Gledao na hrvatskoj areni, kaze onaj komentator " Neregularna pobeda Zvezde" .alan_kardec je napisao/la:Pobjeda protiv Mege nakon produžetka, 79:78.
Upali smo u preyeben raspored, u petak utakmica ovog dijela sezone, dolazi Bayern, u ponedjeljak još jedno teško gostovanje kod Budućnosti.
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ja gledao preko neta, arenin link, i taj hrvatski komentator. Kakav retard svega mi. Toliko providno navijao protiv Zvezde da je to smiješno. Kaže na kraju, i ponovio nekoliko puta, neregularna pobjeda Zvezde jer je Radonjić ušao u teren, pazi ovo, skoro do centra, a za grešku u koracima igrača Mege koju sudije ne sviraju, on kaže koračići
.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brate covek javno izjavljuje kako navija za Megu.alan_kardec je napisao/la:Ma ja gledao preko neta, arenin link, i taj hrvatski komentator. Kakav retard svega mi. Toliko providno navijao protiv Zvezde da je to smiješno. Kaže na kraju, i ponovio nekoliko puta, neregularna pobjeda Zvezde jer je Radonjić ušao u teren, pazi ovo, skoro do centra, a za grešku u koracima igrača Mege koju sudije ne sviraju, on kaže koračići.
Ako prodjemo u TOP 16 , kazu da je sve dogovoreno oko dolaska Terensa Kinsija bivseg igraca Partizana.
Malo su usrali ovi iz kluba.. ako vec nisu planirali pustiti karte u prodaju na standardnim mjestima, trebali su javiti, a ne da se ljudi mrznu ujutru radi nicega.
Ali sve u svemu.. sutra na pobjedu, pa sta bude. Nadam se da cemo ih dobiti.
Ali sve u svemu.. sutra na pobjedu, pa sta bude. Nadam se da cemo ih dobiti.
Biće zaj.ebano...
Košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler proglašen je od strane poznatog košarkaškog portala „Eurohups“ za jednog od 10 najboljih debitanata ovogodišnje Evrolige. U članku piše da je Miler igrač-fenomen, koji je na poslednje četiri utakmice imao prosek od 23.5 poena, 8 skokova i indeks od čak 26.5! „Eurohups“ dodaje da je Kvinsi tip igrača koji je svojim dolaskom značajno unapredio igru svog tima. Uz Milera na listi su se našli i Ekpe Udoh, Kori Higins, Džejms Feldein (pominjao se i kao Zvezdina želja letos), Tajler Honikat…
Zvezdo zgazi ih sveeee!!! TOP 16
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
cestitke navijacima Zvezde,nisam uspio gledati ali ima snimak.
Hvala !lumani je napisao/la:cestitke navijacima Zvezde,nisam uspio gledati ali ima snimak.
Koliko smo ih unistili u cetvrtoj cetvrtini.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nista od Zvezde , dok je Vucic na vlasti biti ce shampion i igrat ce EL , ali Pertizan je stvarao igrace ovdje su glavni stranci , imaju jos tog podmlatka iz odlicne skole FMP , ali nije mi to zadivljujuce , ali mozda se i prevatim ali opet ....
Ako ti je tesko pao prolazak Zvezde u TOP 16, ne moras da sipas gluposti i da uvlacis politiku u sve ovo. A to sto tebi nije zadivljujuce sve nas komplet nije briga. Slobodan si.Kobe Bryant je napisao/la:Nista od Zvezde , dok je Vucic na vlasti biti ce shampion i igrat ce EL , ali Pertizan je stvarao igrace ovdje su glavni stranci , imaju jos tog podmlatka iz odlicne skole FMP , ali nije mi to zadivljujuce , ali mozda se i prevatim ali opet ....
Grupa E:
1. Crvena Zvezda
2. Anadolu Efes
3. Panatinaikos
4. Darušafaka
5. Lokomotiva Kuban
6. Unikaha
7. Fenerbanče
8. Cedevita
1. Crvena Zvezda
2. Anadolu Efes
3. Panatinaikos
4. Darušafaka
5. Lokomotiva Kuban
6. Unikaha
7. Fenerbanče
8. Cedevita
Sta tek reci na ovu drugu:DANTES je napisao/la:teška grupa
Real
CSKA
Olympiacos
Barca
Khimki
Laboral Kuxa
Zalgiris
Brose
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A pogledaj samo ex yu ekipu u ovim timovima iz nase grupe a tu i mi i Cedevita.DANTES je napisao/la:teška grupa
Ne znaju ovi ni kad je počela ni kad je završila himnamarconato je napisao/la:Zvezdo zgazi ih sveeee!!! TOP 16![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.