Izvor : Ja , madridista !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ni tada ne vjeruj,tek onda kad ga vidis na terenu u tom dresu.Ali opet, dva puta provjeri.Monolog je napisao/la:Postao sam imun na ove špekulacije(mislim na novinske "patke", a ne na postove pojedinaca). Jedino kad Edina vidim na press konferenciji nekog kluba(Man, Chelsea, Real, Tottenham, Milan), tada ću povjerovati da je prešao. Ovako se mogu samo slatko nasmijati na ove naslove u novinama.
Pametan covjekseha je napisao/la:Koji je k**** ovom Honesu !?
Potpis.omerbavarac je napisao/la:Tako skroman gest, a ima toliku vrijednost.. Svaka cast momcima.
Neka vas sreca prati na svakom koraku, jer ovakvim postupcima to definitivno zasluzujete.![]()
Povrijedjenim zelim sto brzi oporavak.
stari lisac,nek ga proda burazu svomBilal je napisao/la:Pametan covjekseha je napisao/la:Koji je k**** ovom Honesu !?
Pa nije mu Irfan stavio cijenu od 40M nego ovaj pohlepni Hoenes, prodao bi njega Irfan za 24 sata da mu seljaci iz Wolfsburga spuste cijenu na 20-25 miliona (to je realna cijena).Elddar je napisao/la:Nije do Hoeneßa, sve je zbog nesposobnog Irfana. Ne može prodat najboljeg napadača u Evropi.
I ja se slazem sa kolegom.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:stari lisac,nek ga proda burazu svomBilal je napisao/la:Pametan covjekseha je napisao/la:Koji je k**** ovom Honesu !?
Ne moze Irfan naredit Wolfsburgu da ga proda. A Hoenes prica gluposti naravno, samo dize cijenu i pravi se vazan. A na Dzeki je da jasno kaze da zeli napustit Wolfsburg, a ne ovo mozda hocu, mozda necu. Neka kaze da zeli napustit klub i odma oni nemaju izbora vec da ga puste.Elddar je napisao/la:Nije do Hoeneßa, sve je zbog nesposobnog Irfana. Ne može prodat najboljeg napadača u Evropi.
Sta pohlepan? Trebali bi ga oni prodati za 20 miliona, a da ga neko drugi kasnije proda za 60. U Wolfsburgu je on vec postao vrhunski napadac, tako da mu i cijena mora biti na nivou vrhunskog napadacacalcio je napisao/la:Pa nije mu Irfan stavio cijenu od 40M nego ovaj pohlepni Hoenes, prodao bi njega Irfan za 24 sata da mu seljaci iz Wolfsburga spuste cijenu na 20-25 miliona (to je realna cijena).Elddar je napisao/la:Nije do Hoeneßa, sve je zbog nesposobnog Irfana. Ne može prodat najboljeg napadača u Evropi.
Jest,M.U hoce da utrape onog Bugarina.ipak Hoeness nije bas toliko sublentav.Halait ce koji milion ,samo da ga ne gledaju.Wayne je napisao/la:Dzeko je rekao da ce se sve znati do kraja sedmice a jedina konkretna ponuda je stigla iz Uniteda.
Pregovori su vec trebali biti u toku ali je onaj malac Redzepagicev malo prolongirao stvar.
Ovdje stoji da nema jos niti jedne ponude. Ne znam odakle ti imas informaciju da je ista stigla iz Uniteda? Da ti nije Dzeko rodjak???Wayne je napisao/la:Dzeko je rekao da ce se sve znati do kraja sedmice a jedina konkretna ponuda je stigla iz Uniteda.
Pregovori su vec trebali biti u toku ali je onaj malac Redzepagicev malo prolongirao stvar.
Platili su ga samo 4 miliona, imao je mizernu platu u odnosu na druge igrace dok nije produzio ugovor. I sada pored svega toga gledaju samo da sto vise zarade na njemu, a covjek im je donio titulu koji nikad nisu niti ce ikad vise osvojiti. Trebali bi misliti malo i na njega, Dzeko hoce da ide dalje u svojoj karijeri, i umjesto da mu zahvale na svemu sto je uradio i puste ga, oni ga sprijecavaju. Zbog toga je pohlepan.Bilal je napisao/la:Sta pohlepan? Trebali bi ga oni prodati za 20 miliona, a da ga neko drugi kasnije proda za 60. U Wolfsburgu je on vec postao vrhunski napadac, tako da mu i cijena mora biti na nivou vrhunskog napadacacalcio je napisao/la:Pa nije mu Irfan stavio cijenu od 40M nego ovaj pohlepni Hoenes, prodao bi njega Irfan za 24 sata da mu seljaci iz Wolfsburga spuste cijenu na 20-25 miliona (to je realna cijena).Elddar je napisao/la:Nije do Hoeneßa, sve je zbog nesposobnog Irfana. Ne može prodat najboljeg napadača u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.