Haj neka je hairli i sa srecom. Dao Bog da svi naprave po jedan.GoodisonPark je napisao/la:Ma ja ba, mercedes arena propala, zadnja vuča jbg![]()
Ovaj s'kulama je sad aktuelan
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove teme
utemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati 
- GoodisonPark
- Kontakt:
Probisvjet, Inšallah 
"Boško Buha", moja isprika, lik je normala neka ne zamjeri, samo nisam htio da odstupam od teme
"Boško Buha", moja isprika, lik je normala neka ne zamjeri, samo nisam htio da odstupam od teme
povratak otpisanih!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.narodniheroj je napisao/la:@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove temeutemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Hajde što ste nam Željo pisali malim slovom, jbg ogadio vam fudbal raznim rekordima i titulama, al što mi bolan Vrelo Bosne pišeš malim slovom.Tačno imate nešto protiv glavnog gradaProbisvjet je napisao/la:Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.narodniheroj je napisao/la:@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove temeutemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati
zajebancija
- Probisvjet
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:Hajde što ste nam Željo pisali malim slovom, jbg ogadio vam fudbal raznim rekordima i titulama, al što mi bolan Vrelo Bosne pišeš malim slovom.Tačno imate nešto protiv glavnog gradaProbisvjet je napisao/la:Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.narodniheroj je napisao/la:@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove temeutemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati
![]()
zajebancija
Izvinjavam se. Sasvim prihvatljiva primjedba. Vrelo Bosne! Zeljo uvijek pisem velikim slovom, cak i ustanem kada to pisem.![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma sta me briga!GoodisonPark je napisao/la:Nisam te valjda toliko pogodio, da sam sebe citiraš![]()
a fol nisi skonto, vako nakozipa da ti mlada ne uleti i ne sveže par vaspitno popravnih

- milanribar
- Kontakt:
Sto si nedostupan, uzela ti mama mobitelGoodisonPark je napisao/la:Ma ja ba, mercedes arena propala, zadnja vuča jbg![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Desava se to nekada na udaljenim slabo komunikacijsko uredjenjim zaseocima. Problem je pogotov vikendima kada odlaze kucama (Ozren, Romanija, Treskavica) da im se gubi signal za mobilnu telefoniju.milanribar je napisao/la:Sto si nedostupan, uzela ti mama mobitelGoodisonPark je napisao/la:Ma ja ba, mercedes arena propala, zadnja vuča jbg![]()
Cuj vozi konjeProbisvjet je napisao/la:Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.narodniheroj je napisao/la:@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove temeutemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sanjao sam da je Velez kreno u pobjede i dosao 2 mjesta od zone ispadanja 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ajzea je napisao/la:sasistika je napisao/la:Ah jest ga se patkica svezala,nepopušta
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma sigurno ti je dedo ili pradedo bio đavoDoeTz je napisao/la:Sanjao sam da je Velez kreno u pobjede i dosao 2 mjesta od zone ispadanja
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro ih vozi, drzi pravac. Kako, nemam pojma, nisu mi poznate komande tog prevoznog sredstva.RedEvil je napisao/la:Cuj vozi konjeProbisvjet je napisao/la:Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.narodniheroj je napisao/la:@Goodison nemoj mi na @ Probisvjeta, on je otac ove temeutemeljitelj teme koja me opušta i gdje se svaki dan ima nešto "pametno" pročitati
![]()
kako ih bolan vozi
![]()
Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.
[/quote]
Cuj vozi konje
kako ih bolan vozi
[/quote]
Dobro ih vozi, drzi pravac. Kako, nemam pojma, nisu mi poznate komande tog prevoznog sredstva.
[/quote]
Dobar si ibogami

Cuj vozi konje
Dobro ih vozi, drzi pravac. Kako, nemam pojma, nisu mi poznate komande tog prevoznog sredstva.
grb sto kuca,umjesto srca
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj vozi konjeRedEvil je napisao/la:Ma ne isplati se drzati uzde uvijek zategnuto, nekada moras popustiti da se dodje do daha. To mi rekao onaj na vrelu bosne sto vozi konje.
Svaki osmjeh kada nekome izmamis, to je jedno dobro djelo. Nekda nama nas.
I osmijeh je sadaka 
AJDEEEEEEEEEEEEEE BUDALEEEEE
Specijalni cmok za jokera, Ajzeu i naravno Muhu
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pozz za svu toplu bracu!DoeTz je napisao/la:AJDEEEEEEEEEEEEEE BUDALEEEEE
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dusaaa slatkaajoker90 je napisao/la:Pozz za svu toplu bracu!DoeTz je napisao/la:AJDEEEEEEEEEEEEEE BUDALEEEEE
Specijalni cmok za jokera, Ajzeu i naravno MuhuA zna se za koga posebno, i ne sekiraj se, zbaren ce on biti do kraja pauze ove. Nas milicajac!
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.