PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

slana_krv
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la slana_krv » 21 dec 2015, 20:59

fedeltafrotta je napisao/la:klošaru tuzlanski kako bi se ti osjećao da te ja pitam šta misliš o novaku djukicu, arhitekti koji je dao idejno rjesenje tuzlanske kapije ? srami se
Daj druze zbog cega sad stavljas Grbavicu u ratni kontekst, pa u ovoj Bosni je bilo zlocina na svakom kvadratnom metru i niko to ne osporava niti omalovazava Grbavicu zbog toga, u pitanju je samo sportski klub Zeljeznicar i stadion na kome pomenuti igra.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 dec 2015, 21:00

fedeltafrotta je napisao/la:klošaru tuzlanski kako bi se ti osjećao da te ja pitam šta misliš o novaku djukicu, arhitekti koji je dao idejno rjesenje tuzlanske kapije ? srami se
Rucna buraz...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 dec 2015, 21:01

Ovo mi je pocelo liciti na Zabranjeni forum ibogami,jedno se pocne deseto se zavrsi,da se sjebes :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MuhamedTM

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 21 dec 2015, 21:01

Evander je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:@duska to za groblje mu zamjerim I prvi sam mu to reko , za odvratnog delaca nisam vidio ozbiljno.
Samo reci da vasi ne govore sugavica itd a zna se koliko je ljudi izginulo tu. I jos mnogo drugih stvari.
Mozemo se zajebavati ali ima sve granice, za neke stvari koje se ovdje na forumu pisu na ulici bi pala mrtva glava.
Moramo svi palo popustiti I povuci rucnu.
Nije isto sugavica i groblje.
Lavor, Zuban polje i slicno ok, zahebancije je bilo i bit ce je i treba da je bude.
Isto tako ja prvi provociram sa arheoloska iskopina i slicno, aludirajuci na lose uslove koji vladaju na stadionu i dotrajalost istog.
Ali nikad ne bih vas zezao sto je vas stadion gorio i sto je neko radi toga poginuo.
Ginuli su takodje i ljudi na Kosevu, nema tu razlike. Povrh svega, znamo svi da se na pomocnom terenu nalazi ratno groblje i pominjanje Koseva kao groblje, meni je prva asocijacija to groblje pored.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Paša čitaš li ti zar nisi vidio da sam poceo s tim da sam se protivio za to groblje I ne samo ja nego skoro svi. To mu nije trebalo.
Isto tako rega tip I glupo mi da 90% pitara ima post za pileta.

Isto tako ja prvi provociram sa arheoloska iskopina i slicno, aludirajuci na lose uslove koji vladaju na stadionu i dotrajalost istog.
Ali nikad ne bih vas zezao sto je vas stadion gorio i sto je neko radi toga poginuo.

Trebam li odgovoriti na ovo pa uslovi I jesu takvi zbog toga sto je gorio stadion :roll:
Ne samo to trebao se izgraditi stadion ali ovakav je zato sto je gorio paša moj solidni.
To šugavica je plitko ko potok, ozbiljno al hajde de.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 dec 2015, 21:03

Ma svi smo mi g.ovna, neko manje, neko više, ali g.ovna.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 dec 2015, 21:04

Sve ovo poslat' na rehabilitaciju u Banoviće malo. :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 dec 2015, 21:06

tuzlak1987 je napisao/la:Gore je se vec jedan prosuo, bolje mu je nista i ne odgovarati.

Nemoj se šta uvrijediti, ali "je se" nikada ne ide jedno pored drugog. :kafa:
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 dec 2015, 21:08

PitarBordo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Gore je se vec jedan prosuo, bolje mu je nista i ne odgovarati.

Na koga se to odnosi,to ,,prosuo'' :?:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 21 dec 2015, 21:08

Al' kad sam pročitao -Sloboda najbliže tituli bila lani na Koševu- :urnebes: :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 dec 2015, 21:08

Imam osjecaj za filing da je solinas bivsi.
jurisicduska je napisao/la:Ne treba Ajzea da se banuje, kako bi vi postupili realno ?
I meni je psovo mater, ja reko da mati nije zainteresovana, mislim ima uvijek suk a psovanje je zabranjeno i sankcije su tu.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 dec 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 dec 2015, 21:10

narodniheroj je napisao/la:Al' kad sam pročitao -Sloboda najbliže tituli bila lani na Koševu- :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Najveća smo bagra ocam, mislim znamo mi se lijepo igrati kad nema padobranaca tipa solinas a.k.a. Sunderland, ali kad bi se zaletili u ostatak foruma mislim da bi pokorili sve teme u roku od heftu. :lol:
Samo Saraj'vo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 dec 2015, 21:11

RedEvil je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Na koga se to odnosi,to ,,prosuo'' :?:
Na navijaca Zelje.. Poredi dvije stvari koje nisu slicne

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 dec 2015, 21:11

narodniheroj je napisao/la:Al' kad sam pročitao -Sloboda najbliže tituli bila lani na Koševu- :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :lol: :lol:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 21 dec 2015, 21:15

MuhamedTM je napisao/la:
Evander je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:@duska to za groblje mu zamjerim I prvi sam mu to reko , za odvratnog delaca nisam vidio ozbiljno.
Samo reci da vasi ne govore sugavica itd a zna se koliko je ljudi izginulo tu. I jos mnogo drugih stvari.
Mozemo se zajebavati ali ima sve granice, za neke stvari koje se ovdje na forumu pisu na ulici bi pala mrtva glava.
Moramo svi palo popustiti I povuci rucnu.
Nije isto sugavica i groblje.
Lavor, Zuban polje i slicno ok, zahebancije je bilo i bit ce je i treba da je bude.
Ginuli su takodje i ljudi na Kosevu, nema tu razlike. Povrh svega, znamo svi da se na pomocnom terenu nalazi ratno groblje i pominjanje Koseva kao groblje, meni je prva asocijacija to groblje pored.

Paša čitaš li ti zar nisi vidio da sam poceo s tim da sam se protivio za to groblje I ne samo ja nego skoro svi. To mu nije trebalo.
Isto tako rega tip I glupo mi da 90% pitara ima post za pileta.

Trebam li odgovoriti na ovo pa uslovi I jesu takvi zbog toga sto je gorio stadion :roll:
Ne samo to trebao se izgraditi stadion ali ovakav je zato sto je gorio paša moj solidni.
To šugavica je plitko ko potok, ozbiljno al hajde de.
Nije istina. Stadion je 90 posto isti kakav je i bio prije rata. Sjever isti, jug isti, istok isti.
Nema potrebe da se lazemo.
Rat nije kriv sto i vi i mi igramo na olupinama od stadiona.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 dec 2015, 21:21

PitarBordo je napisao/la:Haha, odem da večeram vratim se @solinas puk'o opet najstrašnije počeo da vrijeđa... Lik je izgorio oca mi mog. :urnebes:
Onaj Pastrmka što zna izvući iz njega, ma ni plastični hirurg ne bi znao.... :urnebes:

A dok ga se nije provalilo dolazio tamo nama na temu "vi ste dobra raja" folovi... :D
Brato izvuk'o sam demona iz njega :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 dec 2015, 21:22

Ko je malac na slici?

slika
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 dec 2015, 21:22

Cocaine je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Svi se zayebaju i to je sve u granicama normale dok ovaj levat ne počne psovati i vrijeđati najbliže. Često je banovan što dovoljno govori o tome koliko je nepismen i neelokventan + što ga raja zayebaje zbog svih provala koje je imao. Nije forum za ovakve ljude, treba i zato biti emancipovan a to slina svakako nije.
Kad je ovakav na forumu gdje ima vremena da razmisli prije odgovora zamisli kakav je u stvarnom zivotu i konverzaciji :urnebes: :urnebes:
Kažu lijevom ubija a desne se i sam boji, njegove rečenice se ne završavaju tačkom nego šakom :urnebes:

@AsharaK

Valjda skonta da nije za ovoga.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 dec 2015, 21:23

Heller je napisao/la:Ko je malac na slici?

slika
Solinaš? :lol:
Samo Saraj'vo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 dec 2015, 21:27

RedEvil je napisao/la:
:lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :lol: :lol:
Dobar, dobar. :urnebes:
Ovo je najzahtjevnija tema. Treba ga dati, a i primiti dostojanstveno. Ima ovdje bas talentovanih (za krmka talentiranih) forumasa.
Ima tu naklona za mnoge. Nema veze sto su RaJa, Pite, Strumfovi, Fukare, Robija, Lesevi... Ovo je liga prvaka, dati ga, ili primiti, a ne dobiti crveni.
:clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 dec 2015, 21:29

Probisvjet je napisao/la: dati ga, ili primiti, a ne dobiti crveni.
:clap:
Sve si tu reko. :lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.