FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Benko neki danamypitar je napisao/la:Meša je stan u Sarajevu napustio, jos prije utakmice sa lišticom.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Plakalo. Barbarić, Kovačević, Bekić Al., Rustemović, Kadušić, Bekić Am., pa o Okić su oni koji su iznijeli polusezonu i 99% su sigurni da će ostati. Pretpostavljam i nadam se da će Duljević i Radovac ostati jer smatram da oni ovjde još imaju šta reći. I ako će neko od nenavijača Sarajeva reći da smo cijelu ekipu promijenili, to nije tačno, riješili smo se igrača koji nisu igrali zapaženu ulogu u proteklom periodu.
Vjerovatno će otići neki igrači iz startnih 11, prije svega mislim na Benku i ako za njega ne nađemo dostojnu zamjnu onda možemo reći da oslabljeni ulazimo u drugi dio sezone.
Zatim, svjesni smo da neki smatraju da Krste nije oaj što je bio prije, njegova statistika ipak govori nešo drugo, jes da mi želimo malo više žara vidjeti na terenu ali ne nedostaje togaa Krletu puno.
Vjerovatno će otići neki igrači iz startnih 11, prije svega mislim na Benku i ako za njega ne nađemo dostojnu zamjnu onda možemo reći da oslabljeni ulazimo u drugi dio sezone.
Zatim, svjesni smo da neki smatraju da Krste nije oaj što je bio prije, njegova statistika ipak govori nešo drugo, jes da mi želimo malo više žara vidjeti na terenu ali ne nedostaje togaa Krletu puno.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko je sljedeci? Purić se provlači pravo 
-
belosevic28
- Kontakt:
Starih se kazeMerhaba je napisao/la:Kad ste se vec dohvatili stari tekmi nesto nikako da skontam gdje ste ono bili u periodu 92-95? Malo Emirati , malo Italija , malo Austrija...
On topic , ovim odlascima se pravi mjesto pojacanjima koja ce doci. Sabura...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bolanos je napisao/la:Ekipa sastavljena od otpisanih u zadnjih godinu dana:
I kako se zove Dzenan Uščuplić trener,jel![]()
Jedan sasvim solidan premijeligas.
...igraj bordo bijeli ale ale...
Ja dosade na forumu da hoce bar kakva "transparentna" press konferencija da malo euforisemo
Salim se nedo bog nikom
Salim se nedo bog nikom
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Purić i josh neki se nekim čudom provlače .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
pitarjarane
- Kontakt:
Dobar je Hebibovic.. Mogao je puno vise pokazat
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
S obzirom s kakavom je reputacijom došao morao je više pokazati, naravno treba uzeti u obzir i to da je forsiran na beku i svi smo vidjeli kako je to izgledalo. Svaku priliku koju je imao nije je iskoristio, u svakoj utakmici, izuzev one u prvom kolu, je imao kikseva i loših stvari na terenu. Šta radi van terena me ne zanima pretjerano ali došao je kao najbolji igrač bivšeg kluba i morao je pokazati više ali i biti svjestan da smo mi FK Sarajevo.pitarjarane je napisao/la:Dobar je Hebibovic.. Mogao je puno vise pokazat
Boss35 je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Ekipa sastavljena od otpisanih u zadnjih godinu dana:
I kako se zove Dzenan Uščuplić trener,jel![]()
Jedan sasvim solidan premijeligas.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam iskreno mislio da će nakon Čičkovog preuzeti Olimpic.. Ne znam zašto sam imao tu šuhvu...
Samo Saraj'vo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Slažem se sa većinom posta samo je pitanje koliko je pametno zadržati Krleta kada je u posljednjih par kola pokazao da mu je ovo jednostavno dosadilo i da je željan promjene!hilmo je napisao/la:Plakalo. Barbarić, Kovačević, Bekić Al., Rustemović, Kadušić, Bekić Am., pa o Okić su oni koji su iznijeli polusezonu i 99% su sigurni da će ostati. Pretpostavljam i nadam se da će Duljević i Radovac ostati jer smatram da oni ovjde još imaju šta reći. I ako će neko od nenavijača Sarajeva reći da smo cijelu ekipu promijenili, to nije tačno, riješili smo se igrača koji nisu igrali zapaženu ulogu u proteklom periodu.
Ja ga ne bih zadržavao ako stvarno želi ići, ali eto svakako je sve na Ješiću, i ako ga uspije motivirati pa da na proljeće gledamo starog Krleta - utoliko bolje nego da dovodimo opet novog igrača pa dok se isti uklopi, dokaže itd., ovako barem znaš šta imaš!
-
belosevic28
- Kontakt:
@uNbx, pored zivog Rustemovica?! Nece da moze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nase prijateljstvo se raspalo otkako si poceo udarat po Rustemu, jos sad pokusavas sa nekim podlim ultra sarkazmom da prcas! Nece da moze...belosevic28 je napisao/la:@uNbx, pored zivog Rustemovica?! Nece da moze...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
On samo elitu vodi i donosi trofeje kad ovi "strucnjaci" dovedu klub na rub ponora.BitiSrcemVezan je napisao/la:On ne može voditi ni premijerligaša ni prosječnog premijerligaša. I neće.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Berberovi(ć) !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 19 gostiju.