier lige, puštanja Ordage, do pojačanja koja su našli za ovu sezonu i da dalje ne nabrajam.
Kad covjek ovo cita prvi put ima utisak da je Zvijezda u kantonalnoj ligi i to negdje u sredini tabele,da uprava i ne postoji da nevalja ni spor.direktor ni trener ama bas nista.Combe druze vrati se u stvarnost Zvijezda je glavni kandidat za ulazak u pl,Zvijezda ce se pojacat to je sigurno,kao sto ti covjek gore objasnio Sloboda ce ganjat titulu sto znaci da ce se dodatno pojacat i onda ce automatski nama doci igraca iz Slobode,ne navlaci mrak na Banju bez razloga.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 dec 2015, 09:07

ja kako znam dobila je Zvijezda pare od nas i uz to jest Azmir rekao jos i poslati neke igrace na posudbu ali trenutno nemamo ono sto vas moze zadovoljit ..mozda jedno je mogao Mujic ali je povredjen ili Salihovic ,Mujkic .. uglavnom valjda sad neko dodje tako da ce neki moci na posudbu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 15 dec 2015, 13:08

Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
1.Zvijezda je nakon osam godina ispala iz premier lige sa njima na čelu.
2.Za njihovog mandata na stdionu se nije spaćno ni trava pokosila a kamoli da se šta uradilo.
3.Zvijezda koja je najavljivana kao najveći kandidat za prvaka i jedna je koja ima jedan od najvećih budžeta(tako su bar govorili na početku sezone) u ovom rangu takmičenja završila na četvrtom mjestu. I to više sretno na červrtom mjestu jer malo bolje upućeniji znaju da su neke utakmice čak i kod kuće pokrivene.
4.Ova uprava je u ovoj sezoni dovela 15 igrača od kojih bar njih 7 nisu pokazali skoro ništa a na početku su obećavali kule i gradove.
Toga ti mogu nabrajati u nedogled kao na primjer šta se desilo na zadnjem sastanku i šta se igračima ostalo dužno, gdje se Mirso-Kula digao sa sastanka i rekao neće čovjek više da baca svoje pare džaba. Ali to su stvari koje nisu za foruma.
Ako tebi ovo nije dovoljno onda ne znam šta više treba. Jel trebamo biti kantonalna pa da kažemo da ne valja?!?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 dec 2015, 13:23

SaltCityAttack je napisao/la:ja kako znam dobila je Zvijezda pare od nas i uz to jest Azmir rekao jos i poslati neke igrace na posudbu ali trenutno nemamo ono sto vas moze zadovoljit ..mozda jedno je mogao Mujic ali je povredjen ili Salihovic ,Mujkic .. uglavnom valjda sad neko dodje tako da ce neki moci na posudbu
Taki i jest bio dogovor

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 dec 2015, 13:26

combe je napisao/la:Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
2.Za njihovog mandata na stdionu se nije spaćno ni trava pokosila a kamoli da se šta uradilo.
3.Zvijezda koja je najavljivana kao najveći kandidat za prvaka i jedna je koja ima jedan od najvećih budžeta(tako su bar govorili na početku sezone) u ovom rangu takmičenja završila na četvrtom mjestu. I to više sretno na červrtom mjestu jer malo bolje upućeniji znaju da su neke utakmice čak i kod kuće pokrivene.
4.Ova uprava je u ovoj sezoni dovela 15 igrača od kojih bar njih 7 nisu pokazali skoro ništa a na početku su obećavali kule i gradove.
Toga ti mogu nabrajati u nedogled kao na primjer šta se desilo na zadnjem sastanku i šta se igračima ostalo dužno, gdje se Mirso-Kula digao sa sastanka i rekao neće čovjek više da baca svoje pare džaba. Ali to su stvari koje nisu za foruma.
Ako tebi ovo nije dovoljno onda ne znam šta više treba. Jel trebamo biti kantonalna pa da kažemo da ne valja?!?
Fadil nije niti ce dignuti ruke od zvijezde,a mirso nije dobio pi*ke od zane pa nervozan,a znamo svi da je on fadilov pijyn

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 15 dec 2015, 14:01

combe je napisao/la:Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
:clap: :clap: :clap: Do juce si molio da makar neko napise inf. rekla-kazala, a sad vec znas sta se desava na sastancima :bow: :bow: :bow:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 dec 2015, 14:19

Ubrinu ti nas sve,nema mi sad spavanja :o

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 dec 2015, 16:11

.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 19 dec 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 15 dec 2015, 16:57

theboss_RD07 je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:Stalno sam na forumu takav mi posao za racunarom :D , dok ti cuvas ovce i koze to ti dolikuje bolje nisi ni zasluzio cim u sve ovo ubacujes ramazan fukaro jedna...pozdravi opet... ;)
:tokralju: Cuj ovog maloumnika, cojk bi reko da ima po grama mozga
Kolko god da ima grami.. pametni od tebe, zato cobane pokriji se dobro tim usima i pozdravi one ukucanke sto vole kikiriki, poruci im da se nemoze izlizat...obraduj ih :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 21:51

tjerajte se u k u r a c vas dvojica ba,vise...udjem ovdje da sta procitam o klubu i moram listat vasa n a d j e b a v a nj a....pljujte se na pp do zore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 dec 2015, 05:52

dajte ljudi nemote se svadjati ,nego imal sta nova vidim da je od ove sedmice radno ponovo direktor je stigao,kada krecu radovi ?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 dec 2015, 06:02

Nesto kontam,bas smo jadni i čemerni ako čekamo milost Slobode.Ako ga Sloboda salje u Zvijezdu jer ne zadovoljava istu,kako kao takav moze biti kvalitet za ekupu koja se bori za ulazak,a takvih ima i u svojim redovima.Takvi igrači u nizem rangu dođu kao ZVIJEZDE,a zapravo su totalno demotivirani i nezaineresovani za igru.Ja bih par prosječnih igrača premijerligaskog profila koji će odraditi kvalitetno s hodno očekivanjima.Pola klubova u drzavi nema ni za obrok dostojan čovjeku.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 16 dec 2015, 06:31

Ilatso je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:
Ilatso je napisao/la:Stalno sam na forumu takav mi posao za racunarom :D , dok ti cuvas ovce i koze to ti dolikuje bolje nisi ni zasluzio cim u sve ovo ubacujes ramazan fukaro jedna...pozdravi opet... ;)
:tokralju: Cuj ovog maloumnika, cojk bi reko da ima po grama mozga
Kolko god da ima grami.. pametni od tebe, zato cobane pokriji se dobro tim usima i pozdravi one ukucanke sto vole kikiriki, poruci im da se nemoze izlizat...obraduj ih :D
Ma ovo jedan zvekan sa dva nicka pa se svadja sam sa sobom,jer ne daj boze da ovakva dva panja zive na ovoj planeti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.