Ma kako ga volis zabit,tako ga i moras primiti,jer ko se nezzz zezati na svoj racun,taj se i ne treba zezati,kvalitetna zajebancija je uvijek dobro dosla,s koje strane dolazila,nebitno,pozzz TzProbisvjet je napisao/la:Dobar, dobar.RedEvil je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Al' kad sam pročitao -Sloboda najbliže tituli bila lani na Koševu-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je najzahtjevnija tema. Treba ga dati, a i primiti dostojanstveno. Ima ovdje bas talentovanih (za krmka talentiranih) forumasa.
Ima tu naklona za mnoge. Nema veze sto su RaJa, Pite, Strumfovi, Fukare, Robija, Lesevi... Ovo je liga prvaka, dati ga, ili primiti, a ne dobiti crveni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
fedeltafrotta je napisao/la:klošaru tuzlanski kako bi se ti osjećao da te ja pitam šta misliš o novaku djukicu, arhitekti koji je dao idejno rjesenje tuzlanske kapije ? srami se
Boli istina kume.
Btw. šta ti ja mogu što se nerviraš na bezveznu šalu koja se tiče sporta
Pobjeda je bolja od orgazma!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ovaj forum bi dobio jednu sasvim drugu dimenziju da su neki od vas aktivniji na pdf Diskusije, teme Chat, Ljubav&Sex i slične...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Da vise j3b3m ko da bi po PL prepucavanjima visio.DrustveniParazit je napisao/la:Ovaj forum bi dobio jednu sasvim drugu dimenziju da su neki od vas aktivniji na pdf Diskusije, teme Chat, Ljubav&Sex i slične...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Momčino prelaziš sve granice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cova haj odyebisolinas je napisao/la:Sta pricate bolan,sveci svi odjednom jeli,2 godine pljujete po Tuzli,nazivate nas seljacima,podrinjcima,Tuzla selo jeli,ta ista Tuzla prihvatila je i hranila pola miliona izbjeglica u toku rata.prvi kamion trave za obnavljanje grbavice dobili ste öd nas.jedinu sansu za titulu sjebali smo za prokleti velez,za sta.
Da balavci pljuju jeli,da manijaci hlupaju kapiju,da velez proda Tuzlu za gabelu,istu onu gabelu u kojoj je pobijeno hiljade mostaraca.
I cuj iznerviralo frajera spominjanje grbavice,pa kakva ste sorta,dace bog opet da gori.
Nikada se nisam obazirao na zajebanciju koja se odnosila na mene licno,**** to,i ovaj sugavi seljacina iz vrapcica to zna dobro,ali jarane nediraj mi grad,i klub.
**** ba,par godina pljujete po svemu Sto dolazi iz Tuzle,da nije bilo Tuzle,nebi ni vas bilo.
Post neznate sastaviti da ne vrijedjate Tuzlu,
ja nisam poput nekih ovdje da vam podilaze,da bi pisali po **** forumu.nabijem vas na ****.
Kao sto sam i rekao,i gore ce vas zadesiti nego grbavica u plamenu,jer ste stoka.
Öd veleza ni ime nece ostati.bolje i ne zasluzujete.
Popusite **** i jedni i drugi,prodane duse.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
krleza, kako cu bez tebe sutra
krleza, falice mi s tobom jutra
ima drugih ima boljih
ali nebo zna
samo ti si jedan, krleza
krleza, falice mi s tobom jutra
ima drugih ima boljih
ali nebo zna
samo ti si jedan, krleza
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 21 dec 2015, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- bianconeros
- Kontakt:
Dajte ba pustite lika na miru .. sve ima svoje granice.
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 21 dec 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- PitarBordo
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Nikada se nisam obazirao na zajebanciju koja se odnosila na mene licno
Najjači je što jest jest.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ti si brat bolan,

manijaci hlupaju kapiju
nediraj
nebi ni vas
neznate sastaviti
1946
Jest, zli Manijaci i RA pljuju po Tuzli dok mirni i povučeni Tuzlaci to trpe i ne vraćaju ni na koji način. Ako išta u životu mrzim to je kad neko glumi žrtvu.
"Manijaci hlupaju kapiju" ispada da su Manijaci pišali, šarali, srali po Kapiji, ne znam odakle izvlači ovakve laži, fuj
"Manijaci hlupaju kapiju" ispada da su Manijaci pišali, šarali, srali po Kapiji, ne znam odakle izvlači ovakve laži, fuj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Legendo, forum je počeo veoma negativno da utiče na tebe .... odmori malo.solinas je napisao/la:Sta pricate bolan,sveci svi odjednom jeli,2 godine pljujete po Tuzli,nazivate nas seljacima,podrinjcima,Tuzla selo jeli,ta ista Tuzla prihvatila je i hranila pola miliona izbjeglica u toku rata.prvi kamion trave za obnavljanje grbavice dobili ste öd nas.jedinu sansu za titulu sjebali smo za prokleti velez,za sta.
Da balavci pljuju jeli,da manijaci hlupaju kapiju,da velez proda Tuzlu za gabelu,istu onu gabelu u kojoj je pobijeno hiljade mostaraca.
I cuj iznerviralo frajera spominjanje grbavice,pa kakva ste sorta,dace bog opet da gori.
Nikada se nisam obazirao na zajebanciju koja se odnosila na mene licno,**** to,i ovaj sugavi seljacina iz vrapcica to zna dobro,ali jarane nediraj mi grad,i klub.
**** ba,par godina pljujete po svemu Sto dolazi iz Tuzle,da nije bilo Tuzle,nebi ni vas bilo.
Post neznate sastaviti da ne vrijedjate Tuzlu,
ja nisam poput nekih ovdje da vam podilaze,da bi pisali po **** forumu.nabijem vas na ****.
Kao sto sam i rekao,i gore ce vas zadesiti nego grbavica u plamenu,jer ste stoka.
Öd veleza ni ime nece ostati.bolje i ne zasluzujete.
Popusite **** i jedni i drugi,prodane duse.
da se najezis tema, ovdje neki pucaju ono forumski 
- Evolution87
- Kontakt:
psihicko oboljenje 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj umiremBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ti si brat bolan,manijaci hlupaju kapijunedirajnebi ni vasneznate sastaviti![]()
Samo Saraj'vo.
Daj ba ljudi smirite malo. Razmislite prije nego pritisnete enter.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
ne laj, kerusolinas je napisao/la:Mati ti je psihicki bolesnik **** li ti mater u usta.Evolution87 je napisao/la:psihicko oboljenje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
#prayforhapčiha ccsolinas je napisao/la:Mati ti je psihicki bolesnik **** li ti mater u usta.Evolution87 je napisao/la:psihicko oboljenje
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kako je bolja tema bila kad su doe i jocker htjeli guziti tm-ovca
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.