FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ne dovedemo pojacanja do 10 januara,opet cemo poazati da se tesko postaje veliki klub ako opet poslie prodjenih prpirema dovedemo.nove igrace nemamo se cemu nadati,to ce da bude neuigranost na nivou.
Samo Sarajevo
Ne vjerujem da ce biti nekih vecih pojacanja do 10 januara. Mozda budu prinove i krpljenje sa istim kvalitetom ili eventualno malo kvalitetnijim igracem neke pozicije koje su upraznjene ili nemaju dovoljan kvalitet.
Ja prava pojacanja ocekujem tek iza 20. Januara al u punom smislu te rijeci pojacanja.
A stoji ovo sto ti kazes i vjerujem da tako svi mislimo samo sto nas kvalitet lige i neulazak u grupe nekog euro takmicenja odmah svrstavaju u opcije za ne daj boze svakom iole kvalitetnijem igracu. Pa nam na trzistu ostaje obicno ono sto nece niko.
Bitno ke da postojeci igracki kadar prođe dobre pripreme i uigra se a ako dođe neko ko kvalitetom odudara i jos ako bude spreman lahko ga ke uklopit ako je ostatak ekipe uigran.
Ja prava pojacanja ocekujem tek iza 20. Januara al u punom smislu te rijeci pojacanja.
A stoji ovo sto ti kazes i vjerujem da tako svi mislimo samo sto nas kvalitet lige i neulazak u grupe nekog euro takmicenja odmah svrstavaju u opcije za ne daj boze svakom iole kvalitetnijem igracu. Pa nam na trzistu ostaje obicno ono sto nece niko.
Bitno ke da postojeci igracki kadar prođe dobre pripreme i uigra se a ako dođe neko ko kvalitetom odudara i jos ako bude spreman lahko ga ke uklopit ako je ostatak ekipe uigran.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U nekim ligama ugovori traju do 31.12. treba i to imati u vidu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mnogi igraci koji kvalitetom odudaraju od ove lige su kontaktirani. Ako bi uspjeli bar 2 takva dovesti bilo bi idealno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
:dingospo:Evolution87 je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/f4a50d042fce95b7f311a369cc8ecf6d.jpg[/img]
kakav gospodin![]()
Makedonska busilica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vakat je bio.hapuc je napisao/la:Raskinut ugovor sa Protićem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Rudnici u Banovićima osnovani su Novembra 1946. godineZastone je napisao/la:ili ipak putovanje za banovice
Nepodobni odmah poslije Oktobra i našeg osnivanja počeli ići u Banoviće
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ode i Protke.. Hajde vise zeta i mr. Krombachera, da sergiju dam ..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
dominator opet igrac utakmice!Haase je napisao/la:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako je lijepo vidjeti kako igraci koji odlaze iz kluba ne pljuju klub kao proteklih godina, već lijepo i dostajenstveno napuštaju i to uz najljepše želje, ko bi rekao da će navijac Sarajeva i to doživljavati
vidi se da su bili zadovoljni što su bili dio toga i da im ništa ne dugujemo 
Mosa RajvoSa
-
belosevic28
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:dominator opet igrac utakmice!Haase je napisao/la:
Red, rad i disciplina i uspijeh ti je zagarantovan ! Bravo djecace.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma gotovo je ovo...Bordo armija kud prođe tu ne ostaje ništa za druge, samo naš čovjek može dobiti!DrustveniParazit je napisao/la:Uđite na temu i u anketi glasajte za našeg čo'jeka @hilmo.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=10825
A ovo za Cimija ne čudi, to je očekivano za svakoga ko diplomira školu fudbala i profesionalizma "Mato Jajalo - Yaya"!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la:Ma gotovo je ovo...Bordo armija kud prođe tu ne ostaje ništa za druge, samo naš čovjek može dobiti!DrustveniParazit je napisao/la:Uđite na temu i u anketi glasajte za našeg čo'jeka @hilmo.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=10825
A ovo za Cimija ne čudi, to je očekivano za svakoga ko diplomira školu fudbala i profesionalizma "Mato Jajalo - Yaya"!
Ja kad sam postavio imao dva glasa
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
jurisicduska
- Kontakt:
Samo pravi ljudi znaju zašto, zaslužena pobjeda Hilmo. Čestitke

- DrustveniParazit
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Samo pravi ljudi znaju zašto, zaslužena pobjeda Hilmo. Čestitke![]()
![]()
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 20 dec 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
@hilmo morat cemo te malo "popljuvati" da te ne ureknemo
a i nebi mi bili mi
zato uzivaj jos malo
A sto se tice cimirota njegovu bi sliku zalijepio mlađim igracima u svlacionicu kao primjer kakav treba biti jedan mladi sportista
A sto se tice cimirota njegovu bi sliku zalijepio mlađim igracima u svlacionicu kao primjer kakav treba biti jedan mladi sportista
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 6 gostiju.