Vjerovatno Hasso.Tracy3McGrady je napisao/la:Ima još jedan, koji je?filip13 je napisao/la:jose je napisao/la: Malo sam proguglao, jer se zaintrigirah, ali ne nađoh nikoga osim Seikalija ko ima 10,0 + skokova.
Najbliži je Kevin Willis sa 9,96 skokova po utakmici (nisam ni znao da je igrao u Miami-ju).
na basketballreference.com ga vode sa prosjekom od 10 skokova prosjecno,na njega sam mislio
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: RE: Re: NBA kviz :)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Re: NBA kviz :)
IndianaBernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Evo ja ću pomoći: prvi izbor Williams, pa Smith, pa Brown
Evo ponovit cu pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Mislim na ovu NBA sezonu 2015/16.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA kviz :)
Jeste, meni je on prvi pao na pamet i kad sam vidjeo da ga nema u odgovoru morao sam provjeriti, i u Miamiu ima 10 , 2 po tekmi.jose je napisao/la:Vjerovatno Hasso.Tracy3McGrady je napisao/la:Ima još jedan, koji je?filip13 je napisao/la:
na basketballreference.com ga vode sa prosjekom od 10 skokova prosjecno,na njega sam mislio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Evo ja ću pomoći: prvi izbor Williams, pa Smith, pa Brown
Evo ponovit cu pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Mislim na ovu NBA sezonu 2015/16.
nije problem , ja sam napisao najcesca prezimena , ali eto ako trazis od mene odgovor : onda Indiana i prezime Hill : vise poznati PG George Hill koj je dosao za Leonarda , onda Jordan Hill manje vise toplo hladno ali imao je dobrih partija u Lakersima i Solomon (Bičakčić , prvo tvrdo drugo mehko , a treće , uh fakat tri č ...) to je sve što znam o njemu
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:od aktivnih igraca pistonsa koji ima najvise postignutih trojki u karijeri?
ne zna niko?
Steve Blake.
Evo i od mene pitanje: Koji NBA tim u svom rosteru ima 3 igraca koji imaju isto prezime?
Re: RE: Re: NBA kviz :)
Tracy3McGrady je napisao/la:Ima još jedan, koji je?filip13 je napisao/la:jose je napisao/la: Malo sam proguglao, jer se zaintrigirah, ali ne nađoh nikoga osim Seikalija ko ima 10,0 + skokova.
Najbliži je Kevin Willis sa 9,96 skokova po utakmici (nisam ni znao da je igrao u Miami-ju).
seikaly i willis,odgovoreno je,a whitesidea nema na basketballreference.com,nema dovoljno odigranih tekmi valjda da bi bio u konkurenciji
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 18 dec 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA kviz :)
Ima i Haso, odgovoreno jefilip13 je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Ima još jedan, koji je?filip13 je napisao/la:
seikaly i willis,odgovoreno je
Anfernee "Penny" Hardaway #1
koji aktivni igrac u karijeri ima tacno 4 puta vise osvojenih lopti nego asistencija?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
valjda nije neko kvisko pitanje kao npr ima 1 asistenciju i 4 ukradene loptu , od nekih ozbiljnih dugogodisnjih kradljivaca lopte nije niko , vjerovatno neko iz mladje generacije ili neko ko nema taj epitet... jer ovi svi kao "ljubitelj pande" ili Tony Allen ipak su imali i dosta asistencija , tako pratim ovo pitanje , zanaima mefilip13 je napisao/la:koji aktivni igrac u karijeri ima tacno 4 puta vise osvojenih lopti nego asistencija?
Kobe Bryant je napisao/la:valjda nije neko kvisko pitanje kao npr ima 1 asistenciju i 4 ukradene loptu , od nekih ozbiljnih dugogodisnjih kradljivaca lopte nije niko , vjerovatno neko iz mladje generacije ili neko ko nema taj epitet... jer ovi svi kao "ljubitelj pande" ili Tony Allen ipak su imali i dosta asistencija , tako pratim ovo pitanje , zanaima mefilip13 je napisao/la:koji aktivni igrac u karijeri ima tacno 4 puta vise osvojenih lopti nego asistencija?
pa nema bas puno vise od tih 1 asistencije i 4 osv. lopte,evo pomoci,odigrao je manje od 100 utakmica u nba,u ovoj sezoni je u svim tekmama bio starter
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trebao si još napisati i da ima 20x vise blokadafilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:valjda nije neko kvisko pitanje kao npr ima 1 asistenciju i 4 ukradene loptu , od nekih ozbiljnih dugogodisnjih kradljivaca lopte nije niko , vjerovatno neko iz mladje generacije ili neko ko nema taj epitet... jer ovi svi kao "ljubitelj pande" ili Tony Allen ipak su imali i dosta asistencija , tako pratim ovo pitanje , zanaima mefilip13 je napisao/la:koji aktivni igrac u karijeri ima tacno 4 puta vise osvojenih lopti nego asistencija?
pa nema bas puno vise od tih 1 asistencije i 4 osv. lopte,evo pomoci,odigrao je manje od 100 utakmica u nba,u ovoj sezoni je u svim tekmama bio starter
Trebao si još napisati i da ima 20x vise blokadaKobe Bryant je napisao/la:filip13 je napisao/la:valjda nije neko kvisko pitanje kao npr ima 1 asistenciju i 4 ukradene loptu , od nekih ozbiljnih dugogodisnjih kradljivaca lopte nije niko , vjerovatno neko iz mladje generacije ili neko ko nema taj epitet... jer ovi svi kao "ljubitelj pande" ili Tony Allen ipak su imali i dosta asistencija , tako pratim ovo pitanje , zanaima mefilip13 je napisao/la:koji aktivni igrac u karijeri ima tacno 4 puta vise osvojenih lopti nego asistencija?
11 za 1917 odigranih minuta
najbolji skakac bullsa svih vremena?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako je prosjek onda je "crv" naravnofilip13 je napisao/la:najbolji skakac bullsa svih vremena?
Kobe Bryant je napisao/la:Ako je prosjek onda je "crv" naravnofilip13 je napisao/la:najbolji skakac bullsa svih vremena?, a ako je ukupno posto nisu imali nikad nekog dominantnog visokog a da je duže igrao onda vjerovatno Pipen ili Jordan?
jordan je
- majestic24
- Kontakt:
za sezonu ili dvije (ako ostane u bullsima ,prestici ce ga noah sigurno).filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Ako je prosjek onda je "crv" naravnofilip13 je napisao/la:najbolji skakac bullsa svih vremena?, a ako je ukupno posto nisu imali nikad nekog dominantnog visokog a da je duže igrao onda vjerovatno Pipen ili Jordan?
jordan je
Nisam gledato statistiku ali siguran sam da mu ne bjezi puno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
za sezonu ili dvije (ako ostane u bullsima ,prestici ce ga noah sigurno).majestic24 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Ako je prosjek onda je "crv" naravnofilip13 je napisao/la:najbolji skakac bullsa svih vremena?, a ako je ukupno posto nisu imali nikad nekog dominantnog visokog a da je duže igrao onda vjerovatno Pipen ili Jordan?
jordan je
Nisam gledato statistiku ali siguran sam da mu ne bjezi puno[/quote]
512 skokova
koji startni bek ove sezone ima vise blokada nego osv. lopti?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:koji startni bek ove sezone ima vise blokada nego osv. lopti?
Klay Thompson.
Q: koji aktivni NBA igrac je cak 3 puta bio najbolji skakac sezone (3 sezone uzastopno) u NCAA?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koji startni bek ove sezone ima vise blokada nego osv. lopti?
Klay Thompson.
Q: koji aktivni NBA igrac je cak 3 puta bio najbolji skakac sezone (3 sezone uzastopno) u NCAA?[/quote
tacno,klay je
farried?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.