Pazi ovog Melkiora kod Cagliarija,covjek jedno 50 godina ima
Izbori
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kako volim ovakve igrače koji imaju tehniku i duge nogePuma je napisao/la:Kondogbia madafakin mashina.
Imamo široku klupu , igramo na dva fronta , atmosfera u ekipi je odličnavrebac86 je napisao/la:Kondodrugo poluvrijeme pogotovo! Ali sto ja gotovim Bibya, valjda sto dugo nismo imali krila da su brza i efikasna! Sve u kompletu
, Nisam vjerovao da će ovako kralj rotacije upravo odgovorati Interu,
![]()
Kod Gregga Popovicha na instrukcijama bio.Hvala i njemu.Huska je napisao/la:U odnosu na prvih 11 protiv Udinesea veceras samo Montoya poceo opet, fakticki kompletnu ekipu odmorio... Bravo Roberto...
Bas to.A nisu ni 6 mjeseci jos zajedno...arminz je napisao/la:A igra se fino popravila u odnosu na pocetak sezone. Igraci se dosta vise krecu bez lopte.
Znao sam da ce Šofer na klupu ovu iako su ga svi najavljivali u prvoj.Sve u svemu zadovoljan sastavom.Handanovic; Montoya-Miranda-Murillo-Telles; Melo-MEdel; Perisic-Jovetic-Biabiany; Icardi
Mogao je Ljaja umjesto Perišića ali dobro ..SiamoNoi je napisao/la:Znao sam da ce Šofer na klupu ovu iako su ga svi najavljivali u prvoj.Sve u svemu zadovoljan sastavom.Handanovic; Montoya-Miranda-Murillo-Telles; Melo-MEdel; Perisic-Jovetic-Biabiany; Icardi
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.