FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BBC- Bekić Bekić Cezar
DECA - Dulja - Emerson - Cezar - Aleksandrov
ADD - Aleksandrov - Deni - Dulja
AlDu - Alex i Dulja
AlDu - Alex i Dulja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
JTS
Jesa, Tekijaski, Stamatovic
Jesa, Tekijaski, Stamatovic

-
- Kontakt:
Djes Lakoste, jaja uma'ko u katran
ma kakav teren, kloc mrtvi, nogom ga nabit, ovdje dosao damu ood bubrege prodavat...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
COBRA
Cezar Osmanović Bekić Reis Alex
Cezar Osmanović Bekić Reis Alex
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako Aleksandrov ne potpise, tema se zatvara 40 dana zbog zalosti..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
PHOBesic je napisao/la:BBC- Bekić Bekić Cezar
AlDu - Alex i Dulja

Emerson Reis klanja Tevhid.joker90 je napisao/la:Ako Aleksandrov ne potpise, tema se zatvara 40 dana zbog zalosti..

Neizvjesnost se osjeti u zraku ...
-
- Kontakt:
U statMo s crnim trakama oko ruke...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sinoć sam lupio onu za Denija
Evo još jedna: Reis do Cezara koji petom vraća do Aleksandrova čiji šut golman brani te lopta odlazi 30ak metara od gola gdje je Rustemović udara volejom i savladava nemoćnog N.N golmana.
Evo još jedna: Reis do Cezara koji petom vraća do Aleksandrova čiji šut golman brani te lopta odlazi 30ak metara od gola gdje je Rustemović udara volejom i savladava nemoćnog N.N golmana.
IspravkaBesic je napisao/la:Sinoć sam lupio onu za Denija
Evo još jedna: Reis do Cezara koji petom vraća do Aleksandrova čiji šut golman brani te lopta odlazi 30ak metara od gola gdje je Rustemović udara volejom iiii jbg.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vidim ovdje Rustem ima opoziciju da ne kažem hatere, al on vjeruje da će dat gol kad niko drugi ne vjeruje ... 

[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:IspravkaBesic je napisao/la:Sinoć sam lupio onu za Denija
Evo još jedna: Reis do Cezara koji petom vraća do Aleksandrova čiji šut golman brani te lopta odlazi 30ak metara od gola gdje je Rustemović udara volejom iiii jbg.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ovo naši iz kluba objavili video kad su ga doveli čisto da znamo o kome jer riječ .
-
- Kontakt:
Evander je napisao/la:A golman?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Vratit' će se Matej jači nego ikad!

@Bolanos, nisam ni morao otvarati, odmah sam znao Boga mi sta si stavio..
Ja u Sarajevu pamtim samo par suteva na sjever i centarsuteva na trecu stativu, ali nemoj da pocinjemo opet..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I sta onda u Europi?BordoArmy88 je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CUllhAOWIAAd0at.jpg[/img]Evander je napisao/la:A golman?
Vratit' će se Matej jači nego ikad!
Nerealno je da ostane nakon kraja prvenstva kod nas.
joker90 je napisao/la:@Bolanos, nisam ni morao otvarati, odmah sam znao Boga mi sta si stavio..Ja u Sarajevu pamtim samo par suteva na sjever i centarsuteva na trecu stativu, ali nemoj da pocinjemo opet..

Ja opet pamtim najljepsi gol u nasih prvih osamnaest kola, jbg.joker90 je napisao/la:@Bolanos, nisam ni morao otvarati, odmah sam znao Boga mi sta si stavio..Ja u Sarajevu pamtim samo par suteva na sjever i centarsuteva na trecu stativu, ali nemoj da pocinjemo opet..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Najveci problem je sto nije bitno ono sto neko pamti vec ono sto se dogodilo. Kod nas se dogodilo to da samo Radovac i bezvoljni, bahati, oronuli i nezainteresovani Krste imaju vise asistencija od Rustemovica, 4 odnosno 6, dok Rustemovic i Benko imaju po 3.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kyle88, MaroonBjelave i 40 gostiju.