Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MaliMemo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la MaliMemo » 25 maj 2010, 15:09

Ne bi me cudilo da na kraju ostane u Wolfsburgu jos jednu sezonu, mada bi ga volio vidjeti u dresu Chealsea. :roll:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2010, 15:12

Principatus je napisao/la:Chuck Norrisu nisu dosadile spekulacije o Dzekinom transferu.
Chucka za menadjera i onda Dzeko nece u klub,nego ce klub u njega. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 15:59

AC MILAN -GAZPROM, denied all rumors
The spokesman of Gazprom Sergey Kuprianov danied the trade with Ac Milan and the rumors written this morning by La Gazzetta dello Sport, according which AC Milan owner Silvio Berlusconi was ready to negotiate 25-30 per cent club shares with the Russian state-run oil company Gazprom.

Also Fininvest dienied all rumors.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 25 maj 2010, 16:04

How many Real Madrid fans will there be in Bosnia if Dzeko joins Real?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 25 maj 2010, 16:08

D1n0 je napisao/la:How many Real Madrid fans will there be in Bosnia if Dzeko joins Real?
More and more ! :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 maj 2010, 16:48

PAŽNJA, PAŽNJA
Nove vijesti o Džekinom transferu :mrgreen:, odnosno možda je neko i objavio, al' mrsko mi tražiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Čelni ljudi Manchester Uniteda ponudili su njemačkom Wolsfburgu 33 miliona eura i bugarskog napadača Dimitra Berbatova u zamjenu za bh. reprezentativca Edina Džeku.

Berbatov ove sezone nije opravdao povjerenje menadžera "crvenih đavola" Alexa Fergusona, koji je odlučio da proda bugarskog fudbalera. Skauti Manchestera već mjesecima prate igre Edina Džeke, koji je imao odličnu sezonu u njemačkom klubu, te je bio i najbolji strijelac ove sezone u Bundesligi sa 22 postignuta pogotka.

Njemački mediji prenose da su čelni ljudi Wolfsburga zadovoljni ponudom Manchester Uniteda, te dodaju da će transfer uskoro biti realizovan.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 16:51

Spahić i Džeko ispratili kućama dvoje djece povrijeđene kod Visokog

Dvoje djece koje je povrijeđeno u nedavnom masakru u Visokom pušteno je danas iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na kućno liječenje, a na njihovom ispraćaju bili su i bh. fudbalski reprezentativci Emir Spahić i Edin Džeko.

Spahić i Džeko su djeci poklonili fudbalske lopte, a maleni pacijenti bili su oduševljeni njihovom posjetom.

Prema riječima glasnogovornice KCUS-a Biljane Jandrić kućama su, nakon što su uspješno oporavljeni, pušteni Sadin Bukva (2008. godište) i Adna Rožajac (2009.), dok je ostalo dvoje djece - Emir Bukva i Emina Bašini koja su također povrijeđena u tom masakru još zadržana u klinici na liječenju.

Na liječenju u KCUS-u zadržano je i dvoje odraslih stradalih u istom masakru.

Tragediju u selu Hlapčevići, šest kilometara od Visokog, 14. maja je počinio Nedim Fejzić (40), izbjeglica iz Rogatice, kada je nožem ubio Zinetu Rožajac (35), njenog svekra Mehmeda Rožajca (74) i Dževadu Bašini (40) te teško ranio četvero djece i još troje odraslih komšija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 maj 2010, 16:58

Virtu4l je napisao/la:Spahić i Džeko ispratili kućama dvoje djece povrijeđene kod Visokog

Dvoje djece koje je povrijeđeno u nedavnom masakru u Visokom pušteno je danas iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na kućno liječenje, a na njihovom ispraćaju bili su i bh. fudbalski reprezentativci Emir Spahić i Edin Džeko.

Spahić i Džeko su djeci poklonili fudbalske lopte, a maleni pacijenti bili su oduševljeni njihovom posjetom.

Prema riječima glasnogovornice KCUS-a Biljane Jandrić kućama su, nakon što su uspješno oporavljeni, pušteni Sadin Bukva (2008. godište) i Adna Rožajac (2009.), dok je ostalo dvoje djece - Emir Bukva i Emina Bašini koja su također povrijeđena u tom masakru još zadržana u klinici na liječenju.

Na liječenju u KCUS-u zadržano je i dvoje odraslih stradalih u istom masakru.

Tragediju u selu Hlapčevići, šest kilometara od Visokog, 14. maja je počinio Nedim Fejzić (40), izbjeglica iz Rogatice, kada je nožem ubio Zinetu Rožajac (35), njenog svekra Mehmeda Rožajca (74) i Dževadu Bašini (40) te teško ranio četvero djece i još troje odraslih komšija.
svi komentari su suvisni
svaka cast

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2010, 17:29

Sitnice koje puno znace. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 25 maj 2010, 17:31

harishp je napisao/la:Sitnice koje puno znace. 8-)
mnogi možda misle da je ovo minorno ali vjerujem da ovo puno znači ovoj maloj dječici
svaka im čast obojici
respekt
Semper Fidelis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2010, 17:33

Tako skroman gest, a ima toliku vrijednost.. Svaka cast momcima.
Neka vas sreca prati na svakom koraku, jer ovakvim postupcima to definitivno zasluzujete. ;)

Povrijedjenim zelim sto brzi oporavak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2010, 17:37

Nego njih dvojica vazda ko krpa i zakrpa,kad je odmor.
Nedo' kruh dragi njih dvojicu u isti tim :mrgreen: ,izbacili bi ih treci mjesec zbog podocnjaka i veceg stomaka nego ''sto je propisano'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2010, 17:40

harishp je napisao/la:Nego njih dvojica vazda ko krpa i zakrpa,kad je odmor.
Nedo' kruh dragi njih dvojicu u isti tim :mrgreen: ,izbacili bi ih treci mjesec zbog podocnjaka i veceg stomaka nego ''sto je propisano'' :mrgreen:
Ko zna, mozda ima neke seme izmedju njih? :mrgreen: :mrgreen:

Ja sam davno rekao, i tome se i dalje nadam, da bi ih zelio obojicu vidjeti u Bavarskoj. Pored velikog majstorstva koje posjeduju, jos su ukljuceni i u mnoge humanitarne svrhe. Kud ces dalje...... :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 17:51

Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ...... :lol: :mrgreen:

Za utjehu ce vam Ibisevic doci ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 25 maj 2010, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 25 maj 2010, 17:51

prije ce u bayern neg u juventus :twisted:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2010, 17:56

Ponos Torina je napisao/la:Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ...... :lol: :mrgreen:

Da, naravno da se nadam. Moja zelja je da on dodje u Bayern, a kako ce biti, to ni Edin sam ne zna.
Ibis, hmm,sto da ne. Ja sam ZA da Bosanci pojacavaju Bayern. Sami znamo da su Bavarci imali jedan ugodni period sa Bosancem, koji im je mnogo toga donio. ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 25 maj 2010, 18:17

Ponos Torina je napisao/la:Omere jel se to ti i dalje potajno nadas da ce Dzeko preci u ...... :lol: :mrgreen:

Ja bi vise volio Vedu ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 maj 2010, 18:55

Ma gdje god ode naš dijamant će zabijati golove. :D
FK Pjetlovi

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 25 maj 2010, 19:47

Do kraja sedmice Dzeko potpisuje za Man Utd!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 25 maj 2010, 19:49

Wayne je napisao/la:Do kraja sedmice Dzeko potpisuje za Man Utd!
Izvor molim?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 5 gostiju.