Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.
- Beduin
- Kontakt:
S kim u paru bi mogao igraci Cimirot u nasoj reprezentaciji, jel moguce trio Besic - Cimirot - Pjanic? Medjutim, ovdje opet nema klasicnog AMF, a to je belaj, eno i u Romi to ne funkcionise iako Pjanic jadan trci tamo-vamo, na svim dijelovima ga ima i istrosi se bespotrebno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moze se i bez klasicne 10-ke igratiBeduin je napisao/la:S kim u paru bi mogao igraci Cimirot u nasoj reprezentaciji, jel moguce trio Besic - Cimirot - Pjanic? Medjutim, ovdje opet nema klasicnog AMF, a to je belaj, eno i u Romi to ne funkcionise iako Pjanic jadan trci tamo-vamo, na svim dijelovima ga ima i istrosi se bespotrebno.
Svakako bi bilo zanimljivo probati taj trio.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Convicts1988
- Kontakt:
To je buraz pljačka enormnih razmjera, unazad 15-20 godina .. Sve ti je jasno kad u pola zime dodje racun za vodu 200.000 KMSignore je napisao/la:Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.
Niko nikad nije odgovarao za brutalnu pljačku kluba, koja se dešava godinama unazad.
Ima li gdje zastare kod tog duga
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Je li ta voda uvezena iz Saharecarsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al opet niko kao velikan iz Platonovecarsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma isto i s nama... Dodju u klub samo da se omrse, i cim plava koverta, ostavka se daje momentalnoConvicts1988 je napisao/la:To je buraz pljačka enormnih razmjera, unazad 15-20 godina .. Sve ti je jasno kad u pola zime dodje racun za vodu 200.000 KMSignore je napisao/la:Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.![]()
Niko nikad nije odgovarao za brutalnu pljačku kluba, koja se dešava godinama unazad.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ee, da... Da nije zalosno, jos bi i bilo smijesno. Ovako... Јеbem te fudbale!staragarda je napisao/la:al opet niko kao velikan iz Platonovecarsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM?![]()
...ti za odvoz smeca imaju milionski dug
![]()
...a i mi smo ublizu bili
![]()
![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Evo da je placena ta voda pa haj rekao bi da su lopovi iz kluba prebijali ali stvarno toliki utrosak vode. Da im nisu negdje cijevi pukle 
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 15 dec 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:al opet niko kao velikan iz Platonovecarsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM?![]()
...ti za odvoz smeca imaju milionski dug
![]()
...a i mi smo ublizu bili
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bil vjerovali kad bi vam ovdje napisao da je u Slobodu zadnjih recimo pola godine SVAKI RADNI DAN PO NAJMANJE JEDNA PLAVA CESTITKA DOLAZILA...mi kolko smo duzni imamo racuna izvadit pokaznu u advokatskoj komori,jbt.....ahahahaha
-
Pitaristok
- Kontakt:
Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
ApsolutnoPitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de budi malo pametan..kakvo bolan gasenje,stari...pa evo i mi cemo isplivat nekako a imali smo nepunih 8 miliona duga...sam Bog nas je pogledao mada nikom nije jasno cim smo to zasluziliPitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
Zakon o sportuPitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nemoj zaebavat buraz, gdje češ spominjati gašenje Čelika recimo.Bolan tamo se masa ljudi samoidentifikuje sa klubom, ljudi luđački vole Čelik, mora se naći rješenje za njih.Jbg i dugogodišnje tavorenje je bolje nego gašenje, valjda će se neko naći da to malo pogura.Pitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Strah me je da ne bude isti slučaj kao i sa KKSloboda, o tome govorim...
Malo revizija malo nagodba, smanjio bi se taj dug. Svejedno, opet je to golem novac.
Nije potrebno cudo niti milionski investitori da se spase Celik i Borac nego normalna uprava koja ce raditi za korist kluba. Bio bi sporiji proces za razliku od slucaja sa Slobodom, ali opet se moze doci do konacnog cilja a to je stabilni klubovi bez ogromnih dugova.
A rad normalne uprave bi vjerovatno prepoznali i neki investitori, ne moraju biti veliki nego eto neki bogatasi u BL i Zenici, donacije navijaca ova 2 kluba, bivse legende koje mogu i novcano pomoci i dovesti sponzore, mozda i gradske vlasti ukoliko bi se nesto promijenilo s obzirom da koliko znam oba kluba jednim dijelom krive i vlasti za ovu situaciju.
Dakle itekako ima nade, i nema govora o gasenju samo kad bi dosle normalne uprave.
A rad normalne uprave bi vjerovatno prepoznali i neki investitori, ne moraju biti veliki nego eto neki bogatasi u BL i Zenici, donacije navijaca ova 2 kluba, bivse legende koje mogu i novcano pomoci i dovesti sponzore, mozda i gradske vlasti ukoliko bi se nesto promijenilo s obzirom da koliko znam oba kluba jednim dijelom krive i vlasti za ovu situaciju.
Dakle itekako ima nade, i nema govora o gasenju samo kad bi dosle normalne uprave.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.