Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 15 dec 2015, 18:43

Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2015, 18:47

S kim u paru bi mogao igraci Cimirot u nasoj reprezentaciji, jel moguce trio Besic - Cimirot - Pjanic? Medjutim, ovdje opet nema klasicnog AMF, a to je belaj, eno i u Romi to ne funkcionise iako Pjanic jadan trci tamo-vamo, na svim dijelovima ga ima i istrosi se bespotrebno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 dec 2015, 18:49

Beduin je napisao/la:S kim u paru bi mogao igraci Cimirot u nasoj reprezentaciji, jel moguce trio Besic - Cimirot - Pjanic? Medjutim, ovdje opet nema klasicnog AMF, a to je belaj, eno i u Romi to ne funkcionise iako Pjanic jadan trci tamo-vamo, na svim dijelovima ga ima i istrosi se bespotrebno.
Moze se i bez klasicne 10-ke igrati :D
Svakako bi bilo zanimljivo probati taj trio.
Nad tobom sunce najljepše sja

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 15 dec 2015, 19:01

Signore je napisao/la:Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.
To je buraz pljačka enormnih razmjera, unazad 15-20 godina .. Sve ti je jasno kad u pola zime dodje racun za vodu 200.000 KM :crazy: :crazy:
Niko nikad nije odgovarao za brutalnu pljačku kluba, koja se dešava godinama unazad.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 dec 2015, 19:21

Ima li gdje zastare kod tog duga
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 15 dec 2015, 21:39

carsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM? :roll:
Je li ta voda uvezena iz Sahare :o
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 21:48

carsijaba je napisao/la:Je li moguće da je NK Čelik, samo za vodu dužan preko 2,3 miliona KM? :roll:
al opet niko kao velikan iz Platonove :urnebes: :urnebes: ...ti za odvoz smeca imaju milionski dug :urnebes: :urnebes: ...a i mi smo ublizu bili :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 15 dec 2015, 21:50

Convicts1988 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Tu su mozda kamate zbog neplacenih racuna koji su se vjerojatno nakupljali godinama.
To je buraz pljačka enormnih razmjera, unazad 15-20 godina .. Sve ti je jasno kad u pola zime dodje racun za vodu 200.000 KM :crazy: :crazy:
Niko nikad nije odgovarao za brutalnu pljačku kluba, koja se dešava godinama unazad.
Ma isto i s nama... Dodju u klub samo da se omrse, i cim plava koverta, ostavka se daje momentalno :thumbdown:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 15 dec 2015, 21:52

staragarda je napisao/la:
al opet niko kao velikan iz Platonove :urnebes: :urnebes: ...ti za odvoz smeca imaju milionski dug :urnebes: :urnebes: ...a i mi smo ublizu bili :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ee, da... Da nije zalosno, jos bi i bilo smijesno. Ovako... Јеbem te fudbale!
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 21:53

Evo da je placena ta voda pa haj rekao bi da su lopovi iz kluba prebijali ali stvarno toliki utrosak vode. Da im nisu negdje cijevi pukle :)
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 15 dec 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 21:53

staragarda je napisao/la:
:mrgreen: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 21:54

bil vjerovali kad bi vam ovdje napisao da je u Slobodu zadnjih recimo pola godine SVAKI RADNI DAN PO NAJMANJE JEDNA PLAVA CESTITKA DOLAZILA...mi kolko smo duzni imamo racuna izvadit pokaznu u advokatskoj komori,jbt.....ahahahaha

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 15 dec 2015, 21:55

Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 dec 2015, 21:57

Pitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
Apsolutno

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 21:58

Pitaristok je napisao/la:Meni je stvarno zao ali klubovi sa tolikim dugovima, Borac Celik, nemaju drugu mogucnost osim gašenja što je ogromna šteta za bh fudbal...
de budi malo pametan..kakvo bolan gasenje,stari...pa evo i mi cemo isplivat nekako a imali smo nepunih 8 miliona duga...sam Bog nas je pogledao mada nikom nije jasno cim smo to zasluzili :urnebes: :urnebes: ....naci ce se vec neko rijesenje i za likce,fajtersa :? :?

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 15 dec 2015, 22:00

Zakon o sportu
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 15 dec 2015, 22:01

Nemoj zaebavat buraz, gdje češ spominjati gašenje Čelika recimo.Bolan tamo se masa ljudi samoidentifikuje sa klubom, ljudi luđački vole Čelik, mora se naći rješenje za njih.Jbg i dugogodišnje tavorenje je bolje nego gašenje, valjda će se neko naći da to malo pogura.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 15 dec 2015, 22:02

Strah me je da ne bude isti slučaj kao i sa KKSloboda, o tome govorim...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 dec 2015, 22:14

Malo revizija malo nagodba, smanjio bi se taj dug. Svejedno, opet je to golem novac.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 dec 2015, 22:31

Nije potrebno cudo niti milionski investitori da se spase Celik i Borac nego normalna uprava koja ce raditi za korist kluba. Bio bi sporiji proces za razliku od slucaja sa Slobodom, ali opet se moze doci do konacnog cilja a to je stabilni klubovi bez ogromnih dugova.
A rad normalne uprave bi vjerovatno prepoznali i neki investitori, ne moraju biti veliki nego eto neki bogatasi u BL i Zenici, donacije navijaca ova 2 kluba, bivse legende koje mogu i novcano pomoci i dovesti sponzore, mozda i gradske vlasti ukoliko bi se nesto promijenilo s obzirom da koliko znam oba kluba jednim dijelom krive i vlasti za ovu situaciju.
Dakle itekako ima nade, i nema govora o gasenju samo kad bi dosle normalne uprave.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.