Nikad ozbiljnog kluba od nas.belosevic28 je napisao/la:Djes Lakoste, jaja uma'ko u katranma kakav teren, kloc mrtvi, nogom ga nabit, ovdje dosao damu ood bubrege prodavat...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad ozbiljnog kluba od nas.belosevic28 je napisao/la:Djes Lakoste, jaja uma'ko u katranma kakav teren, kloc mrtvi, nogom ga nabit, ovdje dosao damu ood bubrege prodavat...
Koliko znam Matej nas tek nakon Evropskih tekmi (nadajmo se u LP) napušta?!Evander je napisao/la:I sta onda u Europi?BordoArmy88 je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CUllhAOWIAAd0at.jpg[/img]"Evander" je napisao/la:A golman?
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Vratit' će se Matej jači nego ikad!
Nerealno je da ostane nakon kraja prvenstva kod nas.
Koliko znam Matej nas tek nakon Evropskih tekmi (nadajmo se u LP) napušta?!Evander je napisao/la:I sta onda u Europi?BordoArmy88 je napisao/la:[img]http://pbs.twimg.com/media/CUllhAOWIAAd0at.jpg[/img]"Evander" je napisao/la:A golman?
Vratit' će se Matej jači nego ikad!
Nerealno je da ostane nakon kraja prvenstva kod nas.
Možda si ga vidio prije mene, ja ga poslao na terminal da uzme od švercera za četri cenera.kenanbrajic je napisao/la:Sad ga vidio pred GRAS-om...ceka u redu kupon da uzme...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan
.Zip je napisao/la:KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan![]()
Ko ga zna, recite da mi se javi u PPalenpitar je napisao/la:.Zip je napisao/la:KOME TREBA STANalenpitar je napisao/la:Pa oni ne pregovaraju vise sve je dogovorrno frajer razgleda grad, trazi sebi stan![]()
A ovom tuta bugarinu
Lep i mlad, simpatičan, previše romantičan, djevojke ga ljube, hoće da poludeBesic je napisao/la:Bugarin se malo zayebaye sinoć objavljeno
Fooj jest neprofesionalac pa Bekići i Rustem već počeli treninge on goozi po nekim tamo obalama![]()
![]()
![]()
Hajde šarni više vidiš da je nervoza 100 na sat
Zuka je za sve kriv.Besic je napisao/la:- mi sami sebe lažemo ?
- neko nas laže ?
- on nas laže
- lože nas ?
![]()
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, propoklopac i 45 gostiju.