A sto se tice Delofeua,ima 16 godina,veliki talenat.Redovno zabija,kako za Barcu,tako za Spaniju,odlican igrac.Samo neka nastavi ovako.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Da,tako ispadne
A sto se tice Delofeua,ima 16 godina,veliki talenat.Redovno zabija,kako za Barcu,tako za Spaniju,odlican igrac.Samo neka nastavi ovako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
cinjenica je da europski prvak iam dva poraza u ligi prvaka.prvi od barcelone, drugi od barcelone, i to nesto znaci.
Mali je lud ko struja
Evo za Paju citat
Neki se klubovi u svijetu oslanjaju na vlastite omladinske pogone, dok drugi pak šalju skaute po tuđim omladinskim selekcijama i na taj način dolaze do igrača koji im se, dugoročno, itekako isplate. Ovog mladića već nekoliko godina prate mnogi velikani evropskog nogometa među kojima su Arsenal, Chelsea, Manchester United, Real Madrid iTottenham.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Real se opasno pojacava, i to pametno ovaj put. Doveli su Angela Di Mariju za 40 miliona iz Benfice, sad bi trebao uslijediti i Laportin odgovor, dovodjenje Cesca, sta kosta da kosta.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:Real se opasno pojacava, i to pametno ovaj put. Doveli su Angela Di Mariju za 40 miliona iz Benfice, sad bi trebao uslijediti i Laportin odgovor, dovodjenje Cesca, sta kosta da kosta.
Odakle ti ta informacija.
http://www.totalbarca.com/2009/news/ben ... barcelona/drop je napisao/la:Mali je lud ko struja![]()
Evo za Paju citat:
Neki se klubovi u svijetu oslanjaju na vlastite omladinske pogone, dok drugi pak šalju skaute po tuđim omladinskim selekcijama i na taj način dolaze do igrača koji im se, dugoročno, itekako isplate. Ovog mladića već nekoliko godina prate mnogi velikani evropskog nogometa među kojima su Arsenal, Chelsea, Manchester United, Real Madrid iTottenham.
sta rece???? ahahahh nemoj bez informacija da postavljas nesto.. eto koliko se samo uzdaju u svoj pogon ..
http://www.football-01.com/2009/11/barc ... nik-afobe/
evo hoce 2 igraca .. toliko opet o SAMO svom pogonu XD
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Svidja mi se to ,u tom slucaju vjerovatno nece dovoditi Silvu koji bi manje kostao od Di Marie,sto znaci da bi Silva mogao put svog kolege Ville u BarcelonuRomariooo je napisao/la:Real se opasno pojacava, i to pametno ovaj put. Doveli su Angela Di Mariju za 40 miliona iz Benfice, sad bi trebao uslijediti i Laportin odgovor, dovodjenje Cesca, sta kosta da kosta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Cuj ti njega "eto koliko se uzdaju u svoj pogon" ? Sta bi to trebalo znaciti ?
Barca ima najbolju akademiju na svijetu,to je cinjenica.Pogledaj samo koliko igraca je u prvom timu,i oni cine kostur ekipe i najbolji su igraci.A koliko samo igraca ima u Barci Atletic za koje se interesuju mnogi velikani.
Barca ima najbolju akademiju na svijetu,to je cinjenica.Pogledaj samo koliko igraca je u prvom timu,i oni cine kostur ekipe i najbolji su igraci.A koliko samo igraca ima u Barci Atletic za koje se interesuju mnogi velikani.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
pa samo da ti pokazem a ne samo tebi nego svima vama na greske u tekstu koji je neprofesionalno objavljen .. moze biti najjaca akademija u univerzumu meni je svejedno ali je bitno da nisu samo igraci iz spanije vec da i barca salje skaute po evropi trazeci dobre igrace... i na kraju ispada da arsenal samo trazi takve igrace a barca je sama sve stvorila a kad ja dam dokaz da nije tako odma ide druga prica... jednostavno fulali su autori tog teksta i nema se price...nidjo_barca je napisao/la:Cuj ti njega "eto koliko se uzdaju u svoj pogon" ? Sta bi to trebalo znaciti ?
Ovo si ti napisao, a ne ja...procitaj pažljivo šta sam samo ja napisao još jednom (post iznad) i kome sam to napisaosin3x je napisao/la:pa samo da ti pokazem a ne samo tebi nego svima vama na greske u tekstu koji je neprofesionalno objavljen .. moze biti najjaca akademija u univerzumu meni je svejedno ali je bitno da nisu samo igraci iz spanije vec da i barca salje skaute po evropi trazeci dobre igrace... i na kraju ispada da arsenal samo trazi takve igrace a barca je sama sve stvorila a kad ja dam dokaz da nije tako odma ide druga prica... jednostavno fulali su autori tog teksta i nema se price...nidjo_barca je napisao/la:Cuj ti njega "eto koliko se uzdaju u svoj pogon" ? Sta bi to trebalo znaciti ?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kakav dokaz bolan ? Nije to nista.
Da,i ja sam citao da je Silva alternativa,ako ne dodje Fabregas,ali mislim da nema nista od Silve.
Da,i ja sam citao da je Silva alternativa,ako ne dodje Fabregas,ali mislim da nema nista od Silve.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Pogledajte kakvu bi West Ham imao ekipu da ne mora prodavati igrace. Dzaba ti i akademija i sve ako nemas dovoljno para
Moguce da Silva bude alternativa Fabregasu, mada mislim da bi on moga u Real bez obzira, ili u United, tako se barem prica. Jos jedna alternativa Cescu bi mogao biti Mascerano. Kako god, ja ne vjerujem u ove alternative, mislim da Cesc dolazi, sad se klubovi samo natezu oko cijene.
Real ce biti opasan ove sezone u to ne sumnjam, zato ne treba zaliti ni pare, ako bogda jos Cesca dovedemo i Lahma, pa nek oni dovode koga hoce. Mislim da nebi smjeli rizikovati sa bekovima, Abidal ili Alves se mogu povrijediti, a Lahm je sjajan i lijevo i desno, pa nek ih Pep salta i odmara svu trojicu. Nadam se samo da je Lahm i dalje interesantan klubu kao i proteklih sezona, a i da Lahm i dalje zeli u Barcu.
Real ce biti opasan ove sezone u to ne sumnjam, zato ne treba zaliti ni pare, ako bogda jos Cesca dovedemo i Lahma, pa nek oni dovode koga hoce. Mislim da nebi smjeli rizikovati sa bekovima, Abidal ili Alves se mogu povrijediti, a Lahm je sjajan i lijevo i desno, pa nek ih Pep salta i odmara svu trojicu. Nadam se samo da je Lahm i dalje interesantan klubu kao i proteklih sezona, a i da Lahm i dalje zeli u Barcu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
vidio sam ja kome si ti napisao samo to je vezano za arsenal a ne za paju (njega ko j**e).. a autori u tekstu su stavili neki klubovi ovako neki onako medjutim opce poznato da je to u novijem fudbalu smanjeno.. evo i messi vam je primjer morao je i njega neki skaut vidjeti..drop je napisao/la: Ovo si ti napisao, a ne ja...procitaj pažljivo šta sam samo ja napisao još jednom (post iznad) i kome sam to napisao
- nidjo_barca
- Kontakt:
Fabregas ili niko,sto se tice vezne linije.Nema nikakvih alternativa,bezveze davati pare.Ovako bi dobili igraca iz Barcine skole,poznaje sistem igre,lako bi se uklopio.Sad i ako dodje,uvijek sebe pitam "Pa kako ce igrati Xavi-Iniesta-Fabregas".Ali to moze biti dobro za Barcu zbog specificnog sistema igre,ko zna.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Romariooo je napisao/la:Moguce da Silva bude alternativa Fabregasu, mada mislim da bi on moga u Real bez obzira, ili u United, tako se barem prica. Jos jedna alternativa Cescu bi mogao biti Mascerano. Kako god, ja ne vjerujem u ove alternative, mislim da Cesc dolazi, sad se klubovi samo natezu oko cijene.
Nikad neće napustiti taj Bayerna, isto Kahn. Eto, tako da ne moraš Lahma povezivati sa nekim drugim klubom.
I odakle ti info da je prešao u Real. 40 miliona, preskup svakako, gledao sam ga kada je igrao davno U-17, Vidal onda iz Leverkusena igrao za Chile i sjajan je bio, a u njih je briljirao Di Maria, ali još par igrača, mislim onda je i Aguero igrao, nisam siguran. Angel je brz, ali eto, preskup je svakako.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Slazem se,nema sanse da dodje Lahm.A i nije Barca zainteresovana za njega.Dobro smo pokriveni u odbrani.Samo jedan desni bek da bude zamjena Alvesu,mada bi se mogao i Bartra prebaciti u prvi tim.Mozda i Montoya ili Dalmau.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Bili su prošle sezone zainteresirani, ali džabe im. Takvi se igrači jednostavno moraju zadržati, Bayernu je Lahm kao Messi Barci, mislim na vrijednost za tim.
Neutral je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Moguce da Silva bude alternativa Fabregasu, mada mislim da bi on moga u Real bez obzira, ili u United, tako se barem prica. Jos jedna alternativa Cescu bi mogao biti Mascerano. Kako god, ja ne vjerujem u ove alternative, mislim da Cesc dolazi, sad se klubovi samo natezu oko cijene.
Nikad neće napustiti taj Bayerna, isto Kahn. Eto, tako da ne moraš Lahma povezivati sa nekim drugim klubom.![]()
I odakle ti info da je prešao u Real. 40 miliona, preskup svakako, gledao sam ga kada je igrao davno U-17, Vidal onda iz Leverkusena igrao za Chile i sjajan je bio, a u njih je briljirao Di Maria, ali još par igrača, mislim onda je i Aguero igrao, nisam siguran. Angel je brz, ali eto, preskup je svakako.
Pise na Goal.com da je sve potpisano, vjerujem da je i tacno. Di Marija je sjajan, nevjerovatan igrac, ima potencijala da postane najbolji igrac svijeta, jako sam zelio da dodje u Barcu, al eto Pep se odlucio za sigurniju investiciju Vilju. Vidjecemo kako ce se Di Marija snaci, gledat cemo ga i na svjetskom, moguce da ga kasnije Real i uniste kao mnoge do sada.
Sto se tice Lahma, on je vec dugo Barcina zelja, a jedno vrijeme ljubav je bila i obostrana. Izjavljivao je da zeli doci, bio je i u sukobima nekim s Van Gaalom, sad ne znam, cini se da je promijenio pricu u zadnje vrijeme, ali ako bi Barca Bayernu poslala konkretnu ponudu, ko zna sta bi se desilo. Tu je naravno i Van Gaal, a s njim se nikad ne zna, poznat je da se olako odrice dobrih igraca zbog nekih svojih vizija, moguce tako da pristane na odlazak Lahma. Razumijem da je ovaj transfer tezak za ostvariti, al vjerujem da je i daleko od toga da je nemoguc.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ja bi najradije da ostane ova ekipa kakva jeste.Dosta Villa,vise i nije trebalo.Pokriveni na svakoj poziciji,a u napadu cemo sad imati puno kombinacija.Samo da ne bude nekih povreda sto se tice Xavia i Inieste,sve bi bilo predobro.Mada,Xavi se i ne ozljedjuje previse,tu je on,ali Iniesta ima malih problema sa tim.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.