http://www.ultras-tifo.net/news/3957-ne ... 22015.html
Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Fútbol Sudamericano
Sinoc ludnica zadnje kolo u Cileu, Colo Colo nije uspio odigrati zadnju tekmu za titulu a svakako su zavrsili prvi jer je Catolica izgubila. Evo reportaza
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Dzaba kad su debili kuci izgubili 0:2Bolanos je napisao/la:Ali su svakako ispaliclub21 je napisao/la:Uzese ih sa 2 igraca manje.Manuel je napisao/la:Nema tu Independiente sta traziti.
Kakav mec yebote.Golovi,crveni kartoni a jos atmosfera vrhunska.
Ode Racing u Copu Libertadores.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Zadnje kolo u Ekvadoru, 15.000 Emelecovih na gostovanju u Quito-u. Moraju uzeti, vode 0-1 i igraju bwz Bolanosa.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Link: http://0dt.net/video/209068.html
nacional_indenpendiente medelin kakva atmosfera u derbiju.
nacional_indenpendiente medelin kakva atmosfera u derbiju.
Emelec je prosao prvi kroz cilj, prvi mec velikog finala kod Peruanaca, SportingCristal- Melgar 2-2.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo finale liguille u Meksiku, u prvoj tekmi Tigresi dobiju 3-0, a onda sinoć Pume uzvrate sa istom pobjedom, tekma ode u produžetke, gdje prvo gosti daju gol i onda Pume izjednačuju u 119
Na penale ipak Tigres bolji, Nahuel je bio junak

Na penale ipak Tigres bolji, Nahuel je bio junak

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sunce ti a vidio sam tek jutros ma da nisam obracao paznju, kontao sve gotovo. Svaka cast, uvijek su im finala luda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvo finale liguille u Meksiku, u prvoj tekmi Tigresi dobiju 3-0, a onda sinoć Pume uzvrate sa istom pobjedom, tekma ode u produžetke, gdje prvo gosti daju gol i onda Pume izjednačuju u 119![]()
Na penale ipak Tigres bolji, Nahuel je bio junak![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kakvo finale kakva spica
Nije ni cudo sto im je liga medju 10 u svijetu.Posjete odlicne,tekme fenomenalne a jos plate odlicne.Liga prejaka.
Nije ni cudo sto im je liga medju 10 u svijetu.Posjete odlicne,tekme fenomenalne a jos plate odlicne.Liga prejaka.
Veeras u 1 finale kolumbijskog play offa a. junior - a. nacional, sig ce biti strasna utakmica a tek atmosfera .Nista manje nece biti ni u Ekvadoru , steta sto moram spavati a ovo je grehota propustiti.
Melgar je sampion Perua golom u sudijskoj nadoknadi. Ludnica nevidjena

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
kad njima pocinje apertura?Bolanos je napisao/la:Melgar je sampion Perua golom u sudijskoj nadoknadi. Ludnica nevidjena![]()
![]()
Ove godine sam poceo pratit juznoamerikance iskljucivo radi kladionice,nekako sam ih zavolio i koliko sam skontao oni imaju godisnje 2 vrste takmicanja aperturu i klasuru
btw da li bude kao neko finale pobjednika aperture i clasure
Bude polufinale i finale, ovo jw bilo finale druze. Sad ja manja pauza ne kao kod nas pa krece Copa Inca, traje oko dva mjeseca pa onda Clausura.Torres_9 je napisao/la:kad njima pocinje apertura?Bolanos je napisao/la:Melgar je sampion Perua golom u sudijskoj nadoknadi. Ludnica nevidjena![]()
![]()
Ove godine sam poceo pratit juznoamerikance iskljucivo radi kladionice,nekako sam ih zavolio i koliko sam skontao oni imaju godisnje 2 vrste takmicanja aperturu i klasuru
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Aha tnx pratit ce seBolanos je napisao/la:Bude polufinale i finale, ovo jw bilo finale druze. Sad ja manja pauza ne kao kod nas pa krece Copa Inca, traje oko dva mjeseca pa onda Clausura.Torres_9 je napisao/la:kad njima pocinje apertura?Bolanos je napisao/la:Melgar je sampion Perua golom u sudijskoj nadoknadi. Ludnica nevidjena![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ostalo je jos finale Ekvadorske i Kolumbijske lige.Gleda se samo zbog atmosfere 
Emelec je karnuo LDU Quito u finalu- prva utakmica sa 3-1 i to bez Bolanosa, Mena zabio dva gola i promasio penal za het trik, i gosti su fulali jedan penal. U Kolumbiji je u prvoj tekmi Junior uzeo Atletico Nacional sa 2-1 i ceka se revans. I Bolivija traje, izgleda da ce se desiti senzacija i da ce Sport Boysi uzeti titulu ispred Bolviara i Strongesta koji su blago receno ocajni.Manuel je napisao/la:Ostalo je jos finale Ekvadorske i Kolumbijske lige.Gleda se samo zbog atmosfere
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Znam znam da su revansi.Yebiga propustio sam prve tekme.Bolivijce uz Peruance ne pratimBolanos je napisao/la:Emelec je karnuo LDU Quito u finalu- prva utakmica sa 3-1 i to bez Bolanosa, Mena zabio dva gola i promasio penal za het trik, i gosti su fulali jedan penal. U Kolumbiji je u prvoj tekmi Junior uzeo Atletico Nacional sa 2-1 i ceka se revans. I Bolivija traje, izgleda da ce se desiti senzacija i da ce Sport Boysi uzeti titulu ispred Bolviara i Strongesta koji su blago receno ocajni.Manuel je napisao/la:Ostalo je jos finale Ekvadorske i Kolumbijske lige.Gleda se samo zbog atmosfere
Znaci bolesno, baraz za prvu ligu u Cileu. Ekstra fudbal, navijanje, sudjenje...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
link?Bolanos je napisao/la:Znaci bolesno, baraz za prvu ligu u Cileu. Ekstra fudbal, navijanje, sudjenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.