FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
treba veznjak, tipa martinez. imam osjecaj da je on najbolje rjesenje za barcu.
Ako piše official onda je prešao, ali ja sam čitao da žele i onoga odbranbenog igrača Davida Luiza. No nije još zvanično mislim hehe.
Ne vjerujem ja sada da može biti tako dobar, ja ga gledam kao Quaresmu, ali eto.
U vezi Lahma, da govorio je da se želi okušati, ali nema od toga ništa, sretan je u Munchenu, hvala Bogu. General je poseban, ali ipak mu Lahm odgovara.
Ne vjerujem ja sada da može biti tako dobar, ja ga gledam kao Quaresmu, ali eto.
U vezi Lahma, da govorio je da se želi okušati, ali nema od toga ništa, sretan je u Munchenu, hvala Bogu. General je poseban, ali ipak mu Lahm odgovara.
Di Maria je veceras igrao za Argentinu i zabio. Mozda je na poluvremenu dogovorio prelazak
Da samo hoće Mourinho potpisat .. to je pravi čovjek za Di Mariu ...Romariooo je napisao/la:Pise na Goal.com da je sve potpisano, vjerujem da je i tacno. Di Marija je sjajan, nevjerovatan igrac, ima potencijala da postane najbolji igrac svijeta, jako sam zelio da dodje u Barcu, al eto Pep se odlucio za sigurniju investiciju Vilju. Vidjecemo kako ce se Di Marija snaci, gledat cemo ga i na svjetskom, moguce da ga kasnije Real i uniste kao mnoge do sada.
S Morinjom nikad nisi siguran za sta je pravi covjek heh, jedino u cemu je dosljedan jeste da je shupcina, i ljudska i trenerska.
[youtube][/youtube]
1997. godina, Mourinho: "Danas, sutra i uvijek sa Barcelonom u srcu".
[youtube][/youtube]
1997. godina, Mourinho: "Danas, sutra i uvijek sa Barcelonom u srcu".
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nema potrebe za to supcina pogotovo trenerska jel fkt nemozes mu nista prigovoriti za to kakakv je trener rezultati sve pokazuju,to kakav je covjek njegova je stvar privatna...
Aposlutno se zna da bi taj covjek davno sjeo na nasu klubu da je imao prilike ali nije imao prilike,i zivot ga je doveo gdje ga je doveo i to je to,ali kako god opet kazem nemozes mu nista prigovoriti jel uz svoje ime ima rezultate koji ce pobiti svaki komentar protiv njega...
P.S. netreba da nas interesuje Real i njihova pojacanja toliko,ok je iskomentarisati iz nekog normalnog ugla ali na njihovoj temi,nema potrebe i ovdje to da se prenosi
Aposlutno se zna da bi taj covjek davno sjeo na nasu klubu da je imao prilike ali nije imao prilike,i zivot ga je doveo gdje ga je doveo i to je to,ali kako god opet kazem nemozes mu nista prigovoriti jel uz svoje ime ima rezultate koji ce pobiti svaki komentar protiv njega...
P.S. netreba da nas interesuje Real i njihova pojacanja toliko,ok je iskomentarisati iz nekog normalnog ugla ali na njihovoj temi,nema potrebe i ovdje to da se prenosi
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 maj 2010, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nema potrebe da raspravljamo o Mourinhu i Realu...Tema je Barca i pisemo o njoj.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Da je bio bolji trener, moguce i da bi sjeo na nasu klubu, samo igrao je i igra ruzan fudbal za nase ukuse i zato nije. Sto se tice njegovih rezultata, postujem onaj uspjeh s Portom, imao je i tu dobru ekipu i dosta srece to stoji, al valjalo je osvojiti ligu prvaka kako god. Sve poslije toga, po meni nije nista impresivno, bio je na Abramovicevoj kesi, pa onda na Moratjevoj pa sad opet na Perezovoj, to sto je jednom dosao do finala i osvojio ga za sve ove godine vodjenja extra bogatih ekipa i jakih, za mene nije nista genijalno. A i nacin na koji igraju njegove ekipe nije uopste genijalan. Ali ona nije tema nase emisije naravno. Sljedece sezone ce vjerovatno biti, Real je nas najveci konkurent, a on ce opet naci nacina da se uzdigne i iznad samog Reala vjerujem, pa cemo o tome kad dodje vrijeme, sad mi mozemo da uzivamo u nasim slatkim mukama.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mourinhu je nadosanjani san doci na klupu Barcelone, ali ne kao vodonoša ili prevodioc vec kao glavni trener i to u velikom stilu da mu se svi pokore.
On se tog sna nikad nece odreci
pa makar davao najiritantnije izjave u vezi Barce.
Dok god je živ, njega ce tjerati taj motiv.
On se tog sna nikad nece odreci
Dok god je živ, njega ce tjerati taj motiv.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma ja sam vec rekao/napisao da bi volio da ostane ovako kako jeste.Dosta Villa kao pojacanje.Bas ono sto treba.Sad smo pokriveni na svakoj pozicji.U napadu sad dolaskom Ville,ima mnogo kombinacija,pa i u slucaju nekih povreda,ako nekad neko treba odmarati i tako.U odbrani stopera ima,i to kvalitetnih.Lijevi bek Abidal,zamjena Mavell,taman.Jedino jos desni bek,da i Alves odmara nekad.
Sad,sto se tice vezne linije,tu se namece Fabregas,sad koliko je potreban,ne znam,ali da je prijeko potreban,nije.Ima tu Xavi,Iniesta,pa Busquets,Keita,pa i Toure.Mozda Toure i ode,ko zna.Ali mozda ne bi bilo lose da Fabregas odma sad dodje.Vec sam napisao svoje misljenje sto se tice svega ovoga.
Sad,sto se tice vezne linije,tu se namece Fabregas,sad koliko je potreban,ne znam,ali da je prijeko potreban,nije.Ima tu Xavi,Iniesta,pa Busquets,Keita,pa i Toure.Mozda Toure i ode,ko zna.Ali mozda ne bi bilo lose da Fabregas odma sad dodje.Vec sam napisao svoje misljenje sto se tice svega ovoga.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Igrat ce jedan zadnji vezni toure il biskvit xavi i fabregas sredina iniesta lijevo krilo messi desno i villa napadnidjo_barca je napisao/la:Fabregas ili niko,sto se tice vezne linije.Nema nikakvih alternativa,bezveze davati pare.Ovako bi dobili igraca iz Barcine skole,poznaje sistem igre,lako bi se uklopio.Sad i ako dodje,uvijek sebe pitam "Pa kako ce igrati Xavi-Iniesta-Fabregas".Ali to moze biti dobro za Barcu zbog specificnog sistema igre,ko zna.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Sto je preskup ko da je dzeko za klasu bolji od njega jes al malo sutra di maria je zvijerNeutral je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Moguce da Silva bude alternativa Fabregasu, mada mislim da bi on moga u Real bez obzira, ili u United, tako se barem prica. Jos jedna alternativa Cescu bi mogao biti Mascerano. Kako god, ja ne vjerujem u ove alternative, mislim da Cesc dolazi, sad se klubovi samo natezu oko cijene.
Real ce biti opasan ove sezone u to ne sumnjam, zato ne treba zaliti ni pare, ako bogda jos Cesca dovedemo i Lahma, pa nek oni dovode koga hoce. Mislim da nebi smjeli rizikovati sa bekovima, Abidal ili Alves se mogu povrijediti, a Lahm je sjajan i lijevo i desno, pa nek ih Pep salta i odmara svu trojicu. Nadam se samo da je Lahm i dalje interesantan klubu kao i proteklih sezona, a i da Lahm i dalje zeli u Barcu.
Nikad neće napustiti taj Bayerna, isto Kahn. Eto, tako da ne moraš Lahma povezivati sa nekim drugim klubom.![]()
I odakle ti info da je prešao u Real. 40 miliona, preskup svakako, gledao sam ga kada je igrao davno U-17, Vidal onda iz Leverkusena igrao za Chile i sjajan je bio, a u njih je briljirao Di Maria, ali još par igrača, mislim onda je i Aguero igrao, nisam siguran. Angel je brz, ali eto, preskup je svakako.
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Bravo druže...Martinez i onaj desni bek Osasune to bi bilo fantazija.**** i Fabregasa i 5-og i 10-og...Sviđa mi se tvoje razmišljanje.Al evo čitam za onog desnog beka Osasune zainteresovani frankovci i on je navodno njihov,a Martineza traže još neki klubovi-al je i njemu cijena visoka 30 milki!!!Wolverine je napisao/la:treba veznjak, tipa martinez. imam osjecaj da je on najbolje rjesenje za barcu.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Pojacanja, odnosno jos dva igraca su nam neophodna, konkurencija je jos jaca, i u ligi ce biti borba na zivot i smrt izmedju Reala i Barce. Oba tima ce u svakoj utakmici ici na pobjedu to je definitivno i svaki kiks bice skupo placen. Za takvu mrtvu trku u 38 utakmica treba nam sigurno siri igracki kadar, i to kvalitetan, toga su svjesni u klubu, zato je i doveden Vilja, zato se i trazi toliko Fabregas i jedan bek. Pored toga, bitno je da imamo i novih igraca da se ekipa malo i osvjezi, nova svjeza krv dosta znaci. Prica o uklapanju Fabregasa postala je i suvisna, evo nekoliko nacina na koji se moze igrati, a ako on dodje vjerujem da ce sve to Pep i isprobati, s obzirom da voli cesto tako neke rotacije raditi:
.................valdes.............
alves...puyol.......pique.....abidal
.................xavi..................
......fabregas........iniesta.........
mesi............ibra.............vilja ovako bi se moglo igrati u vecini utakmica, posebno na domacem terenu
................valdes...............
alves...puyol..........pique....abidal
...............sergio...................
........xavi..........fabregas.......
messi....Ibra(vilja)......Iniesta(pedro) ovako ako Pep se odluci malo defanzivnije, s manje rizika
.................valdes..................
alves...pique........puyol.......abidal
.................xavi.....................
......fabregas........iniesta...........
................messi....................
.....ibra......................vilja......
Dosta tu mogucnosti ima jos naravno, a vjerujem da ce rijetko Pep imati sve ove igrace na raspolaganju
.................valdes.............
alves...puyol.......pique.....abidal
.................xavi..................
......fabregas........iniesta.........
mesi............ibra.............vilja ovako bi se moglo igrati u vecini utakmica, posebno na domacem terenu
................valdes...............
alves...puyol..........pique....abidal
...............sergio...................
........xavi..........fabregas.......
messi....Ibra(vilja)......Iniesta(pedro) ovako ako Pep se odluci malo defanzivnije, s manje rizika
.................valdes..................
alves...pique........puyol.......abidal
.................xavi.....................
......fabregas........iniesta...........
................messi....................
.....ibra......................vilja......
Dosta tu mogucnosti ima jos naravno, a vjerujem da ce rijetko Pep imati sve ove igrace na raspolaganju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Romario nastavi sanjati o Fabregasu
djabe ga planiras u taj svoj tim
Rođen s tobom da budem
Evo u Madrid dolazi i Jesus Navas!!!Sanjao sam ga u Barci al eto ode u frankovce.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Meni se svidja formacija sa Villom i Ibrom u vrhu napada i Messi odma iza njih.To bi moglo veoma dobro biti.Ali,mislim da se nece tako igrati,jer Barca preferira 4-3-3.Mada,koja god bila,to izgleda dosta drugacije na terenu,pogotovo sto se tice napada.Stalno se igraci rotiraju,krecu,mjenjaju mjesta.Npr:Messi utakmicu pocinje na desnoj strani,ali stalno se 'uvlaci' u sredinu,dok neko drugi dodje na njegovo mjesto.
Treba jos jedan desni bek i mozda veznjak.Trazi se znaci Fabregas,on nije prijeko potreban,ali eto,sezona je duga,treba odmora,pa sto da ne.Sa njim bi dobili dosta toga.
Treba jos jedan desni bek i mozda veznjak.Trazi se znaci Fabregas,on nije prijeko potreban,ali eto,sezona je duga,treba odmora,pa sto da ne.Sa njim bi dobili dosta toga.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Barca ne mjenja formaciju 20 godina znaci 4-3-3 bez obzira ko igra
ovako ce napad izgledati
Villa ........Ibrakadabra..........Messi
Villa ........Ibrakadabra..........Messi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,Barca ne mjenja svoj sistem vec dugo,formacija je 4-3-3.I da,napad bi tako trebao izgledati.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Bienvenido,Guaje

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.