PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rigotina
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rigotina » 15 dec 2015, 19:26

**** vas travnik ne mozete **** pobjedit
goveđigulašmajka

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 dec 2015, 19:28

**** ti hljeb i travnik ti ****
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 19:30

Chinaglia brato ne sramoti se sa tih 200(mozda manje mrak je pa se ne vidi) iz "FINALA" kupa ali evo ti brato samo nemoj ejakulirat. Ono južnjačka proslava kad vidiš loptu u suparničkoj mreži . Vi ovaj osjecaj sumnjam da mozete dozivit. Kod vas su aplauzi :salut:
[youtube][/youtube]

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 19:30

PitarBordo je napisao/la:Meni je simpatično koliko su se "navijači" Slobode iživljavali nad činjenicom da je Simeunović kod nas.... A onda izađe vijest da je njihov klub se polomio da ga dovede, ali lik odabrao Fudbalski Klub Sarajevo.......... @solinas na aparatima :lol:
Ta vijest je placena samo da bi pitare smirila. Pa zaboga kako bi bilo da su napisali da ga je htio dovesti Velez ili Drina. :urnebes:
I pitanje jel to u Saff-u izaslo? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 dec 2015, 19:33

Probisvjet je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Meni je simpatično koliko su se "navijači" Slobode iživljavali nad činjenicom da je Simeunović kod nas.... A onda izađe vijest da je njihov klub se polomio da ga dovede, ali lik odabrao Fudbalski Klub Sarajevo.......... @solinas na aparatima :lol:
Ta vijest je placena samo da bi pitare smirila. Pa zaboga kako bi bilo da su napisali da ga je htio dovesti Velez ili Drina. :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 19:33

Pa rekao sam to nekim forumasima na PP prije sedmicu :D fakat ne znam kako frajer kod nas zavrsi u po frke kad je skoro gotov bio prelazak u Slobodu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 dec 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2015, 19:34

Cocaine je napisao/la:Chinaglia brato ne sramoti se sa tih 200(mozda manje mrak je pa se ne vidi) iz "FINALA" kupa
brato, ne znam odakle ti da je tu 200 ljudi, meni više baca na 130 :urnebes: :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 19:35

MortemHz je napisao/la:
Pa rekao sam to nekim forumasima na PP prije sedmicu :D fakat ne znam kako frajer kod nas zavrsi u po frke kad je skoro gotov bio prelatak u Slobodu
nas interesuje samo Medunjanin. :nedam: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 19:38

Pa rekao sam to nekim forumasima na PP prije sedmicu :D fakat ne znam kako frajer kod nas zavrsi u po frke kad je skoro gotov bio prelatak u Slobodu
nas interesuje samo Medunjanin. :nedam: :urnebes:[/quote]

Nas Salihovic ali eto blizu smo bili :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 15 dec 2015, 19:39

[quote="hzkg"][quote][Ovo su riječi navijača ekipe FK Sloboda Tuzla, ekipe koja je jedna od najvecih u Tuzlanskom kantonu :D , u novijoj historiji osvojili su trofej koji nije niti jedna ekipa iz vrha tabele a to je trofej Prve lige Federacije što je zaista fascinantan podatak a svoje izdanje u europi cekaju jos od 1978/quote]

Konjoslave, Sloboda je u evropskim takmicenjima nastupala 2003 i 2004 godine. U sezoni 2008/09 su izborene kvalifikacije za Evropsku ligu medutim posto raja iz Sirokog nije izborila oni su igrali umjesto nas.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 15 dec 2015, 19:42

Cocaine je napisao/la:Chinaglia brato ne sramoti se sa tih 200(mozda manje mrak je pa se ne vidi) iz "FINALA" kupa ali evo ti brato samo nemoj ejakulirat. Ono južnjačka proslava kad vidiš loptu u suparničkoj mreži . Vi ovaj osjecaj sumnjam da mozete dozivit. Kod vas su aplauzi :salut:
[youtube][/youtube]
svaka čast za ovaj trenutak i delirijum, oni istinski navijači bilo kog kluba razumiju :clap:

edit:

[youtube][/youtube] :ljepota:
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 15 dec 2015, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 15 dec 2015, 19:43

HElo je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
[Ovo su riječi navijača ekipe FK Sloboda Tuzla, ekipe koja je jedna od najvecih u Tuzlanskom kantonu :D , u novijoj historiji osvojili su trofej koji nije niti jedna ekipa iz vrha tabele a to je trofej Prve lige Federacije što je zaista fascinantan podatak a svoje izdanje u europi cekaju jos od 1978/quote]

Konjoslave, Sloboda je u evropskim takmicenjima nastupala 2003 i 2004 godine. U sezoni 2008/09 su izborene kvalifikacije za Evropsku ligu medutim posto raja iz Sirokog nije izborila oni su igrali umjesto nas.
2009. je urgiralo ministarstvo turizma jer stvarno nije red kulturne ljude dovoditi u onakve zabiti. sredite grad i igrati ćete europu. isto vrijedi i za zenicu.
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 15 dec 2015, 19:46, ukupno mijenjano 2 puta.
goveđigulašmajka

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 19:43

Chinaglia je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Chinaglia brato ne sramoti se sa tih 200(mozda manje mrak je pa se ne vidi) iz "FINALA" kupa
brato, ne znam odakle ti da je tu 200 ljudi, meni više baca na 130 :urnebes: :urnebes:
Ne vidi se brato posto je mrak ali sumnjam da je vise od 200 mada je i 500 za nas mizerno s obzirom da je finale kupa u pitanju. Nego evo brato jos malo juga par godina poslje. Uživaj :salut:
[youtube][/youtube]

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 19:44

Jel' Amar usao u skupstinu i postao delegat. Prava rijec za njega delegat. Cuj delegat. :rol: :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2015, 19:46

brato moj, vi dolazite iz Mostara, tekma u vašem gradu, a naši su došli iz Tuzle, ako je tebi to isto, svaka ti čast :D isto kao što je nama bilo finale Kupa, vam je bio gradski derbi, tako da, ne znam šta pokušavaš reći :zviz: ali dobro, kao i uvijek krajnje objektivni brato pastrmka :rol: šta kažeš, ne vidi se, mrak je, možda ima i manje od 200 :tokralju:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 19:51

Chinaglia je napisao/la:brato moj, vi dolazite iz Mostara, tekma u vašem gradu, a naši su došli iz Tuzle, ako je tebi to isto, svaka ti čast :D isto kao što je nama bilo finale Kupa, vam je bio gradski derbi, tako da, ne znam šta pokušavaš reći :zviz: ali dobro, kao i uvijek krajnje objektivni brato pastrmka :rol: šta kažeš, ne vidi se, mrak je, možda ima i manje od 200 :tokralju:
Ne kontas da se svake godine kad je derbi dozvoli određen broj navijaca. Da kojim slucajem Velez i Sloboda igraju finale kupa doslo bi nas 2000 samo iz Mostara u Tuzlu. Da ne spominjem Sarajevo i bosnu. Daj bola smjesna brojka za finale kupa

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 dec 2015, 19:55

Cocaine je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:brato moj, vi dolazite iz Mostara, tekma u vašem gradu, a naši su došli iz Tuzle, ako je tebi to isto, svaka ti čast :D isto kao što je nama bilo finale Kupa, vam je bio gradski derbi, tako da, ne znam šta pokušavaš reći :zviz: ali dobro, kao i uvijek krajnje objektivni brato pastrmka :rol: šta kažeš, ne vidi se, mrak je, možda ima i manje od 200 :tokralju:
Ne kontas da se svake godine kad je derbi dozvoli određen broj navijaca. Da kojim slucajem Velez i Sloboda igraju finale kupa doslo bi nas 2000 samo iz Mostara u Tuzlu. Da ne spominjem Sarajevo i bosnu. Daj bola smjesna brojka za finale kupa
gdje si se to sliko s Cezarom ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2015, 19:56

Cocaine je napisao/la:
ma u pravu si brato, kažem ti, došlo bi vas 4000, nemoj da vas potcjenjuješ :rol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 dec 2015, 19:56

DoeTz je napisao/la:To je otprilike ovako nekako, jedni tripuju da su grobari pa se ubise medjusobno(+ pokazuju nemoc svoju tako sto bacaju bombe na djecija igralista, dovoljno receno)
Nema potrebe da pises ovo, kad te prodje huja bice ti krivo sto si ispao levat.
Još nas porediš s cetnicima koji ti je ba,dohavizaj se DoeTz :thumbdown:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.