FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Isplatnije bi ti starom bilo da te na tepih izdrko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odoh leci dok nije poceo pucati.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
solinas jesi to ti ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vidi ljige jest se uzivio
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trajni ovom napacenom. Ne moze se ni pit u miru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
insider je napisao/la:Trajni ovom napacenom. Ne moze se ni pit u miru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamolio bih sve drugove Manijake i sve navijace najtrofejnijeg BiH kluba da se suzdrze od psovki i uvreda jer kvarimo temu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- milanribar
- Kontakt:
Ma neka malo da se djeca ispusu, gdje ce ako nece ovdje..Merhaba je napisao/la:Zamolio bih sve drugove Manijake i sve navijace najtrofejnijeg BiH kluba da se suzdrze od psovki i uvreda jer kvarimo temu.
On nekom kaze nesto
Tebe koliko caste psovkama trebao si imati drzavu brace I sestara.
Šibe s teme gmizavcu jedan.
Tebe koliko caste psovkama trebao si imati drzavu brace I sestara.
Šibe s teme gmizavcu jedan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- milanribar
- Kontakt:
Takav si I u skoli bio ha? Ponavljao jedno te isto
Neku noc si imao isti pokusaj nesto upeco sam pileta sada cu muhu.
Nastavi ako mislis da je simpa.
Pozdrav gmizi I jos puno pure moras jesti.
Oj milane jauko s granee.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kolko je ruzan, uvijek sjedio u cosku kod kante, okrenut prema zidu...struja je napisao/la:njega su u školi zlostavljali seksualnoMuhamedTM je napisao/la:Takav si I u skoli bio ha? Ponavljao jedno te isto![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ko kaze da je isao u skolu ?
ljigata pokazi diplomu
ljigata pokazi diplomu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dok su Amar I Zujo bili tu, Zeljo je bio prvak I osvajao duple krune. Nadam se da nisi mislio nista lose o njima sa ovim komentarom. U suprotnom imas jedno nabijanje na qrac od mene.Gator je napisao/la:Ja ne znam sta hoće ovaj smrad i sta mu bi. Dok su Amar i Zujo bili tu med i mlijeko. Sada kad su koliko toliko normalni ljudi on drvlje i kamenje. I Aletic se promijenio
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Amar je vise puta dok je bio tu indirektno govorio da nema adekvatnu podrsku administracije.. Ono za sta je on bio zaduzen, tj. teren, je funkcionisalo kako treba.. U svim ostalim segmentima smo kaskali.. Amar je sigurno bio svjestan nacina poslovanja ali ne treba zaboraviti da je on pokrenuo promjene i doveo neke od ljudi koji danas nose Zelju..
BUDI ŽELJO !!!
Nabijem ja Zuju na qrac, lako je onako titule osvajat, samo trosi, to sto ce klub kroz 3-4 godine doc na rub stecaja nema veze..samoposmatram je napisao/la:Dok su Amar I Zujo bili tu, Zeljo je bio prvak I osvajao duple krune. Nadam se da nisi mislio nista lose o njima sa ovim komentarom. U suprotnom imas jedno nabijanje na qrac od mene.Gator je napisao/la:Ja ne znam sta hoće ovaj smrad i sta mu bi. Dok su Amar i Zujo bili tu med i mlijeko. Sada kad su koliko toliko normalni ljudi on drvlje i kamenje. I Aletic se promijenio
žujo ipak jeste suvlasnik i direktor velike firme za naše uslove, koliko god "ona" izjava bila smiješna. on nije mogao ne znati i ne kontati neke stvari. stoga, i po tome i po funkciji koju je obavljao snosi najveću odgovornost što se u finansijskom dijelu tada nije uradilo i posložilo mnogo više i bolje iskoristile titule.
Ljudi sta je sa tim igracima sto trebaju potpisat do ponedeljka
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jarane sve je na rubu stecaja u ovakvoj zemlji. Nerazumijem sta zelis reci?cikazubo je napisao/la:Nabijem ja Zuju na qrac, lako je onako titule osvajat, samo trosi, to sto ce klub kroz 3-4 godine doc na rub stecaja nema veze..samoposmatram je napisao/la:Dok su Amar I Zujo bili tu, Zeljo je bio prvak I osvajao duple krune. Nadam se da nisi mislio nista lose o njima sa ovim komentarom. U suprotnom imas jedno nabijanje na qrac od mene.Gator je napisao/la:Ja ne znam sta hoće ovaj smrad i sta mu bi. Dok su Amar i Zujo bili tu med i mlijeko. Sada kad su koliko toliko normalni ljudi on drvlje i kamenje. I Aletic se promijenio
Nema tog fudbalskog kluba na balkanu koji posluje pozitivno. I rijedak je slucaj u svijetu. Dinamo, Partizan I Zvezda su legla teskih kriminalaca koji kroz klub peru novac od droge prostitucije I sta jos ne.
Ako Zeljo bude isao na isti model, sto slutim u zadnje vrijeme, manijaci ce imati iste probleme kao I bbb u Zagrebu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.