FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 15 dec 2015, 11:54

admin je napisao/la:Momci, vrijeđanje osoba sa kojima se ne slažete nije dozovljeno.

budite korektni i dozvolite i vi da neko ima različito mišljenje od vas. Ponašate se kao bordo strana u ratu Blekić/familija/horde...
Nemojte bezveze da dobri forumaši dobijaju banove zbog glupog vrijeđanja.
Odoh napravit novi accaunt na temi pitara(u fazonu milanaribara) da malo trolam, to što se nece slagati vecina pitara sa mnom jer cu podržavati Blekića a pljuvati sadašnje ljude u klubu nema veze, hoceš li me banovati tad ili ces biti korektan i dozvoliti mi da imamo razlicito mišljenje ?
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 15 dec 2015, 11:57

admine 504 posta njegova i nijedan nije normalan ,ali mi smo problem ovde stvarno postaje smijesno

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 dec 2015, 11:59

vi biste zaista željeli da ja odredim koje mišljenje na forumu je ispravno i banujem svakog ko se ne slaže?

ribar meni više liči na nekog starog člana uprave, nezadovoljnika, zagovarača druge struje... nego na pitara.
takve neću banovati, jer nije moje da određujem koja struja u klubu je dobra a koja loša, niti želim biti taj koji će presuditi da li neko u klubu radi dobro ili loše (niti sam upućen, realno).

vi ga svakako možete na staviti ignore i zaboraviti da on postoji. A vrijeđati i psovati, to ne može niko raditi.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 15 dec 2015, 11:59

E moj admine, svaka ti cast ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 dec 2015, 12:01

Ma nek pise ba svi znaju da je pitar i ne jeb.u ga 2%
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 15 dec 2015, 12:02

ne admine ,ali on ne daje misljenje nego ponavlja stvari u 504 posta,,
treba da ima ovde i rasprava ako neko ima neko drugacije misljenje,ali s nekim smislom ,a ne namjerno provociranje nekim ne utemeljenim tvrdnjama ...sto kaze pile nek pise ja sam ga stavio i onako na gnjavatore pa i ne mogu vidjeti :stop: :stop: :stop: :wave: :wave: :wave:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 dec 2015, 12:03

kad ce taj novi fan shop ? sanjao sam ga :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 15 dec 2015, 12:04

Mi smo prisiljeni prodavati igrače jer od toga živimo, od države i grada ne dobivamo ništa, zarada od karata nula, prodavat ćemo ih još sigurno 5 godina odnosno dokle god neko ne investira u klub, u stadion i isto tako nikada ništa nećemo uraditi u Evropi dokle god ne budemo igrali na svojoj Grbavici a stadion opet nećemo imat dokle god se ne riješe svi imovinsko pravni problemi.
Na žalost to je tako, i to nam je svima jasno ali to ipak nije problem da glasno razmišljamo i o tome diskutujemo. Dobra stvar je što je liga od sljedeće sezone kraća, biće kvalitetnija, svi će morati puno više uložiti a to bez prodaje igrača niko neće moći ispoštovati.
I imam još jednu želju a to je da poslije utakmice na novoj Grbavici sa porodicom spržim autoputem do mora :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 dec 2015, 12:05

DR.HOUSE je napisao/la:ne admine ,ali on ne daje misljenje nego ponavlja stvari u 504 posta,,
treba da ima ovde i rasprava ako neko ima neko drugacije misljenje,ali s nekim smislom ,a ne namjerno provociranje nekim ne utemeljenim tvrdnjama ...sto kaze pile nek pise ja sam ga stavio i onako na gnjavatore pa i ne mogu vidjeti :stop: :stop: :stop: :wave: :wave: :wave:
pa i ti si ponovio svoj stav 650 puta.
ignore ako ti se ne sviđa i vozdra. :zviz:

samo bez psovki, uvreda, isl.
besmisleno je.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2015, 12:06

Dolina je napisao/la:a stadion opet nećemo imat dokle god se ne riješe svi imovinsko pravni problemi.
To je veći problem nego svi ostali problemi zajedno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 dec 2015, 12:06

Ja sve sto pisem, pisem istinu. A vi pisete stvari pozitivno a nemate utemeljen trvdnje za to. Momak, starigrad, dode s cinjenicama i konkretno da pise s vama i niko mu me odgovori. Zato sto niko nema argumente, ali kad treba pisati u prazno kao vi govorite istinu to je ok.

Momak je pokusao pet puta da pise s ovim chwilom2 sto jesusa po cijeli dan, pa mu nije nista odgovorio. To jesusanje nije trol, ali je trol kad se napise istina. A to cinjenica mozete traziti kad vi iznesete s dokazima sve sto pisete da je tako pozitivno u klubu. Posebno ovi sto im je sve ok, jer su na platnoj listi kluba. I ja da sam na platnoj listi pisao bi kako je ok.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 15 dec 2015, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 dec 2015, 12:08

Post je postao/la milanribar, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 15 dec 2015, 12:08

Brkoo je napisao/la:Post je postao/la milanribar, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 15 dec 2015, 12:10

Virtu4l je napisao/la:
Dolina je napisao/la:a stadion opet nećemo imat dokle god se ne riješe svi imovinsko pravni problemi.
zar se nije krenulo u rjesavanje toga i bilo je price o tome.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 15 dec 2015, 12:13

Ma samo ga staviti na ignor, i ne odgovarati na njegove postove. Nemojte dopuštati da vas trola.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 dec 2015, 12:15

Virtu4l je napisao/la:
To je veći problem nego svi ostali problemi zajedno.
A o čemu se ništa ne govori.. Nadam se da će i o ovome biti riječi na presici koju su neki najavili..
BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2015, 12:18

dell21 je napisao/la:zar se nije krenulo u rjesavanje toga i bilo je price o tome.
Ma i da se krenulo, to je proces koji će trajati godinama. (Su)vlasnik nekretnine je uvijek zaštićen kao polarni medvjed i bez njegovog potpisa ne možeš ništa. Tužbe su beskorisne i traju godinama. Ako je neki od dželata kluba zakačio koju nekretninu ili dio vlasništva nad istom, može da nas usporava koliko god želi ili da jednostavno odbije sve što mu serviraš. Poprilično sam siguran da je bar neko od neprijatelja kluba (su)vlasnik neke nekretnine u sklopu stadiona, to će nam ovi upućeniji potvrditi?

Da sad imaš investitora koji će uložiti 50 miliona, nemoćni smo, jer te oni uvijek mogu stopirati, jednostavno ti ne daju da rušiš ono što je njihovo, a zakonski imaju puno pravo na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 dec 2015, 12:21

Ma nece ga banovat jer im nabija popularnost na forumu...u mjesec dana on sam donese bar 40 stranica foruma i još toliko mi kada mu odgovaramo...možda je plaćenik ss.ba :hmmmmm: :hmmmmm: :) ....ribar je bio normalan samo kad je Ajzea pričao sa njim i postavljao mu pitanja a on odgovarao....da hoce takav biti stalno ne bi se ni primijetio bio bi jedan normalan forumaš kojem smetaju neke stvari...pa kad se sjetim šta je pričao prije utakmice s Ferencom da će nas razvalit ovako onako i kad smo ih mlatnuli poklopi se nema ga par dana.....HAJDE ČOVJEČE DOZOVI SE I BUDI NORMALAN ČLAN ovog foruma a ne neka budala s kojom se svi sprdaju..... :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 15 dec 2015, 12:21

Upravo to sto ne znas ko neke stvari koci je i krivica onih koji rade ispravno. Zasto se suti o tome godinama, zasto se o tome prica samo na forumu, zasto se ne vrsi pritisak javnosti, zato jer su mutne stvari u pitanju i svi su dio tala ili sute zbog vecih interesa. ;)
FORZA ZELJO

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 dec 2015, 12:43

aldin je tek postao drugi user na listi ignoriranih, a obicno imam dosta strpljenja...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dzumihz i 34 gosta.