Odmah sam pomislio na Bradley iz Cs. ali je mladji. Tony Allen?filip13 je napisao/la:koji igrac nizi od 195 cm i stariji od 33 godine u karijeri ima manje asista neg osv. lopti?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Odmah sam pomislio na Bradley iz Cs. ali je mladji. Tony Allen?filip13 je napisao/la:koji igrac nizi od 195 cm i stariji od 33 godine u karijeri ima manje asista neg osv. lopti?
najbolji prosjek poena u jednoj sezoni za pistonse ima koji igrac?
Stackhouse
ozy je napisao/la:Stackhouse
da
koja dva igraca imaju dvocifren prosjek skokova u dresu miami heata?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zo i Shaq na prvu , mada za Shaq-a nisam siguran nije bio ni u prime-u u LAL neki skakac , a Zo bi trebao , mada u prosjek ulazi sve pa i one sezone poslije operacije gdje su mu brojeke pale i pred kraj karijere . To su mi 2 najbolja censtra sto su igrala za njih i imali su sezona preko sigurno e sad jel to dovoljno za prosjek nisam siguran?
Seikaly (ili kako se već piše) bi trebao biti jedan, a drugi možda Shaq.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
seikaly jeste,mourning i o neal nisu,drugi je?
Malo sam proguglao, jer se zaintrigirah, ali ne nađoh nikoga osim Seikalija ko ima 10,0 + skokova.filip13 je napisao/la:seikaly jeste,mourning i o neal nisu,drugi je?
Najbliži je Kevin Willis sa 9,96 skokova po utakmici (nisam ni znao da je igrao u Miami-ju).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Malo sam proguglao, jer se zaintrigirah, ali ne nađoh nikoga osim Seikalija ko ima 10,0 + skokova.filip13 je napisao/la:seikaly jeste,mourning i o neal nisu,drugi je?
Najbliži je Kevin Willis sa 9,96 skokova po utakmici (nisam ni znao da je igrao u Miami-ju).
na basketballreference.com ga vode sa prosjekom od 10 skokova prosjecno,na njega sam mislio
od aktivnih igraca pistonsa koji ima najvise postignutih trojki u karijeri?
jose je napisao/la:Jennings?
ne
filip13 je napisao/la:od aktivnih igraca pistonsa koji ima najvise postignutih trojki u karijeri?
ne zna niko?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:od aktivnih igraca pistonsa koji ima najvise postignutih trojki u karijeri?
ne zna niko?
Steve Blake.
Evo i od mene pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Evo ja ću pomoći: prvi izbor Williams, pa Smith, pa Brown 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Evo ja ću pomoći: prvi izbor Williams, pa Smith, pa Brown
Evo ponovit cu pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Mislim na ovu NBA sezonu 2015/16.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA kviz :)
Ima još jedan, koji je?filip13 je napisao/la:jose je napisao/la:Malo sam proguglao, jer se zaintrigirah, ali ne nađoh nikoga osim Seikalija ko ima 10,0 + skokova.filip13 je napisao/la:seikaly jeste,mourning i o neal nisu,drugi je?
na basketballreference.com ga vode sa prosjekom od 10 skokova prosjecno,na njega sam mislio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Evo ja ću pomoći: prvi izbor Williams, pa Smith, pa Brown
Evo ponovit cu pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Mislim na ovu NBA sezonu 2015/16.
nije problem , ja sam napisao najcesca prezimena , ali eto ako trazis od mene odgovor : onda Indiana i prezime Hill : vise poznati PG George Hill koj je dosao za Leonarda , onda Jordan Hill manje vise toplo hladno ali imao je dobrih partija u Lakersima i Solomon (Bičakčić , prvo tvrdo drugo mehko , a treće , uh fakat tri č ...