hapuc je napisao/la:Ado76 je napisao/la:sasistika je napisao/la:Ovaj novi što je došo nema veze ni sa kakvim fudbalom.On je stručnjak u kaskadnom sadu riže i ideja je da cijelu Betaniju pretvori u polje sadnica. Inače njegova jedina Želja je da Koševo bude u zasadima najkvalitetnijeg maka na Balkanu
Nije tacno.Pamuk je u pitanju za Kosevo.Da se pravi najkvalitetniji toalet papir u BiH
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Skočiće ti pritisak od tolike kahve pa kad kakva štrumfeta naleti,nayebaće pravopitic je napisao/la:Od sada još više pišamo po sirotinji.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
a zato su napravljena 2 terena sa prirodnim svojstvima, ako nista imat cemo robnu marku rize u svim trznim centrima, i u Bingo ubaciti ipak je domace pa da nas malo pogurajujurisicduska je napisao/la:Ovaj novi Kinez je tu zbog poznavanja sadnica riže, kažu da je najbolji na svijetu u uzgoju ove plemenite žitarice , tamo gdje nam je kamp koji su ukrali će da se sadi riža i da se igra badmintom. Kakvu smo mi priliku prokockali.collector je napisao/la:i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.
Tan je ipak odvrnuo pipe. Valja navodniti toliko riže. Kažu da će sve igrače prekomandovati na rad na plantažama i da će im plate biti pola marke sat.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Kupujmo domaće.collector je napisao/la:a zato su napravljena 2 terena sa prirodnim svojstvima, ako nista imat cemo robnu marku rize u svim trznim centrima, i u Bingo ubaciti ipak je domace pa da nas malo poguraju
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta vam je ba? Nemojte raju lagati.
Ako već pričate o riži recite kako jest a ne eto bit će riža u Butmiru ovo ono.
Fino recite ljudima da je Tan rek'o da će se svi tereni i sve zemljište u Butmiru preorati i napraviti mjesto za sadnju riže samo u slučaju ako ne osvojimo duplu ove sezone. U nekim projektima se navodi da će možda i Koševo isto tako završiti ako se studija koja će se provoditi u narednih par dana pokaže kao dobra, tj. da teren Koševa ima kvalitetnu zemlju za sadnju riže. Jedan od osnovnih razloga zašto se ulazi u ovakav jedan projekt jest što Kinezi odlaze iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine i Tan ima želju da ih zadrži ali da sa trgovine pređu na sadnju riže a ako ne uspije dovest će i svojih Malezijaca.
Ako već pričate o riži recite kako jest a ne eto bit će riža u Butmiru ovo ono.
Fino recite ljudima da je Tan rek'o da će se svi tereni i sve zemljište u Butmiru preorati i napraviti mjesto za sadnju riže samo u slučaju ako ne osvojimo duplu ove sezone. U nekim projektima se navodi da će možda i Koševo isto tako završiti ako se studija koja će se provoditi u narednih par dana pokaže kao dobra, tj. da teren Koševa ima kvalitetnu zemlju za sadnju riže. Jedan od osnovnih razloga zašto se ulazi u ovakav jedan projekt jest što Kinezi odlaze iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine i Tan ima želju da ih zadrži ali da sa trgovine pređu na sadnju riže a ako ne uspije dovest će i svojih Malezijaca.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
belosevic28
- Kontakt:
Odlazak amidze nalaze sljedece korake:
- Fuzija sa OlimpiKom
- Prodati kaNp Bosni SEMA
- Forsirati svoju djecu (Purica, Okica, Kallasija...)
...i vratiti se u REALNOST PL BiH !!!

- Fuzija sa OlimpiKom
- Prodati kaNp Bosni SEMA
- Forsirati svoju djecu (Purica, Okica, Kallasija...)
...i vratiti se u REALNOST PL BiH !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ruši se Kamp u Butmiru. Gradit će se mejhana.
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 dec 2015, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najbolje je da uzgajamo rižu, i onako nismo favoriti za titulu, tu ulogu imaju naše komšinice.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Necese sadit rriza u butmiru
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
belosevic28
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Necese sadit rriza u butmiru
Bezveze lupetate...ja imam info od jednog čoJeka koji je zet od amidžića koji je opet u tazbinskom srodstvu sa jednim likom koj je daljnji komsija lika koji je pio kafu sa clanom uprave...nema nista od RIZE...sadice se secerna trska u Butmiru.
jel 100% info?zagorski je napisao/la:Bezveze lupetate...ja imam info od jednog čoJeka koji je zet od amidžića koji je opet u tazbinskom srodstvu sa jednim likom koj je daljnji komsija lika koji je pio kafu sa clanom uprave...nema nista od RIZE...sadice se secerna trska u Butmiru.
cujem da ce dati benku za tri Traktora marke Zetor i dvije kosačice kineske proizvodnje ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Info 100%,precizno sam to naglasio.. u taj transfer jos ulazi i uredaja za navidnjavanje renomiranog proizvodaca XiangKwonLee,sa 150 metara šlaufa,doduse polovnog ali full ispravanPantelija je napisao/la:jel 100% info?zagorski je napisao/la:Bezveze lupetate...ja imam info od jednog čoJeka koji je zet od amidžića koji je opet u tazbinskom srodstvu sa jednim likom koj je daljnji komsija lika koji je pio kafu sa clanom uprave...nema nista od RIZE...sadice se secerna trska u Butmiru.
cujem da ce dati benku za tri Traktora marke Zetor i dvije kosačice kineske proizvodnje ...
e odlicno, znaci napredujemo...
ja samo sam cuo da ce duljevic trčati ispred zetora i navoditi ga jer je najbrži a berberovic ce da proba kvalitet rize, slagat ce mu da je trava
isto sam cuo da Tan je rekao sve rastjerati ako ne dobijemo nagradu ZLATNA RIŽA 2016
A sad, koliko su moje info pouzdane :/
mozda dulja predje kod brajjlovica klati piliće
ja samo sam cuo da ce duljevic trčati ispred zetora i navoditi ga jer je najbrži a berberovic ce da proba kvalitet rize, slagat ce mu da je trava
isto sam cuo da Tan je rekao sve rastjerati ako ne dobijemo nagradu ZLATNA RIŽA 2016
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Evolution87
- Kontakt:
Stao nam Krste na ludi kamen. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Upravaaa upravaaa na motorima
Obrezanih qrceva prave ludila
HEEEEEJ

Obrezanih qrceva prave ludila
HEEEEEJ
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dulja ba ide, za njega dobijamo gusjeničara, valja bolani preorati ono blato na Butmiru, evo test-run je već odrađen neki dan:Pantelija je napisao/la:e odlicno, znaci napredujemo...
ja samo sam cuo da ce duljevic trčati ispred zetora i navoditi ga jer je najbrži a berberovic ce da proba kvalitet rize, slagat ce mu da je trava![]()
[youtube][/youtube]
Alaima mi, kao kroz puter!
Bruuuuda, hocel se moc shisha narucit?High je napisao/la:Ruši se Kamp u Butmiru. Gradit će se mejhana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bit će s okusom Samira Radovca.uNbx je napisao/la:Bruuuuda, hocel se moc shisha narucit?High je napisao/la:Ruši se Kamp u Butmiru. Gradit će se mejhana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Bice cajOvi svakorazni, i sendvica s halal mesom, pilecijem.
@high, pobjedaa, gasi internet!
@high, pobjedaa, gasi internet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.