Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Bolje sto ne odosmo na EP. Bili bi down sto bi reko Tiho.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Šta ga je sad gusilo protiv ove sirote Spezie?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
nije ga ništa gušilo, nije imao dovoljan motiv protiv neatraktivnog protivnika, zato je i penal namjerno fulao koliko su neatraktivni, jednostavno, nije htio da igra protiv levata i kaznio je Rudija promašenim penalomSissoko je napisao/la:Šta ga je sad gusilo protiv ove sirote Spezie?
#MiralemPravedniChinaglia je napisao/la:nije ga ništa gušilo, nije imao dovoljan motiv protiv neatraktivnog protivnika, zato je i penal namjerno fulao koliko su neatraktivni, jednostavno, nije htio da igra protiv levata i kaznio je Rudija promašenim penalomSissoko je napisao/la:Šta ga je sad gusilo protiv ove sirote Spezie?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cekamo novi kontingent opravdanja...

Prosvjetlite nas !!!!
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Chinaglia je napisao/la:nije ga ništa gušilo, nije imao dovoljan motiv protiv neatraktivnog protivnika, zato je i penal namjerno fulao koliko su neatraktivni, jednostavno, nije htio da igra protiv levata i kaznio je Rudija promašenim penalomSissoko je napisao/la:Šta ga je sad gusilo protiv ove sirote Spezie?

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Na kraju krajeva zaboli me kako igra u posranoj Romi...Ali.........
Ali ipak sacekajte dok se skine jagnje sa raznja pa ce to reprezent Jablanice strucno pojasniti uz nesebicnu podrsku faraona od Visokog...
Ali ipak sacekajte dok se skine jagnje sa raznja pa ce to reprezent Jablanice strucno pojasniti uz nesebicnu podrsku faraona od Visokog...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sva sreca pa protiv Irske nismo otisli u penale ... Dzeko i Pjanic
Real ce ih ponizit samo tako.

Real ce ih ponizit samo tako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja mislim da bi ga trebalo izbaciti iz reprezentacije, ovakvih sa njegovom statistikom imamo na izvoz, pogotovo ove sezone
Vadio je Romu više puta ove sezone, čak im je obezbijedio i prolazak grupe u Ligi Prvaka, sasvim razumljivo da ga stiže umor nakon fantastične polusezone.
Mada eto čuo sam da ima neki Ljevaković, mlad perspektivan momak ima 31 godinu, igra u Teplicama trebalo bi ga zvati u repku da mu pomognemo da nađe što bolji angažman kako bi mu to usmjerilo karijeru na pravi put.

Vadio je Romu više puta ove sezone, čak im je obezbijedio i prolazak grupe u Ligi Prvaka, sasvim razumljivo da ga stiže umor nakon fantastične polusezone.
Mada eto čuo sam da ima neki Ljevaković, mlad perspektivan momak ima 31 godinu, igra u Teplicama trebalo bi ga zvati u repku da mu pomognemo da nađe što bolji angažman kako bi mu to usmjerilo karijeru na pravi put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gušila ga kapitenska traka oko lijeve ruke, vjerovatno neku venu stisla, to je to. 

Zna i on da ce u januaru u Barcu zato se i ne trudi...
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Nemoguce je to !!!FaraonTM je napisao/la:Ja mislim da bi ga trebalo izbaciti iz reprezentacije, ovakvih sa njegovom statistikom imamo na izvoz, pogotovo ove sezone![]()
FaraonTM je napisao/la:Mada eto čuo sam da ima neki Ljevaković, mlad perspektivan momak ima 31 godinu, igra u Teplicama trebalo bi ga zvati u repku da mu pomognemo da nađe što bolji angažman kako bi mu to usmjerilo karijeru na pravi put.

A evo dokaza da je nemoguce...
Ljevakovica sam potencirao prije 6-7-8 godina kada je proglasen za najboljeg dm Ceske lige...
Vidio ti od Virte pa pokusao i ostao usranih gaca...
I je li te stid?
Mene je zasita pravo sram tebe jer dijelimo istu opstinu...

Čudi me da je MIRALEM PJANIĆ pukao pod pritiskom,
ne ovo se ne dešava.
ne ovo se ne dešava.
Potencirao igrača koji je karijeru proveo u Teplicama, ja više ne bih ušao na ovaj forum od stida.
I nema potrebe da sada napišeš da je bio pozvan u reprezentaciju da bi mu to pomoglo u karijeri, kvalitet ispliva kad-tad. Pjanić je prije nego što je zaigrao u reprezentaciji igrao u Lyonu, što ti je reći pravi igrač kojem ne trebaju agencije, plaćeni pozivi i tako to da ostvari dobar transfer.
I molim te, zaobiđe me u budućnosti fudbalska analfabeto
I nema potrebe da sada napišeš da je bio pozvan u reprezentaciju da bi mu to pomoglo u karijeri, kvalitet ispliva kad-tad. Pjanić je prije nego što je zaigrao u reprezentaciji igrao u Lyonu, što ti je reći pravi igrač kojem ne trebaju agencije, plaćeni pozivi i tako to da ostvari dobar transfer.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Izvini a ko to voli ugaziti u gofno ?FaraonTM je napisao/la:Potencirao igrača koji je karijeru proveo u Teplicama, ja više ne bih ušao na ovaj forum od stida.
Gledaj nivoa elokvencije i pismenosti 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JohnCleese
- Kontakt:

Dvije ovakve, rodni list i u Madrid na ljekarski
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 16 dec 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sta je ovo odjednom je Pjanic nebitan a ja ite kako bitan...Sta li je po srijedi...hm, hm...
99,99% ima veze sa Barcom ili Realom...Ma kakvi 99, 100% je to...
99,99% ima veze sa Barcom ili Realom...Ma kakvi 99, 100% je to...
Ite kako je Pjanić bitan 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.