Sutra kup. Prolazimo bez problema. Nema Reusa, ali Castro, Kagawa i Miki će biti sasvim dovoljni za prolaz.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Na ovom BL podforumu tolika opsesija eurokoeficijentom kao da se nogomet igra samo zbog njega.kraljttbvb je napisao/la:Ako budu neozbiljni ko u grupnoj fazi, onda nemamo sanse. Ako budu igrali ko sto su igrali u LP prethodnih godina, onda se imamo cemu nadati.
Po meni se trebalo igrati na 6/6 u grupi, ako nista da se skupi sto vise bodova i da u buducnosti prilikom zrijeba LP-a budemo u prvom sesiru. Ovako su se glupo i bespotrebno prosipali bodovi...
Nije opsesija, samo je lakse igrati u grupi sa nekim kikirikijem, nego da pored tebe u istoj imas City i Real ili Napoli i ArsenalKayserSose je napisao/la:Na ovom BL podforumu tolika opsesija eurokoeficijentom kao da se nogomet igra samo zbog njega.U LP u 1. bubanj idu samo prvaci država.
Nije Porto baš neki dobar ždrijeb u fazi dok će se možda lomiti rasplet u BL. Ja se nadam tituli u EL pa navijam za što lakše protivnike.
U EL bi bili nositelji i sa duplo manjim koeficijentom. A Napoli nam je onda došao iz 4. pota.kraljttbvb je napisao/la:Nije opsesija, samo je lakse igrati u grupi sa nekim kikirikijem, nego da pored tebe u istoj imas City i Real ili Napoli i ArsenalKayserSose je napisao/la:Na ovom BL podforumu tolika opsesija eurokoeficijentom kao da se nogomet igra samo zbog njega.U LP u 1. bubanj idu samo prvaci država.
Nije Porto baš neki dobar ždrijeb u fazi dok će se možda lomiti rasplet u BL. Ja se nadam tituli u EL pa navijam za što lakše protivnike.![]()
Vidio si ove godine sta znaci koeficient, dodje ti grupa iz koje prodjes dalje sa pola snage. I to nakon 4 kola
Desperado09 je napisao/la: Navodno novi ugovori za Bendera, Schmelzera, Mikija i Gundu su spremni. Subotic nas 100% napusta na ljeto ako ne i prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.