Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Doduše ne može se reći da nije bio povučen al' eto u par dana Zukanović i Džeko na isti kalup dobiše crvene kartone.
Vjerujem da će i on popušiti suspenziju kao i Zukanović, tamam jedno 3 tekme.
Vjerujem da će i on popušiti suspenziju kao i Zukanović, tamam jedno 3 tekme.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da nisu mozda Bosanci?samirr je napisao/la:HahaFaraonTM je napisao/la:Yebo majku ne mogu da vjerujem kako su naši igrači glupi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pa poceo je po naski **** mater , ali mu izgleda nije bilo dosta. Da sudija bolje razumije sjetio se f.ck off.sanelmasetic je napisao/la:A ja levata...kaze komentator, trebo mu je na maternjem umjesto na engleskom psovat
-
celikmilan
- Kontakt:
Zukanović, Šunjić, Džeko. Hajde Vedo, nemoj nas razočarati.
Truba igrač. Najgore je što će za dvije-tri tekme otčepiti i odigrati 3-4 kako treba i onda će ovdje početi poređenja sa lewandowskim, Mandžukićem itd..
Nasi reprezentativci skupa nemaju dvije mozdane celije,i od te dvije jedna je pokvarena.
Nakon sto je promsio nemoguce, opsovao sudiji i popusio crveni karton.. I to bez pomoci prevodiocaHankMoody je napisao/la:Šta je pametno uradio?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa u Engleskoj stalno sudijama govore fuck off, mislim debil ispada kako god okrenes sto ga je dobio, al ako je samo zbog fuck off smijesno..
Komentator najjaci, kaze u Engleskoj sudije ni ne bendaju ovo psovanje, a i Dzeko je pogrijesio jer nije na maternjom psovao ahahhaha 
A Dzeko opet standardno mora izlaziti na 30-40 metara okrenut ledjima da bi dobio loptu jer mu prema naprijed niko nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu.
Al' je fakat glupo za "****" da dobijes direktan crveni karton.
A Dzeko opet standardno mora izlaziti na 30-40 metara okrenut ledjima da bi dobio loptu jer mu prema naprijed niko nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu.
Al' je fakat glupo za "****" da dobijes direktan crveni karton.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 20 dec 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
spahina skola, kad zelis uzet koju sedmicu odmora ...ti napravi crveni
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 20 dec 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Šta je našim reprezentativcima? Neki novi urnek? #reddecember? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce momci da su slobodni preko praznikaHigh je napisao/la:Šta je našim reprezentativcima? Neki novi urnek? #reddecember?
Smijesno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ništa dok ne vidimo hešteg.Rinuka je napisao/la:Hoce momci da su slobodni preko praznikaHigh je napisao/la:Šta je našim reprezentativcima? Neki novi urnek? #reddecember?![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JohnCleese
- Kontakt:
Protiv Irske su sebi isplanirali ljetne praznike, a sad i zimskeRinuka je napisao/la:Hoce momci da su slobodni preko praznikaHigh je napisao/la:Šta je našim reprezentativcima? Neki novi urnek? #reddecember?![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- bianconeros
- Kontakt:
dzeko ne zna funkcionisat bez konkurencije, previse se opusti. roma mora dovest napadaca da bi se ovaj probudio i zainatio...i na kraju pokazao sta zaista zna