Mani me vrijeđanja, ako ne znaš da razgovaraš kao normalna jedinka zaobiđi me. Prije svega ta ti analogija totalno glupa jer Sloboda nije digla kredit/nije dužna banci, nego Poreznoj. Grad neće biti žirant, jer na taj način bi Sloboda odmah prestala da plaća svoje obaveze i onda bi to Grad morao da vraća? Dozovi se. Grad će pomoći finansijski da to Sloboda vrati i da, ako za godinu dana neko dođe i ukine tu finansijsku pomoć, Sloboda od tog trenutka istu neće ni imati - što je i logično.solinas je napisao/la:A ti si glup,poprilicnoPitarBordo je napisao/la:Hlupam....
Sad mi nešto krivo što ga dozvaste, prije je bio zanimljiv sad je samo smiješan i provaljen...
A to što se tiče Grada, oni mogu u svakom trenutku prekinuti taj vid "saradnje" na štetu kluba, tako da - bolje vam je da zadržite faraona, jer ako dođe neko iz SDA budite sigurni da će vas vratiti na fabričke postavke.
Mozes li ti uzeti Kredit u banci,potpisati,i reci necu ja to vracati.saberi se
Malo manje vrijeđaj raju po forumima, to što ti manjaka osnovnog znanja maternjeg jezika (ako ti je bosanski maternji) ne mora da znači da trebaš sve da vrijeđaš kada te prozovu. Malo manje mržnje prema glavnom gradu odakle je kapiten, najbojli igrač i nosioc ove "KO JE PRVI" Slobode iz istog, tako da i njega vrijeđaš time.