Izvini nisam vas prepoznao,vas sto dovodite igrace iz liga peticeLakoste je napisao/la:Nije imao ponudu Sarajeva. Lik igrao za zadnji klub druge hrvatske lige.hskzmostar je napisao/la:Matija Katanec i Filip Arezina novi igraci HSK Zrinjskog!
Inace Katanec imao ponudu i Sarajeva i Sirokog.
Transferi igrača Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
silvestar1
- Kontakt:
Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne provaljuj sehskzmostar je napisao/la:Matija Katanec i Filip Arezina novi igraci HSK Zrinjskog!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Priča da je on imao ponudu FK Sarajeva je plasirana u Avazovom Sportu sa kojim smo mi raskinuli svaki vid saradnje zbog ranijh laži, tako da su oni nastavili starim putem ali evo da još jednom napišem, mi njega nismo tražili.hskzmostar je napisao/la:Matija Katanec i Filip Arezina novi igraci HSK Zrinjskog!
Mi u svojim redovima imamo dovoljno kvalitetnih igrača na poziciji štopera.
(aka. simon )
Ognjen Djelmic 90% novi igrac Viteza,postignut usmeni dogovor kako sam čuo,mada bez potpisanog ugovora još je to nesigurno..valjao bi nam 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Re: RE: Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Tanka je granica izmedju Ferencvarosa i Viteza.FanVitez je napisao/la:Ognjen Djelmic 90% novi igrac Viteza,postignut usmeni dogovor kako sam čuo,mada bez potpisanog ugovora još je to nesigurno..valjao bi nam
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Re: RE: Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Za naše lige on je dobar igračexbabilon je napisao/la:Tanka je granica izmedju Ferencvarosa i Viteza.FanVitez je napisao/la:Ognjen Djelmic 90% novi igrac Viteza,postignut usmeni dogovor kako sam čuo,mada bez potpisanog ugovora još je to nesigurno..valjao bi nam
TH 1950
-
silvestar1
- Kontakt:
Sutra u Mostar dolazi Tomislav Tomic na pregovore!!
- Beduin
- Kontakt:
Znaci, Velez se pojacava? 
Neka, bice nasa liga dosta kvalitetnija u nastavku ako se vrati nekoliko bivsih igraca ove lige, i treba raditi na tome, narocito onih iskusnijih da promovisu ligu i pomognu mladjim igracima.
Neka, bice nasa liga dosta kvalitetnija u nastavku ako se vrati nekoliko bivsih igraca ove lige, i treba raditi na tome, narocito onih iskusnijih da promovisu ligu i pomognu mladjim igracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
isto vrijedi i za ŠirokiElCartel11 je napisao/la:Ne provaljuj sehskzmostar je napisao/la:Matija Katanec i Filip Arezina novi igraci HSK Zrinjskog!
Re: RE: Re: RE: Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Ma nemoj sta zamjerit brate, znam ja da je on dobar igrac i ne bi mi sekunde bilo zao da ostane u Zelji. Ovo je bilo vise ironicno jer se nedavno pricalo da je Ferenc zainteresovan za njega, a sad najblizi Vitezu. Koliko god volis svoj klub, priznat ces da je po svemu daleko od Ferencvarosa. Ziv bio.FanVitez je napisao/la:Za naše lige on je dobar igračexbabilon je napisao/la:Tanka je granica izmedju Ferencvarosa i Viteza.FanVitez je napisao/la:Ognjen Djelmic 90% novi igrac Viteza,postignut usmeni dogovor kako sam čuo,mada bez potpisanog ugovora još je to nesigurno..valjao bi namuz to sve raspitaj se o uvjetima kod nas,možeš ti nas smatrati malim klubom,ali u nekim stvarima smo daleko ispred pojedinih dugogodišnjih premijerligaša..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolasci:
Emerson (Yangon United) -----> Sarajevo
Cezar (Yangon United) -----> Sarajevo
Odlasci: (raskid ugovora)
Mario Barić
Harmony Ikande
Senedin Oštraković
Anel Hebibović
Mehmed Alispahić
Ivan Tatomirović
Radoš Protić

Mario Barić
Harmony Ikande
Senedin Oštraković
Anel Hebibović
Mehmed Alispahić
Ivan Tatomirović
Radoš Protić

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Steta za ovog Alispahica, ja sam mu predvidjao daleko bolju karijeru. 
I dalje nekako vjerujem da bi mogao dosta toga napraviti u slabijem klubu u kojem bi bio lider i preuzeo odgovornost, gdje bi se vise postovao i forsirao, a tako ponovo uhvatio formu.
I dalje nekako vjerujem da bi mogao dosta toga napraviti u slabijem klubu u kojem bi bio lider i preuzeo odgovornost, gdje bi se vise postovao i forsirao, a tako ponovo uhvatio formu.
075 ❤
075 ❤
Sloboda bolje da je dala sansu s klupe nekom mladom i talentovanom igracu veznog reda (ako ga imaju) nego sto su doveli propalog Haurdica da grije tu istu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Haurdic je klasa za ovu ligu nesto kao hodzurda svi ga pljuvali a najbolji stoper zelje a duga lopta mu ko u runija.sajo10 je napisao/la:Sloboda bolje da je dala sansu s klupe nekom mladom i talentovanom igracu veznog reda (ako ga imaju) nego sto su doveli propalog Haurdica da grije tu istu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trebali smo dovesti nekog "talentovanog" iz selje vi toga bar imate na pretek, a ionako vam fale novci za laminat i plocice za dovrsetak radova na zadnjem spratu kula nove grbavicesajo10 je napisao/la:Sloboda bolje da je dala sansu s klupe nekom mladom i talentovanom igracu veznog reda (ako ga imaju) nego sto su doveli propalog Haurdica da grije tu istu.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Fino vam čovjek naveo šta simboliraju te kule,pa evo da vas opet podsjetim kad zaboravljate,kod vas po tom pitanju se može gradit samo ****.inaHElo je napisao/la:Trebali smo dovesti nekog "talentovanog" iz selje vi toga bar imate na pretek, a ionako vam fale novci za laminat i plocice za dovrsetak radova na zadnjem spratu kula nove grbavicesajo10 je napisao/la:Sloboda bolje da je dala sansu s klupe nekom mladom i talentovanom igracu veznog reda (ako ga imaju) nego sto su doveli propalog Haurdica da grije tu istu.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Beduin
- Kontakt:
I ja se nadam forsiranju Slobodinih omladinaca u narednim godinama, ali sad se ne smije rizikovati izlazak u Evropu i ubacivati neki momcic i stvarati mu taj pritisak i breme borbe za titulu i Evropu.sajo10 je napisao/la:Sloboda bolje da je dala sansu s klupe nekom mladom i talentovanom igracu veznog reda (ako ga imaju) nego sto su doveli propalog Haurdica da grije tu istu.
Koga god da se dovede iz nase lige to je macak u vreci, cak i dovodjenje Dzelmica nije garant da ce isti igrati dobro u Slobodi. Husref dobro poznaje mogucnosti Haurdica pa vjerovatno ga zato i dovodi, a znamo svi da Musemic ima dobar smek za igraca pa cemo vidjeti koliko Haurdic moze pomoci u nastvku sezone.
Dovelo je i Sarajevo Simeunovica, momka koji ima talenat ali nije odigrao utakmicu vec 18 utakmica, pa ne znas na cemu si sa njima, a zelis pokusati odbraniti titulu. Uglavnom, vidicemo ko ce dovesti pojacanje na polusezoni, a koji ce igrac flopnuti.
075 ❤
075 ❤
- PitarBordo
- Kontakt:
Deni Simeunović (Zrinjski) -----> SarajevoMortemHz je napisao/la:Dolasci:
Mario Barić
Harmony Ikande
Senedin Oštraković
Anel Hebibović
Mehmed Alispahić
Ivan Tatomirović
Radoš Protić

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolasci:
Deni Simeunović (Zrinjski) -----> Sarajevo
Mario Barić
Harmony Ikande
Senedin Oštraković
Ivan Tatomirović
Radoš Protić
Bojan Puzigaća

Deni Simeunović (Zrinjski) -----> Sarajevo
Mario Barić
Harmony Ikande
Senedin Oštraković
Ivan Tatomirović
Radoš Protić
Bojan Puzigaća

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Tomić je večeras u Mostaru a još nekoliko igrača se nudi.
P.S. Ibričić bezobrazno preskup i vjerovatno Kina sljedeca destinacija.
P.S. Ibričić bezobrazno preskup i vjerovatno Kina sljedeca destinacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.