Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ne bi me cudilo da na kraju ostane u Wolfsburgu jos jednu sezonu, mada bi ga volio vidjeti u dresu Chealsea. 

× Plava krv ispod koze ×
Chucka za menadjera i onda Dzeko nece u klub,nego ce klub u njega.Principatus je napisao/la:Chuck Norrisu nisu dosadile spekulacije o Dzekinom transferu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
AC MILAN -GAZPROM, denied all rumors
The spokesman of Gazprom Sergey Kuprianov danied the trade with Ac Milan and the rumors written this morning by La Gazzetta dello Sport, according which AC Milan owner Silvio Berlusconi was ready to negotiate 25-30 per cent club shares with the Russian state-run oil company Gazprom.
Also Fininvest dienied all rumors.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
How many Real Madrid fans will there be in Bosnia if Dzeko joins Real?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
More and more !D1n0 je napisao/la:How many Real Madrid fans will there be in Bosnia if Dzeko joins Real?

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
PAŽNJA, PAŽNJA
Nove vijesti o Džekinom transferu
, odnosno možda je neko i objavio, al' mrsko mi tražiti
Nove vijesti o Džekinom transferu

- Čelni ljudi Manchester Uniteda ponudili su njemačkom Wolsfburgu 33 miliona eura i bugarskog napadača Dimitra Berbatova u zamjenu za bh. reprezentativca Edina Džeku.
Berbatov ove sezone nije opravdao povjerenje menadžera "crvenih đavola" Alexa Fergusona, koji je odlučio da proda bugarskog fudbalera. Skauti Manchestera već mjesecima prate igre Edina Džeke, koji je imao odličnu sezonu u njemačkom klubu, te je bio i najbolji strijelac ove sezone u Bundesligi sa 22 postignuta pogotka.
Njemački mediji prenose da su čelni ljudi Wolfsburga zadovoljni ponudom Manchester Uniteda, te dodaju da će transfer uskoro biti realizovan.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Spahić i Džeko ispratili kućama dvoje djece povrijeđene kod Visokog
Dvoje djece koje je povrijeđeno u nedavnom masakru u Visokom pušteno je danas iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na kućno liječenje, a na njihovom ispraćaju bili su i bh. fudbalski reprezentativci Emir Spahić i Edin Džeko.
Spahić i Džeko su djeci poklonili fudbalske lopte, a maleni pacijenti bili su oduševljeni njihovom posjetom.
Prema riječima glasnogovornice KCUS-a Biljane Jandrić kućama su, nakon što su uspješno oporavljeni, pušteni Sadin Bukva (2008. godište) i Adna Rožajac (2009.), dok je ostalo dvoje djece - Emir Bukva i Emina Bašini koja su također povrijeđena u tom masakru još zadržana u klinici na liječenju.
Na liječenju u KCUS-u zadržano je i dvoje odraslih stradalih u istom masakru.
Tragediju u selu Hlapčevići, šest kilometara od Visokog, 14. maja je počinio Nedim Fejzić (40), izbjeglica iz Rogatice, kada je nožem ubio Zinetu Rožajac (35), njenog svekra Mehmeda Rožajca (74) i Dževadu Bašini (40) te teško ranio četvero djece i još troje odraslih komšija.
Dvoje djece koje je povrijeđeno u nedavnom masakru u Visokom pušteno je danas iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na kućno liječenje, a na njihovom ispraćaju bili su i bh. fudbalski reprezentativci Emir Spahić i Edin Džeko.
Spahić i Džeko su djeci poklonili fudbalske lopte, a maleni pacijenti bili su oduševljeni njihovom posjetom.
Prema riječima glasnogovornice KCUS-a Biljane Jandrić kućama su, nakon što su uspješno oporavljeni, pušteni Sadin Bukva (2008. godište) i Adna Rožajac (2009.), dok je ostalo dvoje djece - Emir Bukva i Emina Bašini koja su također povrijeđena u tom masakru još zadržana u klinici na liječenju.
Tragediju u selu Hlapčevići, šest kilometara od Visokog, 14. maja je počinio Nedim Fejzić (40), izbjeglica iz Rogatice, kada je nožem ubio Zinetu Rožajac (35), njenog svekra Mehmeda Rožajca (74) i Dževadu Bašini (40) te teško ranio četvero djece i još troje odraslih komšija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svi komentari su suvisniVirtu4l je napisao/la:Spahić i Džeko ispratili kućama dvoje djece povrijeđene kod Visokog
svaka cast
Sitnice koje puno znace. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mnogi možda misle da je ovo minorno ali vjerujem da ovo puno znači ovoj maloj dječiciharishp je napisao/la:Sitnice koje puno znace.
svaka im čast obojici
respekt
Semper Fidelis
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako skroman gest, a ima toliku vrijednost.. Svaka cast momcima.
Neka vas sreca prati na svakom koraku, jer ovakvim postupcima to definitivno zasluzujete.
Povrijedjenim zelim sto brzi oporavak.
Neka vas sreca prati na svakom koraku, jer ovakvim postupcima to definitivno zasluzujete.

Povrijedjenim zelim sto brzi oporavak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nego njih dvojica vazda ko krpa i zakrpa,kad je odmor.
Nedo' kruh dragi njih dvojicu u isti tim
,izbacili bi ih treci mjesec zbog podocnjaka i veceg stomaka nego ''sto je propisano'' 
Nedo' kruh dragi njih dvojicu u isti tim

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko zna, mozda ima neke seme izmedju njih?harishp je napisao/la:Nego njih dvojica vazda ko krpa i zakrpa,kad je odmor.
Nedo' kruh dragi njih dvojicu u isti tim,izbacili bi ih treci mjesec zbog podocnjaka i veceg stomaka nego ''sto je propisano''

Ja sam davno rekao, i tome se i dalje nadam, da bi ih zelio obojicu vidjeti u Bavarskoj. Pored velikog majstorstva koje posjeduju, jos su ukljuceni i u mnoge humanitarne svrhe. Kud ces dalje......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ......

Za utjehu ce vam Ibisevic doci

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 maj 2010, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
prije ce u bayern neg u juventus 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, naravno da se nadam. Moja zelja je da on dodje u Bayern, a kako ce biti, to ni Edin sam ne zna.Ponos Torina je napisao/la:Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ......![]()
Ibis, hmm,sto da ne. Ja sam ZA da Bosanci pojacavaju Bayern. Sami znamo da su Bavarci imali jedan ugodni period sa Bosancem, koji im je mnogo toga donio.

Ja bi vise volio VeduPonos Torina je napisao/la:Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ......![]()

Do kraja sedmice Dzeko potpisuje za Man Utd!
Izvor molim?Wayne je napisao/la:Do kraja sedmice Dzeko potpisuje za Man Utd!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.