Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Bledsoe majstore
Mirza sam u cosku cami cekajuci a ti glumis levata. Drššš

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bledsoe
kontam da najbolji igrač uzima loptu kad je tekma na jedan posjed, ali Sunsi nemaju takvu klasu od igrača, da bi jedan igrač uvijek uzimao zadnji napad, zašto nikad ne odigraju akciju na nekoga, ne kontam, Bledose jednostavno nije clutch igrač

kontam da najbolji igrač uzima loptu kad je tekma na jedan posjed, ali Sunsi nemaju takvu klasu od igrača, da bi jedan igrač uvijek uzimao zadnji napad, zašto nikad ne odigraju akciju na nekoga, ne kontam, Bledose jednostavno nije clutch igrač
Mirza Teletović
Cirkus jedan veliki.
Nema mozda 4-5 ekipa, koje se mogu gledat. Ostalo evo ovako ko ovi Mirzini
Onaj Hornacek mi je kao igrac bio jako antipatican. Al mi je djelovo pametniji.. Ovo je katastrofa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema mozda 4-5 ekipa, koje se mogu gledat. Ostalo evo ovako ko ovi Mirzini
Onaj Hornacek mi je kao igrac bio jako antipatican. Al mi je djelovo pametniji.. Ovo je katastrofa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volim sto su izgubili nego hljeba se najesti.
A neka se i Mirza nafulao, boli ga...
Citao sam komentare onih debila na njihovoj fan stranici, ispade im mirza glavni krivac za tamburanje protiv golden statea, mayke im se nayebem.
Tipicni ameriski bullshit i povrsno arogantno gledanje, niko ne vidi da je mirza u toj utakmici usao u trecoj cetvrtini kada golden vec imao plus 20, da tih 4-5 polaganja koja su prosla kraj njega su bile zapravo polukontre gdje svakako nije mogao nista.
Kreteni jedni obicni, i onda mu u sl utakmici da 3 minute. Pa ima li bolji nacin da yebes nekog u mozak i da mu se igras sa zivcima, mamu mu yebem kretensku.
NIje lik roboto ybt, treba makar neku sigurnost da ima, ako jeff ocekuje da Mirza svaku utakmicu igra kao da mu je kvalifikaciona, razmisljajuci da ako fuli sut da nece dobiti danas ili sutra minute, onda mu je bolje neka ga uvali u ovom tradeu ako ikako moze i svi ce biti sretni.
A neka se i Mirza nafulao, boli ga...
Citao sam komentare onih debila na njihovoj fan stranici, ispade im mirza glavni krivac za tamburanje protiv golden statea, mayke im se nayebem.
Tipicni ameriski bullshit i povrsno arogantno gledanje, niko ne vidi da je mirza u toj utakmici usao u trecoj cetvrtini kada golden vec imao plus 20, da tih 4-5 polaganja koja su prosla kraj njega su bile zapravo polukontre gdje svakako nije mogao nista.
Kreteni jedni obicni, i onda mu u sl utakmici da 3 minute. Pa ima li bolji nacin da yebes nekog u mozak i da mu se igras sa zivcima, mamu mu yebem kretensku.
NIje lik roboto ybt, treba makar neku sigurnost da ima, ako jeff ocekuje da Mirza svaku utakmicu igra kao da mu je kvalifikaciona, razmisljajuci da ako fuli sut da nece dobiti danas ili sutra minute, onda mu je bolje neka ga uvali u ovom tradeu ako ikako moze i svi ce biti sretni.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Izgleda da je tu trend sto slabije igraš to dobiješ veću minutažu. I Mirza je to shvatio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledao sam prvo pol. Mirza k'o i ja kad kad igram NBA 2K16, samo šutat, malo koja uđe ali samo šutaj.
O ovom sam i govorio i tačno sam znao da će biti ovako, Mirza mora imati neku sigurnu minutažu. Ne voli ni jedan igrač da mu se gleda svaki šut kao pitanje života ili smrti. Ovo što radi defitivno izbacuje sve tri četvorke iz ritma. Trojica ne mogu biti koji će imati podjednaku minutažu.
O ovom sam i govorio i tačno sam znao da će biti ovako, Mirza mora imati neku sigurnu minutažu. Ne voli ni jedan igrač da mu se gleda svaki šut kao pitanje života ili smrti. Ovo što radi defitivno izbacuje sve tri četvorke iz ritma. Trojica ne mogu biti koji će imati podjednaku minutažu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tele care, ajde u Trail Blazerse, slabo nam ide
treba nam šuter kao što si ti
treba nam šuter kao što si ti

Trebao bi prihvatiti manje para a da mu bude zagarantovana pozicija 6-tog igraca, da barem zna kad moze uci u igru pa da i mentalno bude spreman a konstanta je šuteru itekako bitna. Sad trenutno je 8 ili 9-ti igrac sa klupe kad su Sunsi kompletni. Morris, Warren, Price i cak onaj rookie Booker dobijaju minute ispred njega.
Ispostavilo se da mu je ovaj izlet u Phoenix bio losa odluka ali poslije bolesti, uzeo je eto jednogodisnji ugovor a produzenje ne bi trebao prihvatiti. Ako to opet uradi za dobru lovu onda je to u biti njegova greška. Neka ide u ekipu sa sistemom i neka se mani ovih ekipa kao Sunsa gdje se igra ghetto košarka a gdje su prioritet nabijanje statistike. Njemu treba kakav dobar tim koji ce biti u stanju izboriti doigravanje.
Ispostavilo se da mu je ovaj izlet u Phoenix bio losa odluka ali poslije bolesti, uzeo je eto jednogodisnji ugovor a produzenje ne bi trebao prihvatiti. Ako to opet uradi za dobru lovu onda je to u biti njegova greška. Neka ide u ekipu sa sistemom i neka se mani ovih ekipa kao Sunsa gdje se igra ghetto košarka a gdje su prioritet nabijanje statistike. Njemu treba kakav dobar tim koji ce biti u stanju izboriti doigravanje.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
najgore je sto je najvise sanse za igru imao upravo u phoenix-u (Markieff nezadovoljan, samo je bilo pitanje vremena kad ce na klupu), ali ga je u rotaciji prestigao fu..ing Leuer,s kojim niko nije racunao i koji cak igra dosta solidno..
Ocigledno Mirza nema taj kontinutet ili jednostavno treneri ne vole njegov stil igre ili ga koriste kao suhog tricasa pa se ispucava kao sinoc.
Ja ne vidim gdje bi on mogao doci vise do izrazaja kao strech 4, mozda eventualno u Utah-u, Miami-u, Atlanti,ali u svakoj ekipi bi bio vodonosa sa 2-3 bljeska godisnje. Spominje se Popovic i Spursi - tamo bi mozda pobjedjivao,ali bi imao jedno 4 poena i 8 minuta po utakmici, jer Popovica zalibo za individualne statistike i sudbine - svi su igraci zadatka, ispucavaj se bespotrebno 2x, letis na klupu do daljnjeg.
naravno,najvise bih volio da mu hornacek sad da 10 utakmica sa 30+min zaredom,pa da vidimo o kojem potecijalu diskutujemo, ali trebamo se lagano miriti da taj film necemo gledati niti u susima niti u bilo kojoj drugoj ekipi...
Ocigledno Mirza nema taj kontinutet ili jednostavno treneri ne vole njegov stil igre ili ga koriste kao suhog tricasa pa se ispucava kao sinoc.
Ja ne vidim gdje bi on mogao doci vise do izrazaja kao strech 4, mozda eventualno u Utah-u, Miami-u, Atlanti,ali u svakoj ekipi bi bio vodonosa sa 2-3 bljeska godisnje. Spominje se Popovic i Spursi - tamo bi mozda pobjedjivao,ali bi imao jedno 4 poena i 8 minuta po utakmici, jer Popovica zalibo za individualne statistike i sudbine - svi su igraci zadatka, ispucavaj se bespotrebno 2x, letis na klupu do daljnjeg.
naravno,najvise bih volio da mu hornacek sad da 10 utakmica sa 30+min zaredom,pa da vidimo o kojem potecijalu diskutujemo, ali trebamo se lagano miriti da taj film necemo gledati niti u susima niti u bilo kojoj drugoj ekipi...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Telkin problem je i sto se u NBA kao ti ispusni ventili druge postave vecinom koriste kombo bekovi dok visoki igraci koji ulaze vecinom donose neku dozu odbrane..Mislim covjek je u nekih 8 utakmica sutao tricu preko 50% i opet nista,nije ni Hornacek toliki degen,ipak ih je prije samo 2 godine vodio do 48 pobjeda a sad mu je ekipa ako ne i bolja nego prije..Samo Leuer je meni bezveze igrac,ne znam ko mu skoci na onu fintu suta,ne znam kad je zadnji put sut pogodio..sve u svemu,sto alphonso kaze nebi nigdje drugo bila bolja situacija jer je krajnje nestabilan igrac..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Večeras protiv Utaha, vjerovatno ću ostati da vidim prvo poluvrijeme hoće li dobiti minute.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: Mirza Teletović
Vjerovatno ce mu od kvalitete provedene minutaze zavisiti minutaza u drugom pol. Ocekujem 7-8 minuta u prvom pol.FaraonTM je napisao/la:Večeras protiv Utaha, vjerovatno ću ostati da vidim prvo poluvrijeme hoće li dobiti minute.
što je sigurno, sigurno je, kada uđe, neka se ispuca dobro kao sinoć, bolje nego da misli da li će ući u drugom pol
Može mi neko reći gdje treba da se registrujem kako bi mogao gledati tekme na onoj stranici od sinoć, kako da dođem do linka?
Gdje si gledao tekmu?Ibizevic je napisao/la:Može mi neko reći gdje treba da se registrujem kako bi mogao gledati tekme na onoj stranici od sinoć, kako da dođem do linka?
Jedan grad, jedna ljubav!
na toj stranici, ali kada evo ja sam uđem i izaberem evo ovu prvu tekmu ovako mi izgledaGifron je napisao/la:Gdje si gledao tekmu?Ibizevic je napisao/la:Može mi neko reći gdje treba da se registrujem kako bi mogao gledati tekme na onoj stranici od sinoć, kako da dođem do linka?
HD Stream - ne treba nikakva registracija

Jbga druze, meni nestade neta pa ne mogu provjeriti. Valjda dodje do utakmice. Je li jos neko ima TxTv net Tuzla?
Jedan grad, jedna ljubav!
http://www.****/milwaukee-buck ... tream.htmlIbizevic je napisao/la:na toj stranici, ali kada evo ja sam uđem i izaberem evo ovu prvu tekmu ovako mi izgledaGifron je napisao/la:Gdje si gledao tekmu?Ibizevic je napisao/la:Može mi neko reći gdje treba da se registrujem kako bi mogao gledati tekme na onoj stranici od sinoć, kako da dođem do linka?
HD Stream - ne treba nikakva registracija
Probaj ovako kada krene tekma

Edit: http://www.****/phoenix-suns-a ... tream.html
Ovaj ipak, mada meni ne radi.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 22 dec 2015, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hoce li opet biti u rotaciji iza onog yebenog Morrisa.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vozdra raja 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.