Protiv Hellasa za 8. pobjedu u nizu.
Prvi put od 2010.god da necemo godinu zavrsiti na prvom mjestu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Zar nije ovo bila vec 8 pobjeda za redom?akisarajevo92 je napisao/la:Igra se zaboravlja, bodovi se pišu. Oduševile su me reakcije AllegrijaTakvog sam ga zadnji put vidio u Cagliariju.

7. u nizu u Seriji A.bianconeros je napisao/la:Zar nije ovo bila vec 8 pobjeda za redom?akisarajevo92 je napisao/la:Igra se zaboravlja, bodovi se pišu. Oduševile su me reakcije AllegrijaTakvog sam ga zadnji put vidio u Cagliariju.
Nadam se da nece biti dovodjenja nekih bespotrebnih igraca kao sto je to bio slucaj sa Hernanesom.Marotta: "The January market is for reparation & we do not need to repair anything but we remain vigilant for any interesting opportunities"
Onda ti imas za ucenje dosta toga!Bonucci "You learn from your mistakes & grow. Today was a bad day. Fortunately we won."
Nemam vremena prijatelju. Kako sam migrirao skroz slabo posjećujem svoju raju na portalumusla je napisao/la:Pa gdje si charli do sad?VelaHavle je napisao/la:Nigdje veze.![]()
Inače vezano za Moratu i promašene prilike,da, svi se slažemo da je bar jednu morao iskoristiti, ali i ta realizacija će doći možda već protiv Palerma, sjećam se one njegove golčine od prošle godine. U prvoj situaciji protiv City-a nakon fantastične lopte Barze pokušava nešto ala Raul i ne uspjeva,u drugoj situaciji nakon što je otresao čovjeka od 45mil.a zatim i Demichelisa brani mu Hart, naravno da je mogao i trebao dodati Dybali ali hoću da kažem da je 1 od 2 prilike pogodio svako bi pričao o majstorskom potezu Morate, dakle samo nek' momčina igra golovi će doći
Kao da je bitno jbt.. Pobijedili ste svog rivala, odnosno konkurenta za EL..Chinaglia je napisao/la:dva-tri dobra pojačanja i Scudetto ostaje u Torinu
niste se zahvalili na pobjedi
Chinaglia je napisao/la:slijedi vam šamaranje u Coppa Italia, ali ima još do toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.