Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
Svidja mi se ovo sto u nizu igramo na Emiratesu u ovom periodu Bozica i nove godine, tad je raja obicno dosta dobro raspolozena pa je i navijanje vazda posebno tim danima.. Veliki plus a vidimo svi da ni Newcastle a pogotovo Bournemouth nisu naivne ekipe.
Jesto to velika prednost. Najteži period neće mrdnuti od kuće, i samim tim nema iscprljenjih putovanja. I šta je još bitno da imamo ovaj ogroman odmor od 8 dana između Aston Ville i Mančestera. Taman da se napune baterije i odradi ovaj krucijalni period.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobiti City, Bournemouth, Newcastle, remi kod Svetaca i Liverpoola - 11 bodova sasvim zadovoljavajuće. Pobjeda protiv Debelog se podrazumijeva.
Ma utakmicu po utakmicu pa brojati na kraju
Ova naredna je i najbitnija,svaka je bitna al ova donosi tri boda i nulu za direktnog rivala,.
Teško je prognizirat ovaj mec sa Cityem s obzirom da su na zadnja tri gostovanja na Emiratesu odnijeli pet bodovo dok s druge strani u zadnja tri ligaška gostovanja niu ni gol postigli..
Ovo je nekako idealna prilika da se dobije City,obe ekipe su još uvjek daleko od idealne forme ali na terenu ce biti dosta dobrih individualaca s obe strane,.Domacini smo,treba igrati na pobjedu ali prije svega paziti na svoj gol,.
Ova naredna je i najbitnija,svaka je bitna al ova donosi tri boda i nulu za direktnog rivala,.
Teško je prognizirat ovaj mec sa Cityem s obzirom da su na zadnja tri gostovanja na Emiratesu odnijeli pet bodovo dok s druge strani u zadnja tri ligaška gostovanja niu ni gol postigli..
Ovo je nekako idealna prilika da se dobije City,obe ekipe su još uvjek daleko od idealne forme ali na terenu ce biti dosta dobrih individualaca s obe strane,.Domacini smo,treba igrati na pobjedu ali prije svega paziti na svoj gol,.
Mene najviše brine sredina terena. Flamini je lipov qrac, a Rambo stalno ide prema naprijed tako da će Yaya Toure imati dunum prostora. Ako se Alexis vrati do utakmice, napadom će im moći silovati prilično jadnu odbranu mada se spominje povratak Kompanyja koji im uglavnom preporodi odbranu kad igra (a ne igra baš često).
Sve u svemu, samo da je pregurati decembar ispred Cityja, u januaru kupiti normalnog zadnjeg veznog i onda osvojiti ligu. Welbecka nema do februara tako da nije skroz besmislena ni ta priča sa Kokorinom.
Sve u svemu, samo da je pregurati decembar ispred Cityja, u januaru kupiti normalnog zadnjeg veznog i onda osvojiti ligu. Welbecka nema do februara tako da nije skroz besmislena ni ta priča sa Kokorinom.
Artetitis je napisao/la:Mene najviše brine sredina terena. Flamini je lipov qrac, a Rambo stalno ide prema naprijed tako da će Yaya Toure imati dunum prostora. Ako se Alexis vrati do utakmice, napadom će im moći silovati prilično jadnu odbranu mada se spominje povratak Kompanyja koji im uglavnom preporodi odbranu kad igra (a ne igra baš često).
Ili se vrati i pokloni nam penal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Daj ba Artetitis kakav crni Kokorin ne budi lud. Ako se ko bude dovodio bice zadnji vezni a dok god je Giroud zdrav igrat ce i nece se nikakav napadac dovodit. Cuj Kokorin, ma daj 
Dobaj je Kokorin, nije los
Moze za klupe
@topnik -
To je bilo prošle godine kad je igrao na nivou Djouroua.
@QUARTERBACK - ne znam, ni meni se ne sviđa dovođenje bilo kakvog polovnjaka no, kako rekoh prije, januar, kraj februara i početak marta nam presuđuju sezonu, a za to nam treba još "vojnika".
Od ovih sa posudbe Toral je, kako čujem, najbolji. Gnabry, nažalost, propada.
Ja bih u januaru zaganjao Wanyamu, Kantea ili nekog sličnog ko bi mogao igrati i Ligu prvaka. Poslao bih i neku zayebantsku ponudu Abramovichu za Hazarda, ono 30 miliona funti ili tako nešto.
@QUARTERBACK - ne znam, ni meni se ne sviđa dovođenje bilo kakvog polovnjaka no, kako rekoh prije, januar, kraj februara i početak marta nam presuđuju sezonu, a za to nam treba još "vojnika".
Od ovih sa posudbe Toral je, kako čujem, najbolji. Gnabry, nažalost, propada.
Ja bih u januaru zaganjao Wanyamu, Kantea ili nekog sličnog ko bi mogao igrati i Ligu prvaka. Poslao bih i neku zayebantsku ponudu Abramovichu za Hazarda, ono 30 miliona funti ili tako nešto.
nek iskešira bar za Grzegorza Krychowiaka 40-45 milki sad,a na ljeto wc špica
ovog rusa si nek vodi doma u vrt kao vrtnog patuljka **** ga on,onaj dzyuba je klasa iznad tog kokorina,ali nama trebaju wc špicevi a ne mrtvi prosjeci
Svi su bolji od Flaminija, tako da je bitno da neko dođe makar i na pozajmicu.
Zaštrašujuće šuplja sredina djeluje sa njim.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Yebiga, Poljak bi sad mogao igrati samo Premiership, a ionako neće da napusti Sevillu (bar ne do ljeta). Dzyubu prije ljeta isto ne možeš očekivati obzirom da je Zenit u osmini finala CL.Seaman je napisao/la:nek iskešira bar za Grzegorza Krychowiaka 40-45 milki sad,a na ljeto wc špicaovog rusa si nek vodi doma u vrt kao vrtnog patuljka **** ga on,onaj dzyuba je klasa iznad tog kokorina,ali nama trebaju wc špicevi a ne mrtvi prosjeci
Artetitis je napisao/la:Yebiga, Poljak bi sad mogao igrati samo Premiership, a ionako neće da napusti Sevillu (bar ne do ljeta). Dzyubu prije ljeta isto ne možeš očekivati obzirom da je Zenit u osmini finala CL.Seaman je napisao/la:nek iskešira bar za Grzegorza Krychowiaka 40-45 milki sad,a na ljeto wc špicaovog rusa si nek vodi doma u vrt kao vrtnog patuljka **** ga on,onaj dzyuba je klasa iznad tog kokorina,ali nama trebaju wc špicevi a ne mrtvi prosjeci
nije vrag da se nadaš prolasku uefalone
topnik1 je napisao/la:Svi su bolji od Flaminija, tako da je bitno da neko dođe makar i na pozajmicu.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Šuti, samo mi je on prolazio kroz oči dok sam pisao post 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koji si ti sebi kralj.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!