Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bony nije dosao 2012BSBosna je napisao/la:U EPL su slabije odbrane od BL, to mozes sam cekirati pa ces vidjeti. Vise golove su date/primljene svake sezone u Englesku.Burundi je napisao/la:Znaci i da se golovi u Bl ne mogu brojati isto kao golovi u Epl, slabija liga, slabije odbrane, plus sto je Mandzukic svojevremeno u Bayernu imao jednog ili nijednog konkuerenta plus iza sebe je imao vrhunski vezni red dok je Edin za to vrijeme imao tri konkurentna i dobro se izborio s njimaBSBosna je napisao/la:Cuj golove u Hrvatsku broju se isto kao golove u lige petice. Gdje ovo ima.
Svi znaju da je Mandzukic mnogo boljih od Dzeke zadnjih sest sezona, nemoj se brukati dzaba ovdje mali.
Ovo ostalo sto si napisao nema nikakav opravdanost jer je Wilfried Bony od svih igraca otjero Dzeke iz Cityja a jedan Lewandowski isto tako uradio Mandzukicu u Bayern. Haj pa sad pricaj o neko konkurencije kad te neki napadac kao Bony otjera iz ekipe.
Prosle godine je bio podatak(ne mogu da nadjem) da je Edin u zadnje 4 sezone na drugom mjestu po broju postigunih golova/po broju minuta. Tako je nekako.
Mislim da to jos neko moze potvrditi.
I ne moze se nikako porediti situacija u kakvoj je Mandzukic bio sa Dzekinoj.
Ne volim sbbkbb u fudbalu, ali sam siguran da bi Dzeko u tom Bayernu imao jednak ili bolji ucinak od Mandzukica.
DD
Zasto ih nemogu porediti kada su obadvojica igrali zajedno u Wolfsburgu i odlucili svoje puteve nakon odlaska od tog kluba? Nije niko rekao Dzeku da ode u Cityju, on je to sam izabrao umjesto Bayern, Juventus, ili Milan gdje bi sigurno igrao mnogo vise. Situacija je kako jeste jer Dzeko nije izabrao klub na najbolji moguci nacin nakon Wolfsburg a Mario jeste, zato je i imao bolju karijeru u zadnji 5-6 godina.Burundi je napisao/la: Bony nije dosao 2012
Prosle godine je bio podatak(ne mogu da nadjem) da je Edin u zadnje 4 sezone na drugom mjestu po broju postigunih golova/po broju minuta. Tako je nekako.
Ne volim sbbkbb u fudbalu, ali sam siguran da bi Dzeko u tom Bayernu imao jednak ili bolji ucinak od Mandzukica.
Drago mi je sto si konacno priznao da je Dzeko kvalitetniji napadac, samo sto je Mandzukic vukao pametnije poteze u karijeri.BSBosna je napisao/la:Zasto ih nemogu porediti kada su obadvojica igrali zajedno u Wolfsburgu i odlucili svoje puteve nakon odlaska od tog kluba? Nije niko rekao Dzeku da ode u Cityju, on je to sam izabrao umjesto Bayern, Juventus, ili Milan gdje bi sigurno igrao mnogo vise. Situacija je kako jeste jer Dzeko nije izabrao klub na najbolji moguci nacin nakon Wolfsburg a Mario jeste, zato je i imao bolju karijeru u zadnji 5-6 godina.Burundi je napisao/la: Bony nije dosao 2012
DD
Pa nisam nista ni drugacije govorio ovo cijelo vrijeme. Prije njihove odlaske iz Wolfsburga, Dzeko je bio mnogo bolji napadac. Nakon njihov odlazak do sad, Mandzu je mnogo bolji i konzistentan. Zao mi je jer to je mogao biti Dzeko i njegovu poziciju, ali sam je on kriv sto je odlucio da ide za pare u Englesku kada je imao bolje ponude iz Njemacke i Italije tada.Burundi je napisao/la:Drago mi je sto si konacno priznao da je Dzeko kvalitetniji napadac, samo sto je Mandzukic vukao pametnije poteze u karijeri.BSBosna je napisao/la:Zasto ih nemogu porediti kada su obadvojica igrali zajedno u Wolfsburgu i odlucili svoje puteve nakon odlaska od tog kluba? Nije niko rekao Dzeku da ode u Cityju, on je to sam izabrao umjesto Bayern, Juventus, ili Milan gdje bi sigurno igrao mnogo vise. Situacija je kako jeste jer Dzeko nije izabrao klub na najbolji moguci nacin nakon Wolfsburg a Mario jeste, zato je i imao bolju karijeru u zadnji 5-6 godina.Burundi je napisao/la: Bony nije dosao 2012
Zato je on namjerno dobio crveni da moze frajer uzivati
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Peace je napisao/la:Treba vidjeti je l Mandza imao povreda kad vec tako gledamo... mozda je to razlog... jedini period kojeg se ja mogu sjetiti a da hrvat nije puno igrao je jedna sezona u WWu i pola sezone kod Guardiole (a u tom periodu bio je zdrav)...Honorar je napisao/la:Peace je napisao/la:U svakom slučaju je bolje 89 golova u 190, nego 95 u 234 i to ako ces i dalje igrati fudbal i ako si relativno mlad kao mandzukic, pa imas jos pofino godina fudbala ispred sebe (istina ima i dzeko ali on je vec par god profula obicna)... i za mene je batistuta bolji ako ce se gledati komplet igra, ali zadnjih par god msndza je bolji...
A da li je bolje igrati 234 utakmice od 190 u istom vremenskom periodu?
Treba onda i vidjeti da li je vrijednija titula sa relativno malim Wolfsburgom ili ona s Bayernom......
I još im Šaban Šaulić pravi štimung(zbilja jest).A šta ćeš ,samo još fali ostala ekipa iz Zvezdi granda.Ma i trebaju,malo opuštanja poslije crvendaća...biće tekmi,biće golova....Rinuka je napisao/la:Eno Dzeko i Ibricic cugaju u caffe 17 u Sanskom Mostu.
Kako je krenulo, zabice oboica vecerasaqarius je napisao/la:I još im Šaban Šaulić pravi štimung(zbilja jest).A šta ćeš ,samo još fali ostala ekipa iz Zvezdi granda.Ma i trebaju,malo opuštanja poslije crvendaća...biće tekmi,biće golova....Rinuka je napisao/la:Eno Dzeko i Ibricic cugaju u caffe 17 u Sanskom Mostu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Kao što rekoh, to što Mandžukić nije imao kvaliteta za lige petice u tako ranoj fazi karijere nije Džekin problem čak mu ide i u korist kada se kaže da je bolji igrač od MandžukićaBSBosna je napisao/la:Cuj golove u Hrvatsku broju se isto kao golove u lige petice. Gdje ovo ima.
Svi znaju da je Mandzukic mnogo boljih od Dzeke zadnjih sest sezona, nemoj se brukati dzaba ovdje mali.
Ne računajući HNL, Mandžukić je dao 117 golova (Lige Petice i Reprezentacija) dok je Džeko dao 207 golova u Ligama Petice i Reprezentaciji. I matere ti prestani više valjati gluposti!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: Edin Džeko
Liga prvaka je svakao vrijednija.Honorar je napisao/la:Peace je napisao/la:Treba vidjeti je l Mandza imao povreda kad vec tako gledamo... mozda je to razlog... jedini period kojeg se ja mogu sjetiti a da hrvat nije puno igrao je jedna sezona u WWu i pola sezone kod Guardiole (a u tom periodu bio je zdrav)...Honorar je napisao/la:
A da li je bolje igrati 234 utakmice od 190 u istom vremenskom periodu?
Treba onda i vidjeti da li je vrijednija titula sa relativno malim Wolfsburgom ili ona s Bayernom......
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
A kada govorimo o periodu od kojeg je Mandžukić u ligama petice, Džeko ima 85 golova dok Mandžo ima 97, dodaj golove za reprezentaciju i opet je Džeko bolji strijelac. Tako da niste svjesni kakve gluposti valjate.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne kontam što Pjanića nisu sa sobom poveli, ionako mu je otišla žena

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U periodu kad je Edin bio u Wolsburgu jedan od najpotentnijih napadaca i buduca velika zvijezda, Mandzukic je ismijavan u Dinamu i niko nije vjerovao da ce uraditi ista od karijere. Od tog dana do danas, Edin je konstantno nazadovao, a Mario konstantno napredovao. Danas je situcija takva da je Mandzukic puno bolji i zahvalniji igrac, koji iza sebe ima bogatiju karijeru, bilo to nekom drago ili ne.
To je samo dokaz da rad donosi uspjeh.
Kad bi navijaci Wolsburga sad birali da im dodje Edin ili Mario, uzeli bi Maria bez ikakvog razmisljanja.
To je samo dokaz da rad donosi uspjeh.
Kad bi navijaci Wolsburga sad birali da im dodje Edin ili Mario, uzeli bi Maria bez ikakvog razmisljanja.
Jest nesretan bio kada je City i konkurencija u napadu u pitanju...gledam sada napadace (Aguero, Bony, Iheanacho)
A dok je Edin bivao tu konkurencija bila strah i trepet:
prvobitno Aguero, Tevez, Dzeko, Baloteli;
kasnije Aguero, Dzeko, Negredo, Jovetic.
hmmmm
A dok je Edin bivao tu konkurencija bila strah i trepet:
prvobitno Aguero, Tevez, Dzeko, Baloteli;
kasnije Aguero, Dzeko, Negredo, Jovetic.
hmmmm
Da kojim slucajem Edin namjerno nije iscenirao onaj crveni?hapuc je napisao/la:High je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12342589_902388516517517_6245828236064290844_n.jpg?oh=87b008659b71676a2969f99ab5cc27de&oe=5719BA50[/img]Šaban Šaulić sa fanovima.
A sta za prijateljske utakmice? I humanitarske utakmice? Koliko su zabili na trening? Haj nabroji sve kad si vec poceo.FaraonTM je napisao/la:A kada govorimo o periodu od kojeg je Mandžukić u ligama petice, Džeko ima 85 golova dok Mandžo ima 97, dodaj golove za reprezentaciju i opet je Džeko bolji strijelac. Tako da niste svjesni kakve gluposti valjate.
Cetnik na jednoj strani, krava na drugoj. E moj DzekoHigh je napisao/la:
Zadnja izmjena: BSBosna, dana/u 21 dec 2015, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- JohnCleese
- Kontakt:
Aj štimunga ybt, Dzeko cijelu noc trazi onu " S namerom dodjoh u veliki grad" ...Evander je napisao/la:Da kojim slucajem Edin namjerno nije iscenirao onaj crveni?hapuc je napisao/la:High je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12342589_902388516517517_6245828236064290844_n.jpg?oh=87b008659b71676a2969f99ab5cc27de&oe=5719BA50[/img]Šaban Šaulić sa fanovima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.