Necu eto, a mislio sam, duzan si miRamsey16 je napisao/la:De nemoj sad kampirati da mi se ne odvoji PartizanSarmelino je napisao/la:Ramsey ako mi pustis ovu utakmicu sredim ti ljetovanje u Krupi Na Uni

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Necu eto, a mislio sam, duzan si miRamsey16 je napisao/la:De nemoj sad kampirati da mi se ne odvoji PartizanSarmelino je napisao/la:Ramsey ako mi pustis ovu utakmicu sredim ti ljetovanje u Krupi Na Uni
To kraljuSarmelino je napisao/la:Necu eto, a mislio sam, duzan si miRamsey16 je napisao/la:De nemoj sad kampirati da mi se ne odvoji PartizanSarmelino je napisao/la:Ramsey ako mi pustis ovu utakmicu sredim ti ljetovanje u Krupi Na Uni
Eo ti ovaj SouzaRamsey16 je napisao/la: Evo imam 13 milki daj mi bilo kojeg od 5 mil ili 6da ti odmah vratim
Poslato, ljubomorni i dusmani ce reci da kupujem titulu hahahaSarmelino je napisao/la:Eo ti ovaj SouzaRamsey16 je napisao/la: Evo imam 13 milki daj mi bilo kojeg od 5 mil ili 6da ti odmah vratim
Huseinagic je napisao/la:Hvalaa drug, sve mi se cini da si bolje opremljen sto se kampova tice, a i vidim Barcelona opet protiv mene kamp, koliko mu placas za dva kampa u sezoni protiv menehahaha? SUtra si znaci ponovo prvi, nije samo izmedju nas, tu su i ovi ostali..ti si najjaci na kraju, to je svima nama jasno, ja padam na kraju kao prosle sezone hahaha
..moj bavarac mi jucer s kampom zabode noz u ledja hahahaha
Sad kad ti bodove bez kampa uzmemRamsey16 je napisao/la:
Poslato, ljubomorni i dusmani ce reci da kupujem titulu hahaha
Hajd kako god imam vece sanse ovako nego da si kampiraoSarmelino je napisao/la:Sad kad ti bodove bez kampa uzmemRamsey16 je napisao/la:
Poslato, ljubomorni i dusmani ce reci da kupujem titulu hahaha
suarez7 je napisao/la:Huseinagic je napisao/la:Hvalaa drug, sve mi se cini da si bolje opremljen sto se kampova tice, a i vidim Barcelona opet protiv mene kamp, koliko mu placas za dva kampa u sezoni protiv menehahaha? SUtra si znaci ponovo prvi, nije samo izmedju nas, tu su i ovi ostali..ti si najjaci na kraju, to je svima nama jasno, ja padam na kraju kao prosle sezone hahaha
![]()
![]()
Forest ide po novu pobjedu
jesi nadogradio stadion ni kamp ne pomazeamertiger je napisao/la:suarez7 je napisao/la:Huseinagic je napisao/la:Hvalaa drug, sve mi se cini da si bolje opremljen sto se kampova tice, a i vidim Barcelona opet protiv mene kamp, koliko mu placas za dva kampa u sezoni protiv menehahaha? SUtra si znaci ponovo prvi, nije samo izmedju nas, tu su i ovi ostali..ti si najjaci na kraju, to je svima nama jasno, ja padam na kraju kao prosle sezone hahaha
![]()
![]()
Forest ide po novu pobjedu
Bolje bi prosao da nisi kampirao imam osjecajgdje ces na Tigrove
Bgm ne bih rekao da je do stadiona, Lajpzig me je, na istom lvl stadiona, ubio malo je reci ali idemo dalje, ponovo na prvom mjestu sad je vrijeme da se i ostane na prvom mjestusuarez7 je napisao/la: jesi nadogradio stadion ni kamp ne pomaze
Jedvaaa, ali pobjeda je pobjedaSarmelino je napisao/la:Samo 1:0 od Slobode poraz, fino
Igro max defanzivuRamsey16 je napisao/la:Jedvaaa, ali pobjeda je pobjedaSarmelino je napisao/la:Samo 1:0 od Slobode poraz, fino
Mozes se hvaliti jos ove sezone i to je to Gule , kad ja dodjem kod tebe u ligu , tesko da ces vidjeti to prvo mjesto a ne ostati tamoamertiger je napisao/la:Bgm ne bih rekao da je do stadiona, Lajpzig me je, na istom lvl stadiona, ubio malo je reci ali idemo dalje, ponovo na prvom mjestu sad je vrijeme da se i ostane na prvom mjestusuarez7 je napisao/la: jesi nadogradio stadion ni kamp ne pomaze
Izgleda da ti je ostala ista taktika samo 4 suta ali eto dva golaSarmelino je napisao/la:Slazem se.
Iskoristi dobro prvi kamp.
Pobjeda 2:0 protiv jace bubamare koja ocigledno nije u formi.
Aha, zaboravio promjenitRamsey16 je napisao/la:Izgleda da ti je ostala ista taktika samo 4 suta ali eto dva golaSarmelino je napisao/la:Slazem se.
Iskoristi dobro prvi kamp.
Pobjeda 2:0 protiv jace bubamare koja ocigledno nije u formi.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.