Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Ljudi neka mi ko objasni kako se ovo igra.Jeli ovo kao da upravljas onaj jedan kruzic na manageru.Ako je tako super ali gledao sa na you tube pa nesto steka.Cini mi se da je to mana.Kako,šta(Imal ko uputstva)
druze ne steka ti to nista, to je vrijeme od 4 sekunde kad igra stane da ti odaberes opciju gdje da se kreces kako da dodas sutas ii slicno... i onda kad krene odradi se sta su svi igraci odabrali u te 4 sekunde i onda opet stane... vjeruj mi neces se pokajat ak se regas jer je fkt zanimljivo...
amertiger- tebe je ubacilo automatski u tim jer nisi u odgovarajucem periodu dobio ili prihvatio ponudu, sad treba manager da aplicira za tvoj klub da ga imate
amertiger- tebe je ubacilo automatski u tim jer nisi u odgovarajucem periodu dobio ili prihvatio ponudu, sad treba manager da aplicira za tvoj klub da ga imate
- senad_flamin
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
evo i ja se regisrovao i pozicija sm pa da mi neko obajsnim malo koji trening i sta kako ide
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- senad_flamin
- Kontakt:
heh ako ja budem veceras igrao cuvat cu tebe....koju poziciju igras i kako se zoves....da mozemo na kraju dresove razmjeniti....Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam igrac Waltera....Idemo po pobjedu
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
mozes sada raditi induvidualne treninge dok te neki klub ne kupi....a kasnije radis timske koji su mnogo bolji....dobit ces ponudu najdalje u roku od 3 danaCLS je napisao/la:evo i ja se regisrovao i pozicija sm pa da mi neko obajsnim malo koji trening i sta kako ide
-RIVALDO-
ok hvala na info ja malo brzinu poceo trenirati jel jedan trening po danu ili.....senad_flamin je napisao/la:mozes sada raditi induvidualne treninge dok te neki klub ne kupi....a kasnije radis timske koji su mnogo bolji....dobit ces ponudu najdalje u roku od 3 danaCLS je napisao/la:evo i ja se regisrovao i pozicija sm pa da mi neko obajsnim malo koji trening i sta kako ide![]()
![]()
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la: heh ako ja budem veceras igrao cuvat cu tebe....koju poziciju igras i kako se zoves....da mozemo na kraju dresove razmjeniti....![]()
![]()
![]()
hahahha CF sam ...Emir Celikovic
A C A B !
[quote="senad_flamin"]veceras utamiceeee tim 9 -Walter prognoza 2:0 hehe
ma nema te sanse 0:2
ma nema te sanse 0:2
- senad_flamin
- Kontakt:
aha jedan trening je po danu i jedan vjestina samo .....CLS je napisao/la:ok hvala na info ja malo brzinu poceo trenirati jel jedan trening po danu ili.....senad_flamin je napisao/la:mozes sada raditi induvidualne treninge dok te neki klub ne kupi....a kasnije radis timske koji su mnogo bolji....dobit ces ponudu najdalje u roku od 3 danaCLS je napisao/la:evo i ja se regisrovao i pozicija sm pa da mi neko obajsnim malo koji trening i sta kako ide![]()
![]()
a eto gore je jedan objasnio igru o cemu se radi sva 4 sekunde igra stane i ti u te 4 sec. moras odluciti na koju stranu ces da trcis ili dodati,pucati sve zavisi od situacije
al car ove igre jeste zezanje na chatu tokom igre
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
daj boze da kod nas bude aktivnih veceras....mogao bih ja igrati sa botovima

-RIVALDO-
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Evo i ja sam se prikljucio chatu...Sretno tebi i tvojoj ekipisenad_flamin je napisao/la:daj boze da kod nas bude aktivnih veceras....mogao bih ja igrati sa botovima![]()
![]()
A C A B !
Evo i ja sam se registrovo, kao igrač DMC pozicija 
- senad_flamin
- Kontakt:
Auuu kako sam se iznerviro, ala imam trenera trojicu je aktivnih stavio na klupu (i mene izmedjuostalog) i samo jednog u prvi tim jao kako sam poludio :S.
--Pametnij popusta--
- senad_flamin
- Kontakt:
ma i ja sam se nanervirao nema nikog covjece sve sami botovi....a jel bio kod tebe trener aktivan...armin90 je napisao/la:Auuu kako sam se iznerviro, ala imam trenera trojicu je aktivnih stavio na klupu (i mene izmedjuostalog) i samo jednog u prvi tim jao kako sam poludio :S.
-RIVALDO-
Ma na stranici je bio prikazan ko aktivan, a nije doso na tekmu :S, kud da sam ja los pa nece da me stavi jasno bi mi bilo neg fkt mi je lik dobro razvijen imam 30 rating kostam vise od 600 000 ( ekipa skoro napravljena nije ovo nesto superiorno ali u mom timu jestesenad_flamin je napisao/la:ma i ja sam se nanervirao nema nikog covjece sve sami botovi....a jel bio kod tebe trener aktivan...armin90 je napisao/la:Auuu kako sam se iznerviro, ala imam trenera trojicu je aktivnih stavio na klupu (i mene izmedjuostalog) i samo jednog u prvi tim jao kako sam poludio :S.![]()
![]()
--Pametnij popusta--
i ja sam odigrao tekmu ispod prosjeka.. 7.1 ocjena
ali krivi su radi toga moji igraci.. 50% mi pas bio, 2/4, a ova dva losa pasa iskljucivo radi igraca..
za jedan je krivac ado derpe

za jedan je krivac ado derpe
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ova igra ima 1666666666665555 bugova sto su je izbacivali kad je nisu kako treba napravili....Nesalje lupotu gdje ja kazem nego na neko 10 mjesto i slicne stvari uvjek....
Zbog sebicnosti i nedodavanja u mom timu sledecu utakmicu cu da uletim svom igracu klizeci sa obje noge

Zbog sebicnosti i nedodavanja u mom timu sledecu utakmicu cu da uletim svom igracu klizeci sa obje noge
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.