bratHaase je napisao/la:Pozdrav za sve forumaše od jednog novog/starog člana foruma
(simon)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Zavrsili s jelom, odose prema Strosi.
Lakoste je napisao/la:Zavrsili s jelom, odose prema Strosi.
Prati i javljaj hoce li prema prolazu u Titovoj
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
sekac je napisao/la:bratHaase je napisao/la:Pozdrav za sve forumaše od jednog novog/starog člana foruma
(simon)
Bugarin prosle sezone igrao protiv Real Madrida i Liverpoola a sada pregovara sa nama
(aka. simon )
Nista ne slusaj,neka ti umotaju i za njimaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne prizivaj ih života ti, eto ih na sve moguće teme da nas prosvijetle, i to sve "uz dužno poštovanje" kao onda za Ordagićaamypitar je napisao/la:Polako ljudi nije jos potpisao, da nam ga Tuzlaci ne preotmu.
1946
Ma batali palacinke,trci pobjeci ce ti,izgubit ces ih iz vidaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Potpisi. Odmah. Hajde.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ado76 je napisao/la:Nista ne slusaj,neka ti umotaju i za njimaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
Hajde đido mova, pohiti
- PitarBordo
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:@pitarbordo brate moj, dabogda ti bog dao frizider pun pive u kuci, i zenu vracenu proizvodjacu kad god ti to pozelis
Pa niko mi nikad ništa ljepše nije napisao.
STIŽE NAM TUTA BUGARIN!!!
Samo Saraj'vo.
E ovo je vech pojacanje ... po prici Jesica mi idemo na titulu e pa za titulu trebamo 4-5 ovakvih igraca .... hajde da kazemo da su ona 2 brazilca u tim igracima pa ovaj Miahail ....znaci josh 2 dobra nam trebaju i pokupit ovih "obecavajucih" iz nase lige .....ultrasegamega je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/mihail-ale ... eler/49035
Da mi je da vidim face debila koji su mislili da je Deni prva opcija na krilu i koji su nas otpisali u borbi za duplu krunu, kad potpise reprezentativac Bugarske.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Gdje nam se krokodil izgubi jel saslusao palacinke ili je jos sta narucio 
Sretnem Selimovica kod Kiborga, nosi onu secernu vunu, pitam ga sta je za Bugara kaze nece potpisati.
Malo informacije za vas koji ne znate za Aleksandrova
26 Godina.
A-reprezentativac (Bugarska): 11 nastupa 1 gol
U-19: 9 nastupa i 2 gola
U-17: 5 natupa
Prije dva mjeseca u kvalifikacijama za EP2016, postigao je pogodak za 1-0 (Bugarska 2-0 Azerbejdzan)

Prosle sezone odigrao je sve utakmice lige prvaka, a grupu su cinili klubovi Real Madrid, Basel i Liverpool.

26 Godina.
A-reprezentativac (Bugarska): 11 nastupa 1 gol
U-19: 9 nastupa i 2 gola
U-17: 5 natupa
Prije dva mjeseca u kvalifikacijama za EP2016, postigao je pogodak za 1-0 (Bugarska 2-0 Azerbejdzan)

Prosle sezone odigrao je sve utakmice lige prvaka, a grupu su cinili klubovi Real Madrid, Basel i Liverpool.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kada su mu donijeli racun, ostao je da im pere suđe.Ado76 je napisao/la:Gdje nam se krokodil izgubi jel saslusao palacinke ili je jos sta narucio
Das Ist Walter
Izgubio ih je u ovoj magli cini mi se
,a fino sam mu rekao 
grb sto kuca,umjesto srca
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jucer ocajavanje zbog Simeunovica (koji je tuzlacima bio prvi pik) danas let sa zvjezdama zbog Aleksandrova 
Sta ti je pitarluk
Sta ti je pitarluk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nadam se da ce potpisati. Ne euforisite dok ne bude zvanicno. Prejak igrac i pravo pojacanje a ne neki Simeunovici 
Brata mi ja sada isto kontam. Mi kad god smo dizali euforiju ispusili smo19FKS46 je napisao/la:Nadam se da ce potpisati. Ne euforisite dok ne bude zvanicno. Prejak igrac i pravo pojacanje a ne neki Simeunovici
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -