Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliki dug imaju sad Borac, Čelik i Velež?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež prosle sezone nije ni imao dug, jedan od rijetkih klubova koji je dobio evropsku licencu tako...Borac 11 miliona a Celik jedno 7, tako sam negdje procitao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto se tice pomoci od stranr gradjana, postoji ideja, konkretno za Borac, da svako ko se smatra navijacem ili simpatizerom tog kluba mjesecno da 4 KM, na primjer, kao znak dodatne podrske, da bi se sredila finansijska situacija, a i da bi dalje klub napredovao. Neka mjesecno se nadje njih 2000 koji bi to uradili, to je 8000 KM mjesecno, na godisnjem nivou oko 96 000 KM, sto ni u kom slucaju nije mala cifra. A vjerujem da bi se moglo naci i vise ljudi koji bi pristupili toj akciji, pa cak i sa prilogom od recimo 5, 6 KM (ne cini se puno vise, ali tada bi godisnje bilo minum 120 000 odnosno 144 000 kemi, znaci minimum, jer toliko bi doslo od gorrnavedenih 2000 gradjana.)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Borac oko 13-14 M, mada nije jos tacno utvrđenoMortemHz je napisao/la:Velež prosle sezone nije ni imao dug, jedan od rijetkih klubova koji je dobio evropsku licencu tako...Borac 11 miliona a Celik jedno 7, tako sam negdje procitao
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Niko ne zna tačan dug Čelika, nije potpisan ni reprogram duga, tako da dug samo raste, a nedavno se spominjala cifra oko 10 mil. KM .
Ako nista Celik ne smije ispasti iz lige, kao sad Velez sto je jednom nogom vec ispao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nevjerovatno je u kakvo su stanje, od strane kojekakvih legendi i uprava, dovedeni naši fudbalski klubovi. Zalosno..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Što ne smije ? Ako su zaslužili neka ispadnuElegant je napisao/la:Ako nista Celik ne smije ispasti iz lige, kao sad Velez sto je jednom nogom vec ispao.
Sloboda oko 8mil prije Azmira, Celik oko 10mil trenutno, Borac oko 13mil, Sarajevo je eto bez duga ali je Tan zatekao klub u visemilionskom dugu, Zeljo u visemilionskom dugu nakon potpune dominacije u ligi, a i ima najvise zarade od transfera, znaci nemoguce je da se posteno radilo u klubu nakon tih uspjeha, Velez nema puno duga ali ocito kriminalnu upravu.. Sve u svemu, dno dna.Ajzea je napisao/la:Nevjerovatno je u kakvo su stanje, od strane kojekakvih legendi i uprava, dovedeni naši fudbalski klubovi. Zalosno..
Dobrodosli u BiH
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje Celik moze izvuci privatizacija. Ne znam kakva im je situacija u gradu, koja stranka vlada oko kluba ali sumnjam nesto da se sa bilo kojom od njih mozes dogovoriti.
I da ce bilo koja pokusati da sredi ovaj dug Celika, vise mislim da ce oni u narednim godinama da idu na to da ovaj klub jos vise oderu sto se finansija tice..
Mi kao Sloboda smo imali neku ogromnu srecu da se ovako sve odigra.
I da ce bilo koja pokusati da sredi ovaj dug Celika, vise mislim da ce oni u narednim godinama da idu na to da ovaj klub jos vise oderu sto se finansija tice..
Mi kao Sloboda smo imali neku ogromnu srecu da se ovako sve odigra.
Ako ispadnu tek onda ce imati probleme, uzmi sad Velez u kakvoj je situaciji. Ko ce to uloziti pare, dovesti igrace da se opet vrate iz federalne ?
Sloboda je imala vise srece nego pameti pa su se za dvije godine vratili, ali da nije Husica i samo Husica pa tek onda Ciro i igraci malo sutra bi se vratili.
Sloboda je imala vise srece nego pameti pa su se za dvije godine vratili, ali da nije Husica i samo Husica pa tek onda Ciro i igraci malo sutra bi se vratili.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 15 dec 2015, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- crozzer
- Kontakt:
za skretničare, tuzlake, lišticu i zapadni
trebat će vam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka, polako..crozzer je napisao/la:
trebat će vam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Moj Zeljo je, u kolikom god je kurcu što se dugovanja tiče, odličan u poređenju sa drugim klubovima. Helem, bitno je da su se dugovi počeli isplaćivati, iako nazalost rezultati, infrastruktura, transferi te sve ostalo mora da trpi dok se isti ti dugovi ne saniraju. Ne znam kako će se Čelik ili Borac izvući iz krize, ali ono što znam je da moraju krenuti sa isplaćivanjem svih dugovanja, inače će im se isti ti dugovi nagomilavati do one mjere koju neće biti u stanju vraćati dok ne privuku investitora.. Otom potom, valjda ćemo se svi izvući iz krize (komšije su u tome već uspjele), samim tim će i kvalitet lige rasti, više će se ulagati u infrastrukturu te omladinske pogone, ostvarivat će se zvučniji transferi.. Na kraju krajeva, kao rezultat navedenog, sponzori će više ulagati u naše klubove, veće cifre će se kretati i oko TV prava te nećemo dobijati mizerne cifre od nekog kvazisponzora cijelokupne lige.. Ne znam, kada bi se ovo sve ostvarilo, za jedno 50-100 godina, predstavljali bi najzanimljiviju ligu u regionu..pinoglavi je napisao/la:Sloboda oko 8mil prije Azmira, Celik oko 10mil trenutno, Borac oko 13mil, Sarajevo je eto bez duga ali je Tan zatekao klub u visemilionskom dugu, Zeljo u visemilionskom dugu nakon potpune dominacije u ligi, a i ima najvise zarade od transfera, znaci nemoguce je da se posteno radilo u klubu nakon tih uspjeha, Velez nema puno duga ali ocito kriminalnu upravu.. Sve u svemu, dno dna.Ajzea je napisao/la:Nevjerovatno je u kakvo su stanje, od strane kojekakvih legendi i uprava, dovedeni naši fudbalski klubovi. Zalosno..
Dobrodosli u BiH
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Opet neka varalica ala Ikande a ?crozzer je napisao/la:
trebat će vam
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
crozzer je napisao/la:
trebat će vam
Meni je ovde jedino smijesno sto ste vi bliski s ovom vrstom muzike i ovakvim pjevacima
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koga je to Sarajevo dovelo?
Jest kod vas igraca prodefilovalo kroz klub zadnjih godina
Čuj Davor Badrov, svašta ću čuti vala..
- Osttribine
- Kontakt:
Istina da ih je mnogo prodefilovalo, ali bilo je i trofeja (kup, titula)tuzlak1987 je napisao/la:Koga je to Sarajevo dovelo?
Sta ima Davor Badrov ? Hahahahaha

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.