FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gotovo sad, trebala je bit preventivna pljuvacina... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo da se i ja tuspasim....BordoArmy88 je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Uđite na temu i u anketi glasajte za našeg čo'jeka @hilmo.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=10825
Sto se tice pojacanja .... moje misljenje je da nije bitno kad se dovede, nego ko se dovede .... ako je kvalitet u pitanju par treninga je dosta da se nametne ko je .....a za ove leseve ni sezona nije dosta ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahaha, službena stranica na suspendovana... Da li je moguće da se to toliko prati da se nije platio hosting.... Ono dođe na mail tri-četri puta pred istek... A jesmo u nekim segmentima levati, što jest jest. 
Samo Saraj'vo.
Hostgator ih malo prca 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Allaha mi doci ce onaj mesilla ovdje da place zbog hilmage

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Baš kao dječak. Ali pravi borac i profesionalac. Lajkovao sam stranicu PAOK-a na fejsu i kada ga god vidim u početnom sastavu kroz glavu mi prođu oni njegovi karakteristični okreti i potezi. Nikada nije izdao na terenu.belosevic28 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:dominator opet igrac utakmice!Haase je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Red, rad i disciplina i uspijeh ti je zagarantovan ! Bravo djecace.
Vala vakat je da ovdadimo malo, da ne zavrsi momak ko Sveti onomad.Bolanos je napisao/la:Allaha mi doci ce onaj mesilla ovdje da place zbog hilmage![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
kuknjava kuknjavaBolanos je napisao/la:Allaha mi doci ce onaj mesilla ovdje da place zbog hilmage![]()
Baš mi drago što sam danas posto ovdje da se glasa za @hilmu kad vidim kako se sve to razvija.
@uNbx kakvo vađenje, stavljaj do kraja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Kakvi pacenici 
Kako nije izdao, izdav'o co'ek bruku lopti svaku tekmu...hilmo je napisao/la: Baš kao dječak. Ali pravi borac i profesionalac. Lajkovao sam stranicu PAOK-a na fejsu i kada ga god vidim u početnom sastavu kroz glavu mi prođu oni njegovi karakteristični okreti i potezi. Nikada nije izdao na terenu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako gledamo u fazonu izdaj, izdaj vamouNbx je napisao/la:Kako nije izdao, izdav'o co'ek bruku lopti svaku tekmu...hilmo je napisao/la: Baš kao dječak. Ali pravi borac i profesionalac. Lajkovao sam stranicu PAOK-a na fejsu i kada ga god vidim u početnom sastavu kroz glavu mi prođu oni njegovi karakteristični okreti i potezi. Nikada nije izdao na terenu.
Nekad se pitam da li ćemo u skorijoj budućnosti imati sličnog igrača, i ljudskih i igračkih osobina.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako je Watford danas igrao?Gabigol je napisao/la:Kakvi pacenici
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Sto se ljudskih osobina tice, tesko moj Hilmaga, vidis i sam kakvi su trendovi kod mladih ljudi i kakvi su obrasci ponasanja kul. Rijetko, ma prerijetko ce se desit da igrac u cvijetu dvadesetih prije izabere vikend u teretani i provede ga u trcanju, nego dvije noci lumpovanja i karindzanja... Nazalost, ali sami su krivi. Kad im dodje iz guzice u glavu, bice kasno!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Što znači kad imaš lovu , ljudi vraćaju stranicu odmah u život i mole da ih ne tužiš
http://www.fksarajevo.ba/bs/
http://www.fksarajevo.ba/bs/
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
belosevic28
- Kontakt:
Gdje prodjete trava vise ne raste. Najjaci ste, amidze mi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Što je prcao prcao, sad' je BordoGator!Besic je napisao/la:Hostgator ih malo prca
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jesil ziv ti ba?BitiSrcemVezan je napisao/la:Almedin Hota na pragu povratka u FK Sarajevo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Evo radnih dana evo i mene na forumu, preko vikenda sam malo zaokupljen drugim stvarima, upravo krećem u prelistavanje tema. 
1946
Kup je naš !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.