FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Proglasavam 40 dana zalosti. U tom periodu necu pisati na ovoj temi.
Imat ćemo mevlud kad se navrši "četeresnica"
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Na kraju ce se ispostaviti da lik nije nikad cuo za FK Sarajevo
Dok smo se mi radovali sinoc njegovom dolasku, on se radovao sto je zabijao i van terena

Dok smo se mi radovali sinoc njegovom dolasku, on se radovao sto je zabijao i van terena

Otkuda sada žalost,nekakve žalosti spominjete,mevlude,tevhide...???
Kakva je ovo sada promjena raspoloženja,šta sam propustio?

Kakva je ovo sada promjena raspoloženja,šta sam propustio?

Ja čekam da potpiše da mogu stavit sliku onog hudnika Blaića iz HŠKa s potpisom " ovaj momak će nastradat u Mostaru "
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Makarska..ocam'...Besic je napisao/la:Bugarin se malo zayebaye sinoć objavljeno
[img]http://i.imgur.com/R7pb5af.png[/img]
[img]http://i.imgur.com/gvifCBD.png[/img]
Fooj jest neprofesionalac pa Bekići i Rustem već počeli treninge on goozi po nekim tamo obalama![]()
![]()
![]()
Hajde šarni više vidiš da je nervoza 100 na sat
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Imamo mi i igraca bez ovoga sasvim dovoljno. Ima li neko upucen a vjerujem da ima da nam kaze jeli Paja jos u klubu ?
Sta vam je eno covjeka u Balkan expresu pije kafu, cim zavrsi sa kafom preci ce do kluba da potpise eno ugovora na stolu, nesto slicno ko maletic i kajkut svojevremeno

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Ja ti garantujem da je sa ovim sve dogovoreno i to na dvije godine.keli1946 je napisao/la:Sta vam je eno covjeka u Balkan expresu pije kafu, cim zavrsi sa kafom preci ce do kluba da potpise eno ugovora na stolu, nesto slicno ko maletic i kajkut svojevremeno
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Opravdano je raja nervozna jer se svi boje da se opet ne desi slučaj Borjan, Misimović, Stevanović, Vukčević itd.
(aka. simon )
Misliš sa Aleksandrovom?RuleHz je napisao/la:Ja ti garantujem da je sa ovim sve dogovoreno i to na dvije godine.keli1946 je napisao/la:Sta vam je eno covjeka u Balkan expresu pije kafu, cim zavrsi sa kafom preci ce do kluba da potpise eno ugovora na stolu, nesto slicno ko maletic i kajkut svojevremeno
Dazagorski je napisao/la:Misliš sa Aleksandrovom?RuleHz je napisao/la:Ja ti garantujem da je sa ovim sve dogovoreno i to na dvije godine.keli1946 je napisao/la:Sta vam je eno covjeka u Balkan expresu pije kafu, cim zavrsi sa kafom preci ce do kluba da potpise eno ugovora na stolu, nesto slicno ko maletic i kajkut svojevremeno
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
A dobro, nema potrebe da panicarite..
Mozda je Selimovic otisao u Makarsku kod bugara, pa da dogovore uslove.. Treba i Selimovic da vidi kako se suncati u Decembru
Mozda je Selimovic otisao u Makarsku kod bugara, pa da dogovore uslove.. Treba i Selimovic da vidi kako se suncati u Decembru

RuleHz je napisao/la:Ja ti garantujem da je sa ovim sve dogovoreno i to na dvije godine.keli1946 je napisao/la:Sta vam je eno covjeka u Balkan expresu pije kafu, cim zavrsi sa kafom preci ce do kluba da potpise eno ugovora na stolu, nesto slicno ko maletic i kajkut svojevremeno

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
- Kontakt:
joj na temi opšta panika i haos 

Haje Alexandrove šaraj da te na PESu dovedem .
Krstu na krilo !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Oj yebo li vas naslov usta kad me ne presječeDženan Uščuplić na klupi Bordo tima

PitarBordo je napisao/la:Poznati su i učesnici nadolazećeg memorijala "Asim Ferhatović Hase", a pored FK Sarajevo nastupit će još FK Vratnik, NK Čelik, FK Sloboda, FK Velež, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Željezničar i ekipa Wienna Valzer iz Austrije.

Konačno da nema onih divljih ekipa ala Legea i sličnih... Još samo da je u onoj maloj dvorani još jedna onakva tribina bila bi ko bombona, ovako je premala kad je derbi a od velike nema ništa...
1946