Pogba je napisao/la:Nemam toliko pljuvačke.IlCapitano je napisao/la: Ili možda ti samo čekaš da negdje pljuneš i izneseš svoju negativnost? Vidal i Coman ti svojim izjavama nakon odlaska ne pomažu nimalo
Kada obojica eksplicitno kažu da su otišla jer su željela onda ću povjerovati. Ne trudi se s citatima jer u bookmarku imam spreman Vidalov 15d prije prelaska pa mi ne znači ništa drugi u kojem hvali svoj novi klub, to je klasična priča.
Coman da ne spominjem, zar očekuješ da vjerujem da je pobjegao glavom bez obzira u momentima kada je dobijao šansu, superkup i 1 kolo lige i naravno, po 1000-ti put ponovljeno, zar očekuješ da vjerujem da je Marotta tip koji neće zapjeniti na 30M za potpuno nedokazanog igrača.
Pa prije par dana je izjavio da je odmah nakon poraza od Barce odlučio da će otići jer misli da ovdje ne može osvojiti LP.
Coman davno ispričana priča. Momak je na isti način došao i otišao iz Juventusa, ali dobro, otjerali su ga u top 5 klub svijeta, uzeli lovu za njega, a momak sere po klubu i priča kako neće da se vraća u Juventus jer mu je tamo bolje. Da je otišao u Palermo pa da povjerujem da je kivan na klub, ali ode u evropskog giganta i onda ovako priča o Juventusu? Kako da ne.
Opet, niko te nije ništa pitao, ništa ti rekao, niko te citirao, sam si se ubacio u priču, sam si počeo o jednoumlju i glupostima. I niko te ne sprječava da opet podviješ rep i kasnije se opet vratiš.Pogba je napisao/la:Samo kad se skulirate i relaksirate moći ćemo pričati, a ne "pljuvati" i jednoumlje propagirati.