Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Večeras protiv Laborala u 20:30h. Prenos na SK2, trener Cedevite je najavio da će dosta rotirati pošto je Cedevita već obezbijedila plasman u TOP 16 što samim tim znači da bi Musa mogao imati dobru minutažu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Na torrent-tv.ru imate sk2 HD pa ko hoće nek gleda 
Sreća pa nas je Telemach "počastio" ovih dana 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Musa je ostao u Zagrebu,da bi dodatno trenirao.
To sad vidim da ga nema u rosteru...
Bezveze odluka trenera barem po meni. Ovo je bila idealna prilika da dobije i solidnu priliku u Euroligi.
Bezveze odluka trenera barem po meni. Ovo je bila idealna prilika da dobije i solidnu priliku u Euroligi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. Glupa odluka trenera. Umjesto da mu da sad sanšu on ga u Zagrebu ostavlja. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
čitao sam da je momak ostao u Zagrebu zbog škole...treba malo i knjigu uzet u ruke 
Yebo školu, bar njemu škola neće trebatidean33 je napisao/la:čitao sam da je momak ostao u Zagrebu zbog škole...treba malo i knjigu uzet u ruke
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
mora bar srednju završitFaraonTM je napisao/la:Yebo školu, bar njemu škola neće trebatidean33 je napisao/la:čitao sam da je momak ostao u Zagrebu zbog škole...treba malo i knjigu uzet u ruke
Ma mora al' ne moradean33 je napisao/la:mora bar srednju završitFaraonTM je napisao/la:Yebo školu, bar njemu škola neće trebatidean33 je napisao/la:čitao sam da je momak ostao u Zagrebu zbog škole...treba malo i knjigu uzet u ruke
Vjerujem da on može to završiti i vanredno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svake sedmice neki novi intervju sa musom. Po meni je to malo previse za momka u njegovim godinama, trebali bi ga ljudi u cedeviti malo zastitit. Jos on nije nista postigao, a ovoliki hype oko njega. Nece mu u karijeri i zivotu uvjek sve ici na bolje, bice i padova. Bojim se da ga se ne istrosi, i da to nije sve malo previse za 16-godisnjaka
Momak ce biti najveci sportista kojeg ova zemlja imala. Malac je stvarno inteligentan za svoje godine.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Musa u igri protiv Sutjeske.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Prvi faul mu sviran u napadu, glupost sudija, drugi faul u odbrani, dosta skokova pokupio, mora više šutati..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Kako igra u odbrani 
Musa 7 skokova do sad, bez poena iz igre, odbrana strašna 
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
huhuhu sta uradiii
Ko prenosi ove tekme ?
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Džanan Musa
Arena SportBosnaSTL je napisao/la:Ko prenosi ove tekme ?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.