Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
volim geldat Ultras Sur i Boulougne Boys.
Daleko najjaci su u bombonjeri,....
Koliko god Boca bila dobra La Doce su malo neozbiljni.....TrueBlue je napisao/la:Daleko najjaci su u bombonjeri,....
Pogledajte "The Real Football Factories International" dokumentarce možda vam otvore oči.

Delije svakako zaslužuju pažnju ko imalo pretraži internet(you tube) znače to...adnan24 je napisao/la:obannon je napisao/la:Naravno Turski, Grcki i Srpski navijaci su najjaci
1. DELIJE definitivno
2................nije bitno
Kakve crne delije?Po cemu su to Delije zasluzile paznju?Jedino sto znaju je bojkotovati-pa citavu kosarkasku sezonu su propustili zbog nekog bojkota-gledam C.Zvezda-Partizan-Grobara puna dvorana a ovi kao nesto bojkotuju-eto da ne idem dalje od Beograda

Ma ovo je previše....boysima svaka čast ali Ultras sur....Nema u Španiji nikakvih ultrasa ni za lijeka...TheGame je napisao/la:volim geldat Ultras Sur i Boulougne Boys.

Ove sezone Se bojkotovala kosarkaska ekipa, zbog uprave u KK, raznih smicalica i tako toadnan24 je napisao/la:obannon je napisao/la:Naravno Turski, Grcki i Srpski navijaci su najjaci
1. DELIJE definitivno
2................nije bitno
Kakve crne delije?Po cemu su to Delije zasluzile paznju?Jedino sto znaju je bojkotovati-pa citavu kosarkasku sezonu su propustili zbog nekog bojkota-gledam C.Zvezda-Partizan-Grobara puna dvorana a ovi kao nesto bojkotuju-eto da ne idem dalje od Beograda
O Delijama suvisno je trositi rijeci.
Naravno kada nemozes biti na tim utakmicama pogledaj youtube i sve ce ti biti jasno kosto rece Goran, mada znas ti to i bez youtube-a
POzZ

- " $...
ja sam cuo da zvezdini navijaci nisu, kako da kazem, kolektivni, nego ima ih sa svih strana i onda tu nastane malo, kako da kazem, konfuzija.... Nemojte me pogresno shvatiti, ne znam navijace, nego cuo sam pricu... na nekom drugom forumu... A znam da je delija puno, i da su bas mnogobrojni...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Uvijek postoje sitne nesuglasice medju nekim grupama, kod Delija nista posebno
U svakoj navijackoj grupu postoje nesuglasice( i tu sigurno ima politike, stranacka pripadnost i tako to)
U svakoj navijackoj grupu postoje nesuglasice( i tu sigurno ima politike, stranacka pripadnost i tako to)
- " $...
pa dobro, ono samo pitam... kazu da je vecina "seljaka" u delijama... ne mislim sa sela nego u glavu udareno, opet me nemojte krivo shvatiti jer opet kazem to sam nacuo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dobro jarane to nekoliko par godina nerade akcije na tribinama. Zna se kakav je klub real madrid i stadion im nije za parvljenje koreografije. Njihov stadion je ono bas za gledanje utakmica i samo to ali su oni jos uvijek aktivni...GoRaN je napisao/la:Ma ovo je previše....boysima svaka čast ali Ultras sur....Nema u Španiji nikakvih ultrasa ni za lijeka...TheGame je napisao/la:volim geldat Ultras Sur i Boulougne Boys.
Kao sto neko nebroja neke ''kriterije'' vezane za navijace mislim da je tesko naci neke koji imaju bar 80% tih osobina.Kako kome se svidjaju neke stvari recimo ja ne volim sminkere talijane....i sve one koji furaju njihov stil to ne znaci da ih ne postujem,nego meni se ne svidja,recimo cigani furaju tu furku dugo godina,grobari se loze na engleze jos od osamdesetih...kako ko voli.
AMAR OSIM!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dortmundovi i navijači Fenera i Besiktaša.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
St. Etienne koreografije su strasne... 

Evo nekoliko popularnih stvarčica s you tube-a koje su stvarno vrijedne gledanja:

Pogledaj opet,na mene djeluje svaki put...

Dobar............csh je napisao/la: 1.3.1.2.![]()
![]()

Trening
Ostalo
Malo sa basketa
Malo sprdnje sa Grobarima
Ostalo
Malo sa basketa
Malo sprdnje sa Grobarima
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.