FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Andres
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Andres » 24 maj 2010, 01:38

ovom timu netreba niko ! Manjak povreda u kljucnim momentima i sve sotalo ej rutina :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 maj 2010, 01:40

Andres je napisao/la:ovom timu netreba niko ! Manjak povreda u kljucnim momentima i sve sotalo ej rutina :D
treba itekako veznjak. ta nece valjda alves opet ici gore ako se neko povrijedi? mozda onoga martineza dovest, i mirna bosna.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 maj 2010, 01:41

Napad i samo napad. :)

Pa dobro,falio je Iniesta sigurno,ali sta se moze.Inace,kroz sezonu,smo imali dosta problema sa povredama,pa se nekad i krpilo.Kako god,uspjesna je sezona,Primeru osvojili,blizu finala LP bili...

Ekipa je mlada,zeljna uspjeha i to je najvaznije.Samo nek se radi,uspjesi nece izostati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 maj 2010, 01:47

Samo nesmje Barca dozvolit da ode Toure ! Ono je konj , mazga ,tehnicki strasan , nevjerovatno koristan ! Smjesno je da neki bUsquets i Keita imaju prednost u odnosu na njega , a covjek je Barci izvuko proslu sezonu igranjem na stoperskoj poziciji kad nije mogao niko drugi !
Radje bi da Toure ostane nego da Fabregas dodje !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 maj 2010, 09:57

Yaya najvjerovatnije odlazi, to je izgleda i definitivno, i to u Celzi. Slazem se da je bio fantastican, mnogo je dao doprinosa ekipi, ali eto izgleda da vise nema mjesta medju starterima. Pep se tu opredijelio sa Sergia i moramo ga razumjeti, iako je slabiji od Yaya, on je i dosta mladji i sve je bolji i bolji. Uz to je i dijete Barcelone, stoga je Pepova odluka bila i logicna, bez obzira sto je svima nama Yaya drazi.

Za Yayu ce klub dobiti 25 miliona, tu jos i desetak miliona za Anrija te mislim oko 30 miliona za sve igrace koji su na posudbama. Dakle, oko 60 miliona bi bila ta neka zarada od prodaje igraca, taman da se kupi Fabregas. Njegovim dovodjenjem nasao bi se i lijek za protivnicke bunkere mislim.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 24 maj 2010, 10:02

Barci treba klasični DM.Svi koji misle da ne treba varaju se.Upravo taj DM je spona između odbrane i napada.Barcina formacija bi se razbila da nema zadnjeg veznog.Da je Busqets bolji od Yaye to sigurno nije.Busqets je samo isforsiran od strane Pepa ove sezone.Ruku na srce taj Busqets je imao fatalni grešaka ove sezone-isključivi krivac za neke primljene golove.Sad što mi od njega smo napravili nekog igrača i dižemo ga u zvijezde to je druga stvar.Da igra za neki drugi klub rekli bi levat.Yaya je od njega kompletniji igrač za klasu.Bez obzira otišao Yaya ili ostao nama je tu potreban igrač.Keita tu nije klasičan DM,a Busqetsu će trebati zamjena.Navodno Xavi moze igrati tu poziciju...Može je igrati i Marquez al nije to to.Xavi tu ne bi bio koristan.Sa trojicom u sredini Xavi-Iniesta-Faregas to bi bila rupa od odbrane.Lijepo je vidjeti ova imena u veznoj liniji al nije to to.Nisam za dovođenje Fabregasa ove sezone jer bi neko bio višak.Trenutno Yaya je nama potrebniji nego on.Al' eto ako Pep misli da treba neka ga. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 maj 2010, 10:05

istina je da se protiv barce vecina brani.ali tu su kontre koje su nam do sada kostale nekoliko bodova i zivaca.eh sad ako dodze fabregas veliki je rizik s njima trojicom igrati jer smo primali golove preko kontri i kada smo imali klasicnog DM-a,jer nijedan od ove trojice nema dovoljni kvalitet da igra zadnjeg veznog a kamoli da stize protivnike kontre
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 24 maj 2010, 13:18

Evo procitao sam da je West Ham zainteresovan za Henry-a i nude mu platu od 7.5 miliona funti.

Pa sta mislite o tome??
.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 maj 2010, 13:29

ahaha kad Barcelona treba da iskrca veliku sumu onda je to rezonsko poslovanje a kad Real daje pare onda je to bacanje love unistavanje fudbala hahaha kakvi licemjeri :mrgreen: Cuj rezonsko poslovanje pored 500 miliona duga platiti 60 miliona ali eto Vodja ce da pomogne jer ta cifra ne odgovara njegovom zahtjevu koji ne smije ici ispod 75 miliona funti!

Barcelona smrdi!
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2010, 14:15

E moj paja a sta ako vodza pristane za manje :D Nemoj se sikirati - u svemu ovome tebe nidze. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 maj 2010, 15:59

Barca moze platiti Cesca i 60 miliona, plus Vilja 40 miliona, ali ce i prodajom igraca dobiti oko 60 miliona. Dakle, ukupni rashodi za pojacanja i to fenomenalna bi bili 40 miliona, a to je u u okvirima rezonskom polovanja. Pa toliko ce mozda potrositi i skrti vodja Arsen Venger.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 maj 2010, 19:57

jbg ja nisam doktor pa da mogu da uspostavim dijagnozu ovom gore patku kojeg mi je jako zao jer ocigledno ima nekih problema ali oept ne znam kolko moras biti lud da povjerujes da barca kao klub moze biti u velikim dugovima
aj da je u pitanju mali luzerski arsenal koji trofej uzme svakih 48 godina onda bi se to dalo shvatiti ali barca hmmmm :mrgreen: ;) :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 24 maj 2010, 20:18

zao mi je ako je istina da yaya ode, steta. bolji je milion puta od sergia i može uz bok fabregasu. covjek je uvijek davao svoj maksimum. samo sto ga pep nevoli nesto. ali je sjajan igrac.
mes que un club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 maj 2010, 20:19

Evo sada je odigrana utakmica izmedju Spanije i Portugala U17.Spanija je pobjedila 2-0 i izbacila Portugal,a 2 gola je postigao Barcin mladic Gerard Delofeu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

baksuz45
Kontakt:

Post Postao/la baksuz45 » 24 maj 2010, 20:31

dolaskom Fabregasa barca ne moze biti na gubitku a citao sam sumnje da Xavi ne moze igrati DM ako malo bolje pratite Xavi-ev rad na terenu vidjet ce te da taj covjek igra od DM pa do CF a sto se tice Toure-a steta je sto ga daju ali ne moze barca zadrzati sve igrace a citao sam i sumnje u Busqets-a ako se sjetimo utakmice sa Man UTD u finalu skontat ce te da je taj isti igrac razbio igru Man UTD velika je kvaliteta i u njegovim nogama tako da on solidno moze da igra DM i razbijanje protivnickih napada od njega vise nista ne treba dok Toure se prikljucuje malo vise napadu pa je zapazeniji ali barci ne treba napad njoj treba taj Busquets da razbija protivnicke napade

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 24 maj 2010, 20:52

Ja bi volio da mi dogodine ispadnemo odmah iz LP od nekog Besiktasa, Rome ili nekog treceg sa 1:0 da ne bih morao gledati Villu kako ponizava United ukoliko vas izvucemo u kasnijoj fazi... :P
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 maj 2010, 21:56

Hahah :D

Evo i ona 2 gola Deloufea danas.Oba gola dobra,kod prvog lijep dribling,a drugi gol iz kornera 8-)

[youtube][/youtube]

Blaugrana

Mes Que Un Club

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 24 maj 2010, 23:13

nidjo_barca je napisao/la:Hahah :D

Evo i ona 2 gola Deloufea danas.Oba gola dobra,kod prvog lijep dribling,a drugi gol iz kornera 8-)
A ja malog majstora, u stilu Sliškovića :lol:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 24 maj 2010, 23:36

Prema tekstu koji je danas objavljen na zvaničnoj stranici FC Barcelone, svi timovi koji su pobijedili Barcelonu u ovoj sezoni, osvojili su trofeje!

Na primjer, Sevilla je osvojila španski Kup Kralja nakon što su izbacili Barcelonu. Također, Inter iz Milana osvojio je trofej Lige šampiona nakon što su u polufinalu izbacili Barcelonu.

I u drugim slučajevima slična je situacija. Rubin iz Kazana, tim koji je pobijedio Barcelonu u grupnoj fazi Lige prvaka osvojio je ligu Rusije, dok je Atletico iz Madrida jedini tim koji je pobijedio Blaugranu u La Ligi. Naravno, i Atletico je osvojio Evropsku ligu.

Dakle, može se slobodno kazati, ako želite nešto osvojiti, morate pobijediti crvenoplave sa Nou Campa!

Visca el Barca!

:shock: :shock: :shock:
Por que ? Por que somos los mejores...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 24 maj 2010, 23:39

Por que ? Por que somos los mejores...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.