Svakako je veci izazov pogoditi precku/stativu, da ne kazem sastav, nego gol. Ko se jos lozi na golove...marconato je napisao/la:Na gol manjePappy je napisao/la:Igraju se kvalitetne odbrane.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Beduin
- Kontakt:
Ma kud ces dalje kad npr. **** objave sastave timova u ligama iz regiona, a samo kod nas nemas sastave, cak se otelis dok objave ko je postigao pogodak. Makar tu nam pomaze ss.ba uzivo prenos. Jadni smo, ali eto vidicemo kad se i kod nas smanji broj timova u PL, imacemo i tu jednake uslove u odnosu na ostale ex yu lige.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Pausalno sam preletio ovu konferenciju Zeljeznicara, kako skontah ukupni dug bi mogao biti oko 4mil. KM, ukoliko se dokaze da je ukupni dodatni dug oko 2,2mil? Ako jos uzmes cinjenicu da je Zeljo u tom periodu igrao 2X pretkola LP, pa 1 ili 2X EL, pa prodaja igraca, onda samo vidis koliko ljudi u nasim klubovima kradu kad u takvoj atmosferi i rezultatima nabace toliki dug.
Covjece, pa to je skoro koliko i trenutni Slobodin dug. Kazem trenutni, jer Boz sami zna sta ce PU pokazati sad kad bude i Sloboda potpisivala reprogram.
Covjece, pa to je skoro koliko i trenutni Slobodin dug. Kazem trenutni, jer Boz sami zna sta ce PU pokazati sad kad bude i Sloboda potpisivala reprogram.
075 ❤
075 ❤
U pravu si u dijelu da se kralo ranije međutim ova sadašnja uprava je možda i najbolja u historiji kluba..Beduin je napisao/la:Pausalno sam preletio ovu konferenciju Zeljeznicara, kako skontah ukupni dug bi mogao biti oko 4mil. KM, ukoliko se dokaze da je ukupni dodatni dug oko 2,2mil? Ako jos uzmes cinjenicu da je Zeljo u tom periodu igrao 2X pretkola LP, pa 1 ili 2X EL, pa prodaja igraca, onda samo vidis koliko ljudi u nasim klubovima kradu kad u takvoj atmosferi i rezultatima nabace toliki dug.
Pogrešno si skontao, vec sam objasnio na temi Želje sve vezano za ovo. Dug je bio oko 3,3 miliona, vraceno je oko 1,8 miliona, trenutni dug iznosi oko 1,4 miliona, i od toga na poreznu ide 900 hiljada i 500 hiljada tekucih obaveza. U biti dug ce uskoro biti vracen a taj potencijalni dug jer još uvijek nije zvanični( žalili smo se na to) je prema poreznoj i to ce se vracati kao i do sad u mjesecnim ratama samo sto ce rate bili malo vece i dug prema poreznoj ce nam biti jedino opterecenje..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ili koliko se (ne)planski radilo.Beduin je napisao/la:Pausalno sam preletio ovu konferenciju Zeljeznicara, kako skontah ukupni dug bi mogao biti oko 4mil. KM, ukoliko se dokaze da je ukupni dodatni dug oko 2,2mil? Ako jos uzmes cinjenicu da je Zeljo u tom periodu igrao 2X pretkola LP, pa 1 ili 2X EL, pa prodaja igraca, onda samo vidis koliko ljudi u nasim klubovima kradu kad u takvoj atmosferi i rezultatima nabace toliki dug.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, shvatio si me uglavnom, taj dug bi isao kroz reprogram samo sto ce sad rata biti jos veca. A ovaj dug od pozajmica oko 600 (ako se i on dokaze), jel to dodatak na sve nabrojano ili ulazi u tih 2,2mil?Brkoo je napisao/la:U pravu si u dijelu da se kralo ranije međutim ova sadašnja uprava je možda i najbolja u historiji kluba..Beduin je napisao/la:Pausalno sam preletio ovu konferenciju Zeljeznicara, kako skontah ukupni dug bi mogao biti oko 4mil. KM, ukoliko se dokaze da je ukupni dodatni dug oko 2,2mil? Ako jos uzmes cinjenicu da je Zeljo u tom periodu igrao 2X pretkola LP, pa 1 ili 2X EL, pa prodaja igraca, onda samo vidis koliko ljudi u nasim klubovima kradu kad u takvoj atmosferi i rezultatima nabace toliki dug.
Pogrešno si skontao, vec sam objasnio na temi Želje sve vezano za ovo. Dug je bio oko 3,3 miliona, vraceno je oko 1,8 miliona, trenutni dug iznosi oko 1,4 miliona, i od toga na poreznu ide 900 hiljada i 500 hiljada tekucih obaveza. U biti dug ce uskoro biti vracen a taj potencijalni dug jer još uvijek nije zvanični( žalili smo se na to) je prema poreznoj i to ce se vracati kao i do sad u mjesecnim ratama samo sto ce rate bili malo vece i dug prema poreznoj ce nam biti jedino opterecenje..
U biti, ovo me upucuje na to da se i ostali klubovi trebaju zamisliti kada se uhvate u kostac sa PUFBiH. A bolje sto prije, jer kamate samo rastu.
@Bolanos - prije da se planski radilo, cim nisi radio finansijske izvjestaje i polagao nekome racune, tako si mogao i unistavati klub. Nadam se da je ovo u pamet ostalima.
Npr. Velez nema velikog duga, ali ako ne vrate uskoro postojeci, kamate ce ih samo dodatno unazaditi. Pogotovo je to slucaj sa Borcem i Celikom. Jedino me ne bi cudilo da RS napravi neki otpis duga, barem djelimicni.
075 ❤
075 ❤
A vi bi za nas i život dali...Jaozinho22 je napisao/la:Pa ćemo malo doletit i do ovih što nam žele sve najgore
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Vec jedan period zagovaramo novi zakon o sportu, pa vidjecemo. Ali mislim da ce ga usvojiti u skorije vrijeme.Beduin je napisao/la:Ma dobro, shvatio si me uglavnom, taj dug bi isao kroz reprogram samo sto ce sad rata biti jos veca. A ovaj dug od pozajmica oko 600 (ako se i on dokaze), jel to dodatak na sve nabrojano ili ulazi u tih 2,2mil?Brkoo je napisao/la:U pravu si u dijelu da se kralo ranije međutim ova sadašnja uprava je možda i najbolja u historiji kluba..Beduin je napisao/la:Pausalno sam preletio ovu konferenciju Zeljeznicara, kako skontah ukupni dug bi mogao biti oko 4mil. KM, ukoliko se dokaze da je ukupni dodatni dug oko 2,2mil? Ako jos uzmes cinjenicu da je Zeljo u tom periodu igrao 2X pretkola LP, pa 1 ili 2X EL, pa prodaja igraca, onda samo vidis koliko ljudi u nasim klubovima kradu kad u takvoj atmosferi i rezultatima nabace toliki dug.
U biti, ovo me upucuje na to da se i ostali klubovi trebaju zamisliti kada se uhvate u kostac sa PUFBiH. A bolje sto prije, jer kamate samo rastu.
@Bolanos - prije da se planski radilo, cim nisi radio finansijske izvjestaje i polagao nekome racune, tako si mogao i unistavati klub. Nadam se da je ovo u pamet ostalima.
Npr. Velez nema velikog duga, ali ako ne vrate uskoro postojeci, kamate ce ih samo dodatno unazaditi. Pogotovo je to slucaj sa Borcem i Celikom. Jedino me ne bi cudilo da RS napravi neki otpis duga, barem djelimicni.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
"U 2015. godini je klub vratio 1.850.000KM i stanje duga kojim će se ova godina završiti je 1.400.000KM. Imamo 900.000 obaveze prema poreskoj upravi i to se servisira 10.000KM mjesečno. Imamo 2,2 miliona duga prema nalazu poreske uprave za period 2009. do 2014. godine. Klub je zbog utvrđenog manjaka se odlučio da provede radnje za pronalaženje manjka i klub je angažovao ljude koji će se baviti tim pitanje. Klub ima 600.000KM pozajmica koje nisu potkrijepljene dokumentacije, ali postoje indicije kako klub ima i te obaveze."
5.1 milion duga, a oni zadovoljni i sretni pricaju o pojacanjima i stadionu od 100 miliona eura!?!?
5.1 milion duga, a oni zadovoljni i sretni pricaju o pojacanjima i stadionu od 100 miliona eura!?!?
- Beduin
- Kontakt:
Presabro si se, tih 900k ulazi u ukupan dug od 1,4mil, ostatak od 500k su valjda ostali rashodi kluba. Znaci, sa tih 600k pozajmica je nesto preko 4mil, s tim da vecina ide kroz reprogram, ali je opet to dug kluba koji vraca. U Slobodi je sreca sto ce grad potpisati i vracati reprogram duga, tako da klub nema to breme i obavezu svakog mjeseca.ultrasegamega je napisao/la:"U 2015. godini je klub vratio 1.850.000KM i stanje duga kojim će se ova godina završiti je 1.400.000KM. Imamo 900.000 obaveze prema poreskoj upravi i to se servisira 10.000KM mjesečno. Imamo 2,2 miliona duga prema nalazu poreske uprave za period 2009. do 2014. godine. Klub je zbog utvrđenog manjaka se odlučio da provede radnje za pronalaženje manjka i klub je angažovao ljude koji će se baviti tim pitanje. Klub ima 600.000KM pozajmica koje nisu potkrijepljene dokumentacije, ali postoje indicije kako klub ima i te obaveze."
075 ❤
075 ❤
Ev u slucaju Slobode, grad ce otplacivati xy sumu novca na xy godina...
Sad ako se promjeni vlast, i dodje novi gazda u Tuzlu i odluci da ne placa dugove kakva ce tu biti procedura? Koga ce teretiti za to, grad il Slobodu..
Jer koliko znam, ako sam dobro upratio, ako ne ispunjavas svoje obaveze prema poreznoj vraca se onaj dio sto je otpisan a ugovor o reprogramu se ponistava?
Sad ako se promjeni vlast, i dodje novi gazda u Tuzlu i odluci da ne placa dugove kakva ce tu biti procedura? Koga ce teretiti za to, grad il Slobodu..
Jer koliko znam, ako sam dobro upratio, ako ne ispunjavas svoje obaveze prema poreznoj vraca se onaj dio sto je otpisan a ugovor o reprogramu se ponistava?
- Beduin
- Kontakt:
Grad je prihvatio obavezu, tj. vlast je izglasala i prihvata tu obavezu tako da valjda zakonski moraju placati. Ni ja nisam siguran po pitanju dolaska druge vlasti, dal mogu prekinuti placanje i svaliti na Slobodu ponovo, ali sumnjam u to.
075 ❤
075 ❤
sasvim nebitno, poslije svega ovoga, Faraon se osigurao kao doživotni gradonačelnik, do jučer ga svi što vole sport u Tuzli mrzili, a danas ga svi u najgorem slučaju poštuju, a kako i ne bi!

Leicester iz Tuzle !
Grad je preuzeo na sebe,kako mislis hoce li nova vlast placati.. Mora kada se potpise.Zip je napisao/la:Ev u slucaju Slobode, grad ce otplacivati xy sumu novca na xy godina...
Bosna je duzna za vrijeme SDA 3 milijarde hlupam,i sta sad dodje na vlast SDP i kaze mi necemo vracati taj dug Sto su oni potpisali...neide to tako,
Ako grad potpise,a hoce,svejedno ko je na vlasti,mora placati.
U slucaju ne placanja,terete garanta,a to je grad Tuzla.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hlupam.... 
Sad mi nešto krivo što ga dozvaste, prije je bio zanimljiv sad je samo smiješan i provaljen...
A to što se tiče Grada, oni mogu u svakom trenutku prekinuti taj vid "saradnje" na štetu kluba, tako da - bolje vam je da zadržite faraona, jer ako dođe neko iz SDA budite sigurni da će vas vratiti na fabričke postavke.
Sad mi nešto krivo što ga dozvaste, prije je bio zanimljiv sad je samo smiješan i provaljen...
A to što se tiče Grada, oni mogu u svakom trenutku prekinuti taj vid "saradnje" na štetu kluba, tako da - bolje vam je da zadržite faraona, jer ako dođe neko iz SDA budite sigurni da će vas vratiti na fabričke postavke.
Samo Saraj'vo.
Mislim da su vece sanse da guzimo na trgu citavu Brazzer produkciju nego da SDA dodje na vlast.PitarBordo je napisao/la:Hlupam....
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Veze on nemaHeller je napisao/la:Mislim da su vece sanse da guzimo na trgu citavu Brazzer produkciju nego da SDA dodje na vlast.PitarBordo je napisao/la:Hlupam....
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Ćuti ne prizivaj, vidiš da su zadnje izbore uzimali tamo gdje je crveno bilo od 1991...Heller je napisao/la:Mislim da su vece sanse da guzimo na trgu citavu Brazzer produkciju nego da SDA dodje na vlast.PitarBordo je napisao/la:Hlupam....
@pinoglavi
Samo Saraj'vo.
A ti si glup,poprilicnoPitarBordo je napisao/la:Hlupam....
Mozes li ti uzeti Kredit u banci,potpisati,i reci necu ja to vracati.saberi se
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.