nek' nas naguzi sutra sampa pa da budemo rahat
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znači, hajmo pretpostaviti da ćemo dobiti Sampu i Carpi što znači da ćemo vjerovatno dobiti Juventus ili Napoli/Inter tako da opet nemamo šanse. Samo se bezveze ponadaš... 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tamam, maka do finala
pa tamo sta bude, ali kao sto kolege vele, ne bi me zacudilo da nas mrtva Doria dobije sutra 
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Znaci Inter-Carpi finale.
Izbori
Izbori
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Partenopei
- Kontakt:
Sto? Je li to nemas Arenu?akisarajevo92 je napisao/la:Kamo srece da SK prenosi Calcio umjesto Arene.
Arena je beton 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Joj zamisli opet Lazio. Pa ovi iz Lazia će nas sanjati. Morata i tako ti fazoni !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
So much class in one GIF.UrbyEmanuelson je napisao/la:![]()
![]()

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Hahahaha al Chini brat ce opet hocemo vas kar.atiHeavensWonder je napisao/la:Joj zamisli opet Lazio. Pa ovi iz Lazia će nas sanjati. Morata i tako ti fazoni !
Joj kad bi vas jednom dobili sta bi vam pocinio
Al ako Morata zabije ahahahah
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ja kad sam pisao da je ova Roma jako overrated, neki su me cak i napadali.
Nije tu sve ni do trenera, on i nema igrace za neku drugaciju filozofiju. Ovako kako je konstruisan roster jedino ti i preostaje 4-3-3.
Nije tu sve ni do trenera, on i nema igrace za neku drugaciju filozofiju. Ovako kako je konstruisan roster jedino ti i preostaje 4-3-3.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaza je vec trebao biti iskljucen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zbog čega? Onog uklizavanja golmanu? Ne bi ga ni dotakao da golman nije sputio nogu na njega. Aj Boga ti ne piši svašta, da ne kažem nešto ružnije...Romagnoli13 je napisao/la:Zaza je vec trebao biti iskljucen.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
A ono udaranje pa guranje Glika u reklame?Da nije vec imao zuti,dobio ga za jednu od te dvije situacije sasvim sigurno.L'Avvocato je napisao/la:Zbog čega? Onog uklizavanja golmanu? Ne bi ga ni dotakao da golman nije sputio nogu na njega. Aj Boga ti ne piši svašta, da ne kažem nešto ružnije...Romagnoli13 je napisao/la:Zaza je vec trebao biti iskljucen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve cisto zasad, Juve rutinski odradio prvo poluvrijeme. Forza Zaza!! Forza Juve!!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ono sa golmanom nije, a sa Glikom je po meni bilo za žutog
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa i njega je Glik raznio prije kartona pa sudija nije ni faul pokazao. I treba malo muške igre italijanskom fudbalu. Dosta je bilo padavičara i fejkera koji su unazadili Calcio u prethodnih desetak godina.Romagnoli13 je napisao/la:
A ono udaranje pa guranje Glika u reklame?Da nije vec imao zuti,dobio ga za jednu od te dvije situacije sasvim sigurno.L'Avvocato je napisao/la:Zbog čega? Onog uklizavanja golmanu? Ne bi ga ni dotakao da golman nije sputio nogu na njega. Aj Boga ti ne piši svašta, da ne kažem nešto ružnije...Romagnoli13 je napisao/la:Zaza je vec trebao biti iskljucen.
Inače, tražili su mu drugi žuti samo za ono uklizavanje i tu su odmah i u studiju RAI Una rekli da nema govora o faulu a kamoli prekršaju. Druga situacija je bila u skoku, Baselli (čini mi se) je jedva čekao da padne i uhvati se za glavu. Sreća pa i sudija nije od juče da nasjeda na takve fore.
★★★
Glika je sevap udarit, najprgaviji kapiten nekog kluba još od Gatusa valjda 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mogao je Zaza dobiti drugi žuti, ali previše su forsirali igrači Torina da dobije drugi žuti, i onda je i Doveri bio malo u nedoumici da ne pogriješi, jer su bila očigledna simuliranja okretanja itd. Pa najjači Belotti kada se haman od polovine terena otkotrljao do 16 metara
.
Ali po meni trebao je oprostiti i Molinaru drugi start...
Ali po meni trebao je oprostiti i Molinaru drugi start...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.